2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Riga Riga merhaba teyzelerim ben Eylül annem bugün bana ciciler alicak pembis pembis tokalar alicak 16+2 günlük çıktık hızlı ilerliyoruz
Baak kızlaar çoğaldıı Gözünaydın canım Allahım gönlüne göre verdi

Linakiz cnm cinsiyetinizi kız yapabilirsin isminde Eylül Lina olarak yazabilrisin

Sen bu hızla Ağustos'ta doğum yaparsın ismini bir daha düşün ayy yanlış kişinin mesajına yorum yazdım sorry canım Gncgm28 sanaydı bu canım
Hahaha fark ettim zaten kuzu bir süre sonra gebelik ilerleyince şimdi önden gidiyorsa sonradan son adet tarihiyle aynı oluyor

Riga Riga merhaba teyzelerim ben Eylül annem bugün bana ciciler alicak pembis pembis tokalar alicak 16+2 günlük çıktık hızlı ilerliyoruz
Yaaa gönlünde yatan oldu çok şükür Gözün aydın canım valla çok sevindim Sağlıkla gelsin Eylül bebek

Vaybe ayrintiliya 20/05/ tarihine vardiler 23 +3 Ken gitmiş olucan

Doktoruma sordum pizza salam sucuk kokorec pismis olan her seyi yiyebilirsin dedi, gunde 2 maden suyu serbest ton baligi ye mutlaka dedi rahatladım valla
Çiğ olmadığı sürece yiye bilirsin cnm

Kızlar bu değerler normal mi ya internetten baktığımda kötü şeyler yazıyor referans aralığıda vermemişler

Eklentiler

• IMG_6571.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar ince ev için gebe taytı alan oldu mu penye erden rahat bişey.bulamıyorum ben

Ne uyguladın peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…