2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Sende bu işi parasıyla yap cnm

ya bende dondum lutfen dun hatta cok belırgın gorduk erkeklıgını

Bana da 8. Haftada erkek dedin, cinsiyet hala belli değil belli olsun yazacağım sana, aklımdasın

Ay ne güzel yaaa tebrik ederim ama nasıl saklanmış öyle bu haftaya kadar bıcırık yaa
Güzel bir sürpriz olmuş canım tebrikler sağlıkla gelsinler inşallah

Selam herkese,
Bugun ilk günden beri kız hissetmeme rağmen oğluşumuz olacağını öğrendik Şükürler olsun her sey yolunda 9 gün önden gidiyor tospikim Tüm ekşi yemeler suratımın tarlaya dönüp göz altlarımın çökmesi filan şehir efsanesiymiş hiç de güzelleşmedim şahsen

Emojilerimi isterim Linakiz Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Benimki de tuttu sayılır buna pipi dedi doktorum gelecek kontrolde kesin belli olur

Eklentiler

• IMG-20240328-WA0001.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben bebeğime Göktürk ismini düşündüm acayip yükseldim bu isme ama herkes burun kıvırıyor. Eşim beğendi ama kime Göktürk desem başka isim mi bulamadın diyor lar. Size soruyorum objektif olarak cevap vereceğiniz için size nasıl geliyor bu isim lütfen cevap verin ya

Bence yaptırmak gerekiyor çünkü doğum sırasında bir sürü alet edevat kullanılıyor kesisiydi dikişiydi tamam ne kadar steril olsada sonuçta metal bunlar yani oluşabilecek tehlikelere karşı bence tetenoz aşısı şart
Benim 3. Doğumum olucak Allah nasip ederse hepsinde de 2 doz yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yaşamadım

Ay bu isim konusunda ben çok muzdaribim
Kızımın adı buğlem onda bi sorun yok ama oğlumuň adı Uluç Hamza evet doğru duydunuz Uluç Hamza ben istedim çok ta severek koydum ilk söylediğimde herkes şöyle bir bakıyo dışarda falan adı ne diyolar söylüyorum anlamıyolar sinir oluyorum ama ben çok memnunum çok güzel ismi var oğluşumun şahsına münhasır
Şimdi de kızımın adını Defne istiyorum geçen görümcem ot ismi dedi
Güldüm geçtim sadece bikere ot değil güzel kokulu ağaç ismi ayrıca ot ismi de olabilir benim hoşuma gidiyor çocuk benim değil mi istediğimi koyarım beğenmezse reşit olunca değiştirsin napim yani

Yani anne baba beğenmiş koymuş ya da koyacak.buğlem ismi çok güzelmiş bayıldım. Hamza keza öyle. Bütün eziyeti biz çekiyoruz özellikle kadınlar... isime bile karışıyorlar. Göktürk isminin beğenilmemesini anlayamıyorum anlayan biri varsa gerçekten duymak isterim..

Bence gerçekten çok güzel ve nadir kimsenin bilmediği isim Uluç harika bence hoşuma gitmedi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…