2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah şimdi 36 +dasınız değil mi

Kız o sol tarafa nasıl sığıyor öyle en son benim oglanda 43 cm di ama ayaklarını falan toplamıştı böyle öyle sigmisti ay o mide yanması insanı öldürüyor ya ben su içerek geciriyorum dene suyu baya iyi geliyor
Ama saç ile bı ilgisi yok demişti bana doktor ay herkes farklı bişey söylüyor doğunca gorecez saçlı mi doğacak senin oğlan

Bence saçlı doğacak su daha da artırıyor yanmasını soda iyi geliyor bana da yaa sığamıyor itekliyorlar bizi işte

Bence saçlı doğacak su daha da artırıyor yanmasını soda iyi geliyor bana da yaa sığamıyor itekliyorlar bizi işte
Hadi hayırlısı olsun Allah Allah herkeste farklı demek ki benide bitek su yatistiriyor ya
Kız daha 5 6 hafta var şimdiden böyleyiz haftalar geçtikçe dahada buyuyar napacaksak Allah yardımcımız olsun kuzu

Kızlar afedersiniz ama bi şey sorcam ben bazen hapşırdığımda su geliyor idrar mıdır acaba ya? Yani idrar çıkıyor gibi de his yok ama başka da bişey olamaz heralde yaşayan var mı ilk defa böyle bir şey oluyor

Hadi hayırlısı olsun Allah Allah herkeste farklı demek ki benide bitek su yatistiriyor ya
Kız daha 5 6 hafta var şimdiden böyleyiz haftalar geçtikçe dahada buyuyar napacaksak Allah yardımcımız olsun kuzu
Yaaa sanki 32’den sonra birden ireldiö gibi geldi bana bacaklarım da ağrı arttı ağırlaştım hantallaştım bilmiyorum süreç nasıl geçecek

Kızlar sezeryana genelde kaç hafta kaç günlükken alıyorlar ben şuan vajinal doğum istiyorum ama ilerleyen dönemlerde bizi ne bekliyor bilmiyorum sezeryan olursa ne zaman dogcak merak ettim vajinal doğumda erkek bebekler ne zaman doguyor acaba zaman azaldıkça hem sabırsızlanıyorum hem korku endişe bin birturlu duygu bir snda hissediyorum gerçekten sizlerde durumlar nasıl? Ben sürekli acaba ne zaman dogcak nasıl dogcak acaba uykuyu sevecekmi gazı olacak mı kime benzeyecek yetebilecek miyim vs vs vs kırk tilki dolaniyor kafamdaa
Son bir soru hastane çantası için pijama gecelik kaç tane aldınız ben 3 tane almayı dsunuyorum ama iki gecelik bir pijama şeklindemi alsam iki pjama bir gecelik şeklindemi kadar veremedim

Bazen hapşırsam da hapşırmasam da bir bakmışım hop iç çamaşırım ıslanmış. Farkında olmadan bazen kaçırabiliyorum . Bazen gülerken de kaçıyor. Almıştım sanki artık kabullendik sidikli olduğumu

Galiba sezeryanda 38. Haftada falan alıyorlar canım. Vajinal doğum için de Erkekler gününü bekler diyorlar ama bakalım bunu yaşayıp göreceğiz. Vajinal doğum istiyorsan çatı muayenesi falan yaptır. Bazı hareketler var doğumu kolaylaştıran 35. Haftadan sonra doktor bana başla yapmaya dedi .diğer şeyleri de hiç takma. Doğunca bence hepimize otomatikman annelik yüklenecek . Hepimiz çok güzel yetebilen anneler olacağız hiç takılma o konulara. Ha gecelik konusuna gelince de ay kız niye kararsız kalıyorsun 4 tane koy iki gecelik iki pijama. Böyle şeylerle yıpratma kendini nolcak bavul taşıyacak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…