- 15 Nisan 2023
- 830
- 482
- 33
Biz açtık 23 derece odanın içi gece de 1.6 uyku tulumu giydiriyorumDoğalgazı açtınız mı? Bizim ev son günlerde 18 19 derece civarında hırka yelek idare ediyoruz gibi ama acaba üşütür müyüz bebeyi ya siz naptınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz açtık 23 derece odanın içi gece de 1.6 uyku tulumu giydiriyorumDoğalgazı açtınız mı? Bizim ev son günlerde 18 19 derece civarında hırka yelek idare ediyoruz gibi ama acaba üşütür müyüz bebeyi ya siz naptınız?
2.5 tog sipariş verdim ben de. Biz gece doğalgazı kapatıyoruz ya sıcakta uyuyamıyoruz 20 derece falan ideal oluyoBiz açtık 23 derece odanın içi gece de 1.6 uyku tulumu giydiriyorum
Bizim ev 18 derece22-22.5 derecede 1..5 tog giydiriyorum. Soğuk oluyor 22 altı bize
Saç dökülmesi hormon ya da kan değerlerinizle ilgili olabilir ama unutkanlıkla ilgili bir video izlemiştim. İnsan beyni en çok bir bireyi hayatta tutmaya çalıştığı zaman gelişiyor. Aslında her şeyi unuttuğumuzu düşünürken, beynimiz sadece banane anahtarın nerde olduğundan, ben bebeğimi hayatta tutmaya çalışıyorum diyor demişti. Yazamadım uyku sersemiKızlar saç dökülmesi ve hafıza sorunu yaşayan anneler var mıdır aramızda? Dün kan verdim tüm değerlerim gayet güzel çıktı yani bilmiyorum önceden fil hafızası olan be 10 dakika önce dediğim şeyi düşünüyorum ve saç dökülmelerim arttı
Herkesinki farklı ya. Eşim de benden daha çok üşüyor. Hep tersiydi.Bizim ev 18 dereceben hala tişörtle geziyorum ya bende sorun var heralde
Evet bizimki De öyle malesefİşte biraz da orda olduğumuzu bildikleri için alışkanlık mı geliştirdiler bu şekilde bilmiyorum. Gece biz yatana kadar gayet güzel, mızırdansa bile su ya da pış pış ile dönüyor (dönmediği de oluyor mutlaka). Ama gece biz yattıktan sonra mızırdanırsa yatağa yanımıza gelmeden ve emmeden çok zor dönüyor uykuya. O saatten sonra da her mızırdanmada meme arıyor, orada olduğunu bildiği için gibime geliyor artık.![]()
Bende öyleydim bi ara. Şimdi 4 ten beri ayaktayım uyumuyor emip oynamak istiyor eşime de gitmiyor.Benimki de öyle bi de hala yanımda yatıyo emip uykuya devam ediyo ikimizin de uykusu bölünmemiş oluyo işime geliyo benim![]()
2 gecedir memeyi bırakmıyo sabah 6 buçukta uyanıyo çok kötü oldukBende öyleydim bi ara. Şimdi 4 ten beri ayaktayım uyumuyor emip oynamak istiyor eşime de gitmiyor.
Mollers tutti furutti li guzelylimonlu ve bulabilirsen portakallası da var ama en güzeli içilebileni tutti furuttili benim büyükler de çok seviyor onuKızlar selam 1. yaş kontrolünde balık yağı başladı mı doktorlarınız? Bize möller’s in balık yağını önerdi ancak aromalı çeşitleri filan var hangisini severek içiyorlar fikir almak istedim?
Evet ben de aynıyım. Değerlerim iyi çıktı ama saçlarım acayip dökülüyor ve şimdi tamam dediğim şeyi 2 am sonra hatırlamıyorum ki ben de çok iyi hafızası olan biriydim. Annelik heraldeKızlar saç dökülmesi ve hafıza sorunu yaşayan anneler var mıdır aramızda? Dün kan verdim tüm değerlerim gayet güzel çıktı yani bilmiyorum önceden fil hafızası olan be 10 dakika önce dediğim şeyi düşünüyorum ve saç dökülmelerim arttı
Bizimki hep erken uyuyor erken uyanıyor. Ama gün doğduktan sonra uyanmak çok büyük lüksmüş2 gecedir memeyi bırakmıyo sabah 6 buçukta uyanıyo çok kötü olduk
Benim bebe de akşam 7 buçuk 8 buçuk arası uyuyo ama en azından sabah 7 buçuk gibi uyanıyodu iyiydi öyleBizimki hep erken uyuyor erken uyanıyor. Ama gün doğduktan sonra uyanmak çok büyük lüksmüş6lar 6 buçuklar bitiriyor beni
![]()
Karanlıkta uyanıp ışığı açınca bebe de dahil herkesin gözleri kamaşıyorBenim bebe de akşam 7 buçuk 8 buçuk arası uyuyo ama en azından sabah 7 buçuk gibi uyanıyodu iyiydi öylekaranlıkta uyanıyoruz sıfır enerjiyle başlıyorum güne
Ben açtım 1 aydır yanıyorDoğalgazı açtınız mı? Bizim ev son günlerde 18 19 derece civarında hırka yelek idare ediyoruz gibi ama acaba üşütür müyüz bebeyi ya siz naptınız?
Benimkş hem sabah erken kalkıyor üstüne de gece de 11 den aşağı yatıramıyorumBenim bebe de akşam 7 buçuk 8 buçuk arası uyuyo ama en azından sabah 7 buçuk gibi uyanıyodu iyiydi öylekaranlıkta uyanıyoruz sıfır enerjiyle başlıyorum güne