- 31 Aralık 2023
- 795
- 878
- 23
- 29
Biz gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz. Hiçbir zaman uzun uyuyan bi bebek değil ama bu ara hiç uyumadığı için öğlen bebek arabasıyla evin etrafını gezdimBizimde aynı . Bugün öğlen uyusun diye bebek arabasıyla bir saat yürüdüm
Yaaa hemen alıyorum o zamanBen onu kullanıyorum bi ara düzenli içtim 10 günde 500 gr almış bebeksonra persentilde daha yukarı çıkmasın diye kestim.
2920 doğup 2600e düştük şimdi 5800 oldu yarında 3 ay muayenesi ve rota aşısı var
Olabilir benim kızımda kilolu doğdu bir kaç kişi daha vardı burda kilolu doğup az kilo alanAy onu da gördüm olabilir aslında içinde hep sağlıklı yağ dedikleri yağlar var. Acaba bebeğin doğum kilosu fazla olunca kilo alımı daha mı yavaş oluyor ya benim bebeğim iri doğdu baya. Doktor sıkıntı yok diyor ama bilemiyorum işte 2 haftada 250 gr almış
Ay onu da gördüm olabilir aslında içinde hep sağlıklı yağ dedikleri yağlar var. Acaba bebeğin doğum kilosu fazla olunca kilo alımı daha mı yavaş oluyor ya benim bebeğim iri doğdu baya. Doktor sıkıntı yok diyor ama bilemiyorum işte 2 haftada 250 gr almış
Olabilir benim kızımda kilolu doğdu bir kaç kişi daha vardı burda kilolu doğup az kilo alan
4100 doğdu benim oğlum 3800’e kadar düştü. Şimdi 9 haftalık 5400 çıktı. Sadece anne sütü alıyor doktor mamaya gerek yok emzirmeye devam dedi. Hatta ben mama falan deyince bak hiç sağlıksız bir hali var mı dedi.Olabilir benim kızımda kilolu doğdu bir kaç kişi daha vardı burda kilolu doğup az kilo alan
Ayyy senin doktorun bak benim ayarlarla oynadıBenim bebeğim de iri doğdu yani 3960 kilo. Bugün kontrolde 5960 çıktı. Mamaya devam hatta istedikçe ver dedi doktor ben az veriyordum. 7 kiloya yaklaşmasını beklerdim dedi hatta.
Aşıdan mi bilmiyorum ama benim bebiste çarşamba asi oldu birkaç gündür çok olmamak kaydıyla kusuyorMerhaba . 2 ay aşısından sonra bebeği kuşan var mi ? Kusma yan etki midir . Ateş oldu . Huyszluk sıçrama irkilme uykuya dalamama ve hatta iştahsızlık oldu . Bunları biliyordum ama kusma beklemediğim birşeydi . Aşıdan mi yoksa hasta mi oldu anlamıyorum ya
4100 doğdu benim oğlum 3800’e kadar düştü. Şimdi 9 haftalık 5400 çıktı. Sadece anne sütü alıyor doktor mamaya gerek yok emzirmeye devam dedi. Hatta ben mama falan deyince bak hiç sağlıksız bir hali var mı dedi.
Ayyy senin doktorun bak benim ayarlarla oynadıyani 3 aylık bebeğin 7’ye yakın mı olması lazım? Benimki asla 3. ayda o kilolara gelemez
Yaaaa bende vereyim o zaman biz bu doktorlardan hangisine inanacağız ben anlamadım korkuyorum da kafama göre veririm memeyi bırakır vicdanım sızlar diye senin çişli bez sayısı kaç oluyordu sadece emzirirken doyduğuna eminmiydinBenim bebeğim de iri doğdu yani 3960 kilo. Bugün kontrolde 5960 çıktı. Mamaya devam hatta istedikçe ver dedi doktor ben az veriyordum. 7 kiloya yaklaşmasını beklerdim dedi hatta.
Benim ayarlarla da oynadı şuan baya tam yok ya mama vermeyeyim demiştim yine mama perileri geldi bana4100 doğdu benim oğlum 3800’e kadar düştü. Şimdi 9 haftalık 5400 çıktı. Sadece anne sütü alıyor doktor mamaya gerek yok emzirmeye devam dedi. Hatta ben mama falan deyince bak hiç sağlıksız bir hali var mı dedi.
