2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sen çantanı yapmadıysan benim stres yapmama gerek yokmuş gerçekten Son güne kadar çalışan bizlere de bi madalya verilmeli gerçekten evde uzanmak istiyorum artık ağırlaştık gerçekten
hahah vallahi çok zor geliyorum işe. bu hafta şafak saydım resmen son 3-2 diye inan çantanın içine konacakları bu hafta toparladım daha terlik yolda yavrum yapcam inşallah

Cnm o idrar bende de oluyor koşuyorum wc ye idrarımı yapıyorum

Sizin duruma bebegın durumuna göre degısıyor ilk oğlumu 39+5 de almıştı gelişimi tamamlamış demişti doktor

Ay sen çantanı yapmadıysan benim stres yapmama gerek yokmuş gerçekten Son güne kadar çalışan bizlere de bi madalya verilmeli gerçekten evde uzanmak istiyorum artık ağırlaştık gerçekten
yarın 36 olcam haftaya gelmicem valla ayaklarım davul oluyor akşama kadar sızım sızım sızlıyor
kimse de madalya vermicek
eşlerimiz yaa helal olsun çocuğuma 1 hafta fazla bakmak için ne eziyet çektin demicek çalışmasaydın keşke zaten annem bakacak diyip geçecekler o yüzden çok da şeyyapmamak lazım
170 boyum var 75 kilo ile hamile kaldım gerçekten ireldim resmen yaa benim karnım yaygın duruyor
bende 173 üm 72 ile hamile kaldım en son 83,8 dim
zaten biraz iri olduğumuz için kilo çok da abes durmuyor yani bende durmadı azıcık daha iri oldum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…