yarın 36 olcam haftaya gelmicem valla ayaklarım davul oluyor akşama kadar sızım sızım sızlıyor
kimse de madalya vermicek
eşlerimiz yaa helal olsun çocuğuma 1 hafta fazla bakmak için ne eziyet çektin demicek çalışmasaydın keşke zaten annem bakacak diyip geçecekler o yüzden çok da şeyyapmamak lazım
bende 173 üm 72 ile hamile kaldım en son 83,8 dim
zaten biraz iri olduğumuz için kilo çok da abes durmuyor yani bende durmadı azıcık daha iri oldum o kadar
Ooo maşallah kızlar sizler uzunmuşsunuz baya kilo sırıtmaz tabi ben 165 boy 75 kilo falanım suan 10 kilo kadar aldım bende de göbek maşallah önden gidiyor ama vücudumda şişkinlik yok
Normal düşünüyorsan bana Dr 37den sonra geldiğinde bazı hareketler vs söylerim sana 40 a kalmadan doğum olsun diye ben 40 a kalmak istemediğimi söyledim de
yarın 36 olcam haftaya gelmicem valla ayaklarım davul oluyor akşama kadar sızım sızım sızlıyor
kimse de madalya vermicek
eşlerimiz yaa helal olsun çocuğuma 1 hafta fazla bakmak için ne eziyet çektin demicek çalışmasaydın keşke zaten annem bakacak diyip geçecekler o yüzden çok da şeyyapmamak lazım
bende 173 üm 72 ile hamile kaldım en son 83,8 dim
zaten biraz iri olduğumuz için kilo çok da abes durmuyor yani bende durmadı azıcık daha iri oldum o kadar
Ayyy kilo almamışsın ki sen ben en son 90 ı gördüm canım bu arada iş konusunda haklısın kimse bize bir gün fazla çalıştın demeyecek asla ben gidemiyorum artık üstüne vazife olmayan kv denen varlık doğumdan sonra sen sıkılırsın çalışırsın ben bakarım muhabbeti yaptığında çocuğuma 3 yaşına kadar ben kendim bakcam dedim
Ayyy kilo almamışsın ki sen ben en son 90 ı gördüm canım bu arada iş konusunda haklısın kimse bize bir gün fazla çalıştın demeyecek asla ben gidemiyorum artık üstüne vazife olmayan kv denen varlık doğumdan sonra sen sıkılırsın çalışırsın ben bakarım muhabbeti yaptığında çocuğuma 3 yaşına kadar ben kendim bakcam dedim
bi ara hızlı kilo aldım laf yedim doktordan
15 gün önce gittiğimde bi öncekine göre 1 kilo vermiştim bile şimdi de aynı kaldım gibi duruyor bakalım 1 aydır abartmadan yiyorum o yüzden az kilo almışım gibi oldu
Beni bana bıraksalar +20 ile bitirirdim ben bu hamileliği de eşim mi yandan doktor bi yandan yedirmediler bana
Normal düşünüyorsan bana Dr 37den sonra geldiğinde bazı hareketler vs söylerim sana 40 a kalmadan doğum olsun diye ben 40 a kalmak istemediğimi söyledim de
Sezeryana benim doktorum 38+ 3 günlük ten itibaren bir tarih verdi sanırım sınır bu arkadaşım da tam 38+3 te almış doktoru aynı endişeler bende de var hepimiz için en iyi en hayırlı neyse o olur inşallah
bende sendenim canım stres olma 34+3 bende haftasonu hem temizliği hem valiz işini halletmeyi düşünüyorum cumartesi pazar inşallah hepsini yapabilirim onu düşünmekten uykularım kaçıyor valla
bi ara hızlı kilo aldım laf yedim doktordan
15 gün önce gittiğimde bi öncekine göre 1 kilo vermiştim bile şimdi de aynı kaldım gibi duruyor bakalım 1 aydır abartmadan yiyorum o yüzden az kilo almışım gibi oldu
Beni bana bıraksalar +20 ile bitirirdim ben bu hamileliği de eşim mi yandan doktor bi yandan yedirmediler bana
Ayyy doktorum bana da laf söyledi yeme kilo alma ben sana normal doğum yaptırcam yaptırıp deyip duruyor eşim de ye ya nolacak sanki diyor oda bende aldım gitti kiloları ama doğumdan sonra vermek istiyorum eski fit halime dönmem lazım
Kızlar ya afedersiniz nar yiyebiliyor muyuz benim doktorum hamileliğimin başında yasaklamisti ilk aylarda yeme diye ama canım çok istiyor aldım yemeye korkuyorum yiyeniniz var mı?