Ayyy senin doktorun bak benim ayarlarla oynadıyani 3 aylık bebeğin 7’ye yakın mı olması lazım? Benimki asla 3. ayda o kilolara gelemez
Ya gece dışında bende dediğin gibi yapıyorum aslında hatta bu 2 hafta emzirmelerden sonra süt sağdım onları da eşim gece verdi ama yok yani işe yaramadı heralde sütüm yağlı değil diyorum başka bişi gelmiyor aklımaSofienin Kedisi H heyybaby 3500 doğdu benim kız, 2.ay kontrolünde 5700 olmuştu sadece anne sütü gidiyoruz. Bi 2 hafta kilo alımı durmuştu, emzirme danışmanı emzirme sürelerini sıklaştır demişti bizde çok işe yaradı kızlar o. Gece bile saat kuruyordum gündüzleri 2 saatte bir, geceleri en geç 3 saatte bir memeye alıyordum ciddi kilo aldırdı kızlar. Şuan 2buçuk aylık olduk 6 kiloyu geçmiştir tartılmadık ama
Ya bana da geliyor o periler ama memeyi bırakır diye korkuyorumBenim ayarlarla da oynadı şuan baya tam yok ya mama vermeyeyim demiştim yine mama perileri geldi bana
Benim 2 arkadaşımın bir ay ilerde bebekleri var onların yanında kızım çok zayıfYa gece dışında bende dediğin gibi yapıyorum aslında hatta bu 2 hafta emzirmelerden sonra süt sağdım onları da eşim gece verdi ama yok yani işe yaramadı heralde sütüm yağlı değil diyorum başka bişi gelmiyor aklıma
Ya bana da geliyor o periler ama memeyi bırakır diye korkuyorumbir de doktor sıkıntı yok diyor ebe sıkıntı yok diyor. Ben banane ben mama vericem demeye utanıyorum
Senin bebeğin gözüne nasıl geliyor peki? Zayıf mı sence? Bana benimki fit geliyor mesela zayıf değil ama tombul da değil
Ne kadar yavaş? Haftalık 150 200 gr normal demişti bana ebe. Benim kızımda kilolu değil. Ben de seninle aynı paniği yaşamıştım 1 ay önce. Mama vermeyi denedim almadı kızım. Şimdi sadece anne sütüyle gidiyoruz takmıyorum artık kiloyu her bebek aynı kiloda olamaz diyorum gelişimi sağlıklı ilerliyor şükür boyu uzuyor kiloda haftada 150 200 gr alıyor. Bizi strese sokuyorlarKızlar bebeğim şimdiye kadar anne sütüyle besleniyordu kilo alımı yavaş hangi mamayı vermeliyim mama hakkında hiç bir fikrim yok bazen emer emmez sütü olduğu gibi kusuyor birde günde kaç ml yapmak gerekiyor meme reddi olmaması için ne yapmam gerekir gündüz mü vermem gerekir yoksa gece uyku arasında versem anlar mı memeyi reddeder ve ben mama verdiğime çok pişman olurum diye korkuyorum
Evet evet. Sanırım uygulamayı indirmeye yönlendirmek istiyorlar ben hala normal girdiğim yerden giriyorumKızlar sizinde sayfa bozuldu mu ya başka bir uygulama indir diyor zar zor buldum burayı
Bana bir ebe hiçbir annenin sütü kalitesiz değildir dedi. Her anne bebeğine yarayacak sütü üretir dedi. Benim üstümde yağlı değil ama eminim çocuğuma göre süt üretiyorum. Düşünce gücünü sakın bırakma dedi ebe sütüm yetiyor sütüm yarıyor dicekmişizBenim 2 arkadaşımın bir ay ilerde bebekleri var onların yanında kızım çok zayıfüzülüyorum bende çevrede bu çocuk zayıf kaldı demeye başladı yetersiz hissediyorum kendimi sütüm yetmese ağlar diyorum ee o zaman yaramıyor kalitesiz demek
Onlar da sadece anne sütü mü alıyor yoksa mama desteği de var mı? Ay bilmiyorum benim de kafam çok karışık eşim aç olan çocuk durmaz bizimkinin öyle bir durumu yok diyor. Ben hariç herkese göre bebek normalBenim 2 arkadaşımın bir ay ilerde bebekleri var onların yanında kızım çok zayıfüzülüyorum bende çevrede bu çocuk zayıf kaldı demeye başladı yetersiz hissediyorum kendimi sütüm yetmese ağlar diyorum ee o zaman yaramıyor kalitesiz demek
Ay bir de bu var. Her anne bebeği için gerekli sütü üretir diyorlar bu da mantıklı geliyor. İlk haftalar benim bebeğim de çok hızlı kilo almıştı. Demek ki o gün ihtiyacı olan oydu şimdi bu. Sakin kalmalıyımBana bir ebe hiçbir annenin sütü kalitesiz değildir dedi. Her anne bebeğine yarayacak sütü üretir dedi. Benim üstümde yağlı değil ama eminim çocuğuma göre süt üretiyorum. Düşünce gücünü sakın bırakma dedi ebe sütüm yetiyor sütüm yarıyor dicekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?