Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz canım sen napiyosun bebişin ne alemdeSelam kızlar ben geldiiiiiim yoktum bayadır napıyorsunuz![]()
Aselam canım göbüş büyütüyoruz, sen nasılsın napıyosunSelam kızlar ben geldiiiiiim yoktum bayadır napıyorsunuz![]()
İnşallah ruyan çıkarCanım pazartesi çıkacak dendi bekliyorum ben de teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.Dün rüyamda gördüm sağlıklı ve kız çocuğu dendi dünyalar benim Oldu İnşallah güzel sonuçlar alırız![]()
Yaa o kadar mı gerçekteeenO zaman hareketleri daha zor oluyor kemikleşiyorlar ya baya batıyorhareket ettiklerinde
sanki biri dirsek atıyor gibi oluyordu
inşallah sakin olurlar
![]()
Çok güzel ya25+1 den bütün güzel annişlere selamm![]()
Desenli Yaka ve Kol Lastikli Helen Elbise 265587 | ModamızBir | Modamizbir.Com Çok uygun fiyata aldım hemde link bıraktım canım teşekkür ederimmmÇok güzel yabu arada elbiseni nereden aldın bayıldım
Evet baya uygunmuş bende bi rengini alayım bariDesenli Yaka ve Kol Lastikli Helen Elbise 265587 | ModamızBir | Modamizbir.Com Çok uygun fiyata aldım hemde link bıraktım canım teşekkür ederimmm![]()
Benim göz kapaklarımın üstünde çıktı yaaKızlar merhaba nasılsınız? Detaylı ultrasona girdim bugün her şey yolunda çok şüküroğluşum kıpır kıpırdı
kızlar size bir sorum var. Yüzü kaşınan var mı ve boynu kaşınan? 3 gündür çok fena yüzüm egzama oldum. Yanağımın kenarı oldu diğer yerler de kaşınıyor kantaron yağı sürüyorum. Var mı aranızda yüzünde egzama çıkan neler yaptınız doğal
cildiyeye gideceğim anca haziranda randevu buldum.
Oyy kıyamam kuzum kıyamam ya ama çok az kaldı bebişlerimizi kucağımıza alınca hepsi geçecek inşallahAaa gönlü güzel olan güzel görürmüş, çok teşekkür ederiiiimsorun şu boyum uzun ve balık etli olduğum için herkes hamilelikte şişmanlayacağımdan korktu hatta ben de korkmuştum yalan yok
ama benim hamilelikte iştahımın kapanacağını, erken dönemden itibaren gebelik reflüsü yaşayacağımı ve aynı şekilde erkenden bebeğin ve rahmin mideme baskı yapıp bütün bunların mide kapasitemi küçülteceğini hesap etmedik
![]()
Geçmiş olsun canım. İnşallah geçerBenim göz kapaklarımın üstünde çıktı yaakaşıntısı çok yok ama kupkuru üstü pul pul oldu. Nemlendirici kremi sürüyorum ama fayda etmiyor inşallah büyümez. Ama tüm yüzüm kalıyor resmen. Bilmiyorum nasıl geçecek
Ayyy heri sayım başladııııGünaydınnnn kızlarSon 99 gün kaldıı çok heyecanlı inşallah çabucak geçer bebeğime kavuşurummm
![]()
Evettt çok sabırsızımmAyyy heri sayım başladıııı![]()
Ben en baştan genel anestezili istedim konuştum doktorumla psikolojik sıkıntılarım var panik atak geçirmekten korkuyorum durumu anlattım anlayışla karşıladı tamam dedi fakat simdi kim sorsa genel anestezili sezaryan olacağım diyince çok büyük tepkiler alıyorum hatta dün gece sabah kadar ağladım içim çıktı ağlamaktan dün gece üstüme cok geldiler sezaryan sımarıklıkmış zayıf insanlar bile doğuruyormuş ben bu bünyeyle utanmıcakmısım mıEvettt çok sabırsızımmKızlar sezaryan mı normal mi ne zaman belli olur doğum şekli ?