Benim kızımda çarpınca bazen dönemeyince uyanıyorum yerde üşümüzler miAynı sorunu bizde yaşadık çözümü yer yatağında buldum biraz komik belki ama ne yaptıysam olmadı yer yatağında döne döne rahatça uyuyor ve ağlamıyor. Bazamızın hemen yanına yer yatağı kurdum bişey olursa gece müdahale ediyorum ağladığında ama rahatça döndüğü ve Bi yere çarpmadığı için hiç uyanmadan uyuyor açıkçası
Benimki de alkış yapmıyor gel gel git git yapıyor bizi taklit ediyor gülerken ama alkış falan yok baba dede diyorBizimki baba ve dede diyor benim de kafama alkış ve Baybay yapma konusu takıldı alkış ve bay bay yapmıyor sizinkiler ne durumda çok canımı sıktı bu durum
8200Şuan bebiş kaç kilo acaba?
valla ben de merak ediyorum, anlaşılmaz bir sürü şey söylüyor gulibuguli gayagaya abiga biga biga türünden bol g'li b'li sözcükler. 1 ay öncesine kadar baba dede adde (anne demeye çalışıyor sanırım) gibi kelimeler söylüyordu şu an sadece memmm ya da nam nam diyor acıktığında. önceki tüm kelimeleri unuttu sanki. mesela öpücük atıyordu onu da unuttu. sonra hepsini toplu mu hatırlayacak bilemedim :/Konuşma konusunda nasılsınız? Kızım canı isterse çok nadir anne diyor onun dışında bir konuşma belirtisi yok bir sorun mu var merak ediyorum.
Emziği de 7. Ayda birden bıraktı. Mümkün değil emzik emmiyor artıkEmzikle balım. Emziksiz sanırım başka destek gerekir sakinleşmesi için sallama gibi. Ağlar uykuya geri dönmek için ağlar benimkide uyanınca emzik için ağlıyor bazen geceleri
aynı şekilde canım, gece en az 5-6 kere uyanıyor sürekli emmek istiyor ve bazen uykuya dönmekte aşırı zorlanıyor. 6 diş çıktı, yan dişler de çıkmak üzere bence ondan dolayıKızlar merhaba bebeği hala gece 5 6 kez uyanan var mı ? Diştendir diyor doktor ama aylarca diş ağrısı mı olur artık çok çok yoruldum işe de başladım
sadece bizimki böyle sanıyordumBenimki de 10 11 aylıkken bay bay yapıyodu artık yapmıyo. Çoğu şeyi bi dönem yapıp bi dönem bırakıyolar sonra bi bakıyosun kendiliğinden tekrar yapıyoalkışı da bırakmıştı şimdi kendi kendine tekrar yapmaya başladı
Benim oğlum da henüz yürümüyor. 6 gün var doğum gününe. Sıralıyor, iki elinden tutunca yürüyor ama desteksiz hiç adımlama yok, hatta daha denge kurması için zamana ihtiyacımız var gibi gözlemliyorum. Yürümeleri için geç bir zaman değil henüz.kızlar bebişlerin çoğu yaşına girdi sanırım. yürüyorlar mı? benimki düzeltilmiş 1 yaşında şu an. 2 aydır her yere tutunup yürüyor, sürekli ayakta dolanıyor ama kendi kendine asla yürümüyor. yürütmeye çalışınca da oturmak istiyor inat ediyor. zorlamalı mıyım bilmiyorum ya. ayakta durabiliyor ama adım atmıyor
aynen bi de erkek çocukları zaten geç yürür diyorlar ama doktora danışmayı gerektirecek bir durum var mı merak ettim. 1 yaş kontrolünde 6 aya kadar gelmenize gerek yok dedi doktor. şu an çoğunlukla parmak ucunda yürüyor, bu da tek başına yürümesini zorlaştırıyor. zamanla düzelir mi yoksa bi önlem almam gerekir mi bilmiyorumBenim oğlum da henüz yürümüyor. 6 gün var doğum gününe. Sıralıyor, iki elinden tutunca yürüyor ama desteksiz hiç adımlama yok, hatta daha denge kurması için zamana ihtiyacımız var gibi gözlemliyorum. Yürümeleri için geç bir zaman değil henüz.
