2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryana benim doktorum 38+ 3 günlük ten itibaren bir tarih verdi sanırım sınır bu arkadaşım da tam 38+3 te almış doktoru aynı endişeler bende de var hepimiz için en iyi en hayırlı neyse o olur inşallah

valla bende çığlık atıyorum eşim her defasında şok oluyor

Yaaa sanki 32’den sonra birden ireldiö gibi geldi bana bacaklarım da ağrı arttı ağırlaştım hantallaştım bilmiyorum süreç nasıl geçecek
Bu aylarda karın dahada buyuyormus ya bebeklerde kilo alıyor normaldir sen bide kalıplı bı kadındın öyle hatırlıyorum
Kuzu ben zayıfım herkes bana top yutmuşsun gibi duruyor diyor ayak bileklerim falan incecik zor taşıyorum ben

ay benim ayaklarım bir şiştiiii minyonum ama fiona gibi oldu ayaklarım

33 haftada hastane çantamızı henüz hazırlamadım sizi gördükçe bi stres oldum, hala çalışıyorum haftasonu kesin yapacağım ama
bende 37 olacağım cuma günü. tahmini doğum 01 kasım ama dayanamam sanırım bende hazırlayamadım daha çantamı . cuma son iş günüm ondan sonra hazırlayacağım inşallahh. hiç stres yapma

Dün akşamdan beri hareketi yavaşladı zorla oynayınca oynuyor acile gitsem mi telaş yaptım . Hareket var hıçkırıkta hissettim ama kuvveti yok sanki

bende 37 olacağım cuma günü. tahmini doğum 01 kasım ama dayanamam sanırım bende hazırlayamadım daha çantamı . cuma son iş günüm ondan sonra hazırlayacağım inşallahh. hiç stres yapma
Ay sen çantanı yapmadıysan benim stres yapmama gerek yokmuş gerçekten Son güne kadar çalışan bizlere de bi madalya verilmeli gerçekten evde uzanmak istiyorum artık ağırlaştık gerçekten

170 boyum var 75 kilo ile hamile kaldım gerçekten ireldim resmen yaa benim karnım yaygın duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…