2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Konuşma konusunda nasılsınız? Kızım canı isterse çok nadir anne diyor onun dışında bir konuşma belirtisi yok bir sorun mu var merak ediyorum.
Baba mama meme çok net ne olduğunu bilerek söylüyo ama başka bilinçli kelimesi yok arada dede diyo ama ne olduğunu bilmiyo bence

Kızlar ya bu 1 yaş bizim içimizden geçiyor. 11.aydan beri sanki tekrar 4.aya dönmüşüz gibi oldu. O zaman da algıları bi anda çok açılmıştı şimdi de öyle ve herşeyi kendi yapmak istiyor, herşeyi eline almak istiyor, hayıra tahammülü yok, gece çok sık uyanıyor, gündüzleri kucağımdan hiç inmek istemiyor. Oyun süresi çok kısaldı hep keşfetme derdinde. 1 yaş sendromunu böyle yaşıyorsak 2 yaşta ne yapıcaz diye kara kara düşünüyorum valla. Bitik durumdayım yine

Biz de öyleyiz bir anda uykulara direnmeye başladı sürekli heeryeri kurcalamak istiyo senin aksine asla kucakta durmuyo sokakta bile yerlerde gezmek istiyo. Dün parkta dayanamadım bıraktım yerlerde gezdi sokak çocuğu gibi oldu dizleri çamur içinde. Kaşıkla yemek istemiyo her öğünümüz banyo ve temizlikle sonuçlanıyo

Benimki uyanıyor doktor emdiği için olduğunu söyledi gece emmesini 1 e düşür demişti yapamadım
Yaa bilmiyorum kızlar çok yorucu düzelir diye bekliyorum ama yok yok yani sadece 1 ay çok güzel uyudu 7. Ayda bozulmuştu daha da düzelmedi

Of evet ya BLW olsun diye çabalamadım ama illa kendim yicem tutturması yüzünden sürekli bi yer siliyorum, bulaşık yıkıyorum ve çocuğu yıkıyorum. Çok yıldım ya, bi yerde düzelir inşallah. Hiç dağıtmadan yiyebilecekmiş gibi gelmiyor şuan İnatlar, tutturmalar bitirdi beni uykular da tuzu biberi oldu yani

Benimki uyanıyor doktor emdiği için olduğunu söyledi gece emmesini 1 e düşür demişti yapamadım
Yaa bilmiyorum kızlar çok yorucu düzelir diye bekliyorum ama yok yok yani sadece 1 ay çok güzel uyudu 7. Ayda bozulmuştu daha da düzelmedi
Kızlar çok bişey demek istemem uyku konusuyla ilgili, tabi dönemsel değişiklikler var ama emerek uyuyan bebekleriniz varsa ve dayanılmaz noktadaysanız uyku eğitimi öneririm ben de. Daha önce yazılmıştı burada, o yüzden tekrar yazmadım ama çok sorun yaşayan biri olarak ben mecbur kaldım ve bizim ailemiz için iyi oldu gerçekten. Herkesin dinamiği farklı o yüzden kendiniz değerlendirin ama yine de bi düşünebilirsiniz

Kimden almıştınız eğitimi? Önereceğiniz biri var mı

Canım benim bebeğim 6. Aydan bu yana desteksiz uyuyor beşiğe bırakıyorum o dönerek uyuyor uykuya dalma kısmı iyi çok şükür ama gece uyanıyor bende eğitim vermiştim kendi yöntemlerimle ama gece uykusu mahvoldu üst dişlerden sonra bu haldeyiz

Kimden almıştınız eğitimi? Önereceğiniz biri var mı
Biz irlandalı anneden aldık. Önerebilirim, süreçte çok yardımcı oldular, yumuşak bi geçiş oldu ve dedikleri gibi normaldeki ağlamasının üstünde bi ağlama yaşanmadı. Şuanki dönemde bi istediği olmadığında bile yıkıyor ortalığı, geçiş döneminde daha azı yaşandı ve bitti destek işi

Uyandıktan sonra emzirip mi uyutuyorsunuz yoksa yine beşiğine mi bırakıyorsunuz peki?

Teşekkür ederim bilgi için. Zamanla düzene girer diye bekledim ama olmadı çok yıpratıcı bir dönemdeyim. Bende deneyeyim eğitimi

İŞin kötü tarafı her yerde öyle yemek istiyo kimsenin evinde yediremiyorum

Kız bu kayınvalidem beni öldürecek. İyi ki bi ben çocukken yaramazmışım dedim yani çocuk ne yapsa ah vah benim oğlum asla böyle yapmazdı bu sana çekmiş diyip duruyo. Bütün güzel özellikleri onlara çekmiş kötüler bana

Teşekkür ederim bilgi için. Zamanla düzene girer diye bekledim ama olmadı çok yıpratıcı bir dönemdeyim. Bende deneyeyim eğitimi
Rica ederim Ben de öyle öyle bekledim ama en son psikolojimiz de fiziksel halimiz de kaldıramadı durumu, mecbur kaldık ama iyi ki yapmışız.

İŞin kötü tarafı her yerde öyle yemek istiyo kimsenin evinde yediremiyorum
Ayyynen, durduramıyoruz her yer leş gibi oluyor Geçen dışarda da tabak diye tutturdu, sonra evdeki gibi yere atınca tabak kırıldı, her yer battı, utancımdan yerin dibine girdim. Ne zaman düzelecek acaba ya?

Ayyynen, durduramıyoruz her yer leş gibi oluyor Geçen dışarda da tabak diye tutturdu, sonra evdeki gibi yere atınca tabak kırıldı, her yer battı, utancımdan yerin dibine girdim. Ne zaman düzelecek acaba ya?
Ay bilmiyorum ya şimdi laftan anlamıyolar belki büyüdükçe düzelir

Benimki 10 aylıkken falan yapıyordu sonra bıraktı yapmayı

Benim bebe de yapıyordu da işte neden artık yapmıyor diye sıkıldım analık işte delilik ve Mymrcles2 dediğin gibi canım etraftan da etkileniyoruz mesela bir oyuncak görsem hemn almk istiyorum doğru değil biliyorum ama ya eksik kalırsa diye düşünüyorum.. cevaplarıniz için teşekkürler kızlar

Kesinlikle ben de öyle, o kadar gereksiz alıyordum ki bir ara, sonra durdurdum kendimi. Ki aynı anda çok uyaran vermek hiç doğru değil zaten. Sonu olmayan bir girdap gibi. Doğum günü yaklaşıyor diye şu bebe bisikletlerine taktım şimdi de hala kararsızım şimdi mi seneye mi diye ? Çünkü kapitalizm, her yerde gözümüze sokuyorlar. Bir yandan kış geliyor diyorum, bir yandan eğlenir belki, mutlu olur az da olsa soğuklara kadar bindiririz diyorum. Al sana analık deliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…