Bizimki bu şekilde tam 4 ay gezdi canım sonra bir gün 2 hafta önce yani 1 yaş 1 haftada bir anda yürümeye başladı bildiğin patır patır yürüyorkızlar bebişlerin çoğu yaşına girdi sanırım. yürüyorlar mı? benimki düzeltilmiş 1 yaşında şu an. 2 aydır her yere tutunup yürüyor, sürekli ayakta dolanıyor ama kendi kendine asla yürümüyor. yürütmeye çalışınca da oturmak istiyor inat ediyor. zorlamalı mıyım bilmiyorum ya. ayakta durabiliyor ama adım atmıyor
ahahhhaha bi de bu yöntemi deneyelim kdjdjdj acaba çok kucağımıza aldığımız için mi diye düşünüyorum çünkü ne zaman elinden tutup yürütmeye çalışsam direkt kendini salıp kucağıma çıkmak istiyorBizimki bu şekilde tam 4 ay gezdi canım sonra bir gün 2 hafta önce yani 1 yaş 1 haftada bir anda yürümeye başladı bildiğin patır patır yürüyorKaynanam cuma saati kapı eşiğinde sallamış ondan dolayı olduğunu iddia ediyor
benimki de yürümüyo nerdeyse 13 aylık olcak. Sıralıyo hatta hiç tutunmadan ayakta bile duruyo ama korkuyo galiba bilemedikkızlar bebişlerin çoğu yaşına girdi sanırım. yürüyorlar mı? benimki düzeltilmiş 1 yaşında şu an. 2 aydır her yere tutunup yürüyor, sürekli ayakta dolanıyor ama kendi kendine asla yürümüyor. yürütmeye çalışınca da oturmak istiyor inat ediyor. zorlamalı mıyım bilmiyorum ya. ayakta durabiliyor ama adım atmıyor
aynen hiç tutunmadan ayakta durabiliyor ama ilerlemek isteyince hemen totoyu yere koyup emekliyor djdjsj korkuyor galiba daha mantığını çözemedi yürümeninbenimki de yürümüyo nerdeyse 13 aylık olcak. Sıralıyo hatta hiç tutunmadan ayakta bile duruyo ama korkuyo galiba bilemedik
Doğum günü kulu olsun prensesinKesinlikle kendilerini hazır hissettiklerinde yapıyorlar bir şeyleri. Benim kızın bugün doğum günü :) Düne kadar 2-3 sonra 5-6 şeklinde adımlar atıp oturuyordu ya da düşüyordu. Dünden beri bayağı toto üstü düşene kadar koridor boyu diyebileceğim bir mesafede yaldır yaldır gidiyor. Yürüdükçe de cesareti gelecektir muhtelemen. Tek sıkıntı çok hızlı hareket etmeye çalışıyor ama öyle bir denge ve kondüsyonu yok henüz çok fazla düşmeler oluyor bu yüzden. :)
Konuşmuşsunuz zaten 18 aya kadar vakti varmış bu işlerin. :)
Benim oğlum 11. ayı iki gün geçerken yürümeye başladı. Bir aya yaklaşık yürüyor son günlerde daha fazla ve uzun mesafe gidiyo. Benim şu dönemki sorunum meme ısırmaları. Kök dişler kabarmış durumda kullaklarına vurup duruyor hiç keyfi yok ve memelerimin artık derisini soymaya başladı. 9. ay biterken 8 diş çıkmıştı 13. aya doğru yeni diş bekliyodum ama gerçekten perişan ediyor. Gece uykular yine berbat, gündüz bana yapışık ve memelerim kan revan içinde. Emzirmek istiyorum ama o kadar yara oldular ki ısırmadığı durumda bile çok fena canım yanıyo. Benzer durum yaşayıp bir çözüm üreten var mı?kızlar bebişlerin çoğu yaşına girdi sanırım. yürüyorlar mı? benimki düzeltilmiş 1 yaşında şu an. 2 aydır her yere tutunup yürüyor, sürekli ayakta dolanıyor ama kendi kendine asla yürümüyor. yürütmeye çalışınca da oturmak istiyor inat ediyor. zorlamalı mıyım bilmiyorum ya. ayakta durabiliyor ama adım atmıyor
Çook teşekkürlerDoğum günü kulu olsun prensesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?