2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa hemen alıyorum o zaman teşekkür ederim çok kararsızdım acaba gereksiz şişirildi mi ürün diye düşünmüştüm

Olabilir benim kızımda kilolu doğdu bir kaç kişi daha vardı burda kilolu doğup az kilo alan

Olabilir benim kızımda kilolu doğdu bir kaç kişi daha vardı burda kilolu doğup az kilo alan

Benim bebeğim de iri doğdu yani 3960 kilo. Bugün kontrolde 5960 çıktı. Mamaya devam hatta istedikçe ver dedi doktor ben az veriyordum. 7 kiloya yaklaşmasını beklerdim dedi hatta.

4100 doğdu benim oğlum 3800’e kadar düştü. Şimdi 9 haftalık 5400 çıktı. Sadece anne sütü alıyor doktor mamaya gerek yok emzirmeye devam dedi. Hatta ben mama falan deyince bak hiç sağlıksız bir hali var mı dedi.
Benim bebeğim de iri doğdu yani 3960 kilo. Bugün kontrolde 5960 çıktı. Mamaya devam hatta istedikçe ver dedi doktor ben az veriyordum. 7 kiloya yaklaşmasını beklerdim dedi hatta.
Ayyy senin doktorun bak benim ayarlarla oynadı yani 3 aylık bebeğin 7’ye yakın mı olması lazım? Benimki asla 3. ayda o kilolara gelemez

Merhaba . 2 ay aşısından sonra bebeği kuşan var mi ? Kusma yan etki midir . Ateş oldu . Huyszluk sıçrama irkilme uykuya dalamama ve hatta iştahsızlık oldu . Bunları biliyordum ama kusma beklemediğim birşeydi . Aşıdan mi yoksa hasta mi oldu anlamıyorum ya

Aşıdan mi bilmiyorum ama benim bebiste çarşamba asi oldu birkaç gündür çok olmamak kaydıyla kusuyor

Sofienin Kedisi H heyybaby 3500 doğdu benim kız, 2.ay kontrolünde 5700 olmuştu sadece anne sütü gidiyoruz. Bi 2 hafta kilo alımı durmuştu, emzirme danışmanı emzirme sürelerini sıklaştır demişti bizde çok işe yaradı kızlar o. Gece bile saat kuruyordum gündüzleri 2 saatte bir, geceleri en geç 3 saatte bir memeye alıyordum ciddi kilo aldırdı kızlar. Şuan 2buçuk aylık olduk 6 kiloyu geçmiştir tartılmadık ama

2 haftadır kilosu iyi gittiği için saldım ama yani gece kaldırmıyorum 4 saate kadar uyanmadığı oluyor artık gündüzleri de ne zaman isterse. Bi geçiş süreci yaşadık öyle bi 2 hafta sınırları zorladım deneyin siz de isterseniz

Yaaaa bende vereyim o zaman biz bu doktorlardan hangisine inanacağız ben anlamadım korkuyorum da kafama göre veririm memeyi bırakır vicdanım sızlar diye senin çişli bez sayısı kaç oluyordu sadece emzirirken doyduğuna eminmiydin

Benim ayarlarla da oynadı şuan baya tam yok ya mama vermeyeyim demiştim yine mama perileri geldi bana

Kızlar bebeğim şimdiye kadar anne sütüyle besleniyordu kilo alımı yavaş hangi mamayı vermeliyim mama hakkında hiç bir fikrim yok bazen emer emmez sütü olduğu gibi kusuyor birde günde kaç ml yapmak gerekiyor meme reddi olmaması için ne yapmam gerekir gündüz mü vermem gerekir yoksa gece uyku arasında versem anlar mı memeyi reddeder ve ben mama verdiğime çok pişman olurum diye korkuyorum

Kızlar ınstagramsa denk geldim ve çok duygulandım, çok zor geçiyor bazı günler geceler ama hepsi geçici. Hem hemen büyüsün istiyorum bazen ama bu hallerini düşününce bu kokuyu nasıl özlemem diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_4707.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 37
Ya gece dışında bende dediğin gibi yapıyorum aslında hatta bu 2 hafta emzirmelerden sonra süt sağdım onları da eşim gece verdi ama yok yani işe yaramadı heralde sütüm yağlı değil diyorum başka bişi gelmiyor aklıma

Benim ayarlarla da oynadı şuan baya tam yok ya mama vermeyeyim demiştim yine mama perileri geldi bana
Ya bana da geliyor o periler ama memeyi bırakır diye korkuyorum bir de doktor sıkıntı yok diyor ebe sıkıntı yok diyor. Ben banane ben mama vericem demeye utanıyorum
Senin bebeğin gözüne nasıl geliyor peki? Zayıf mı sence? Bana benimki fit geliyor mesela zayıf değil ama tombul da değil

Benim 2 arkadaşımın bir ay ilerde bebekleri var onların yanında kızım çok zayıf üzülüyorum bende çevrede bu çocuk zayıf kaldı demeye başladı yetersiz hissediyorum kendimi sütüm yetmese ağlar diyorum ee o zaman yaramıyor kalitesiz demek

Ne kadar yavaş? Haftalık 150 200 gr normal demişti bana ebe. Benim kızımda kilolu değil. Ben de seninle aynı paniği yaşamıştım 1 ay önce. Mama vermeyi denedim almadı kızım. Şimdi sadece anne sütüyle gidiyoruz takmıyorum artık kiloyu her bebek aynı kiloda olamaz diyorum gelişimi sağlıklı ilerliyor şükür boyu uzuyor kiloda haftada 150 200 gr alıyor. Bizi strese sokuyorlar

Bana bir ebe hiçbir annenin sütü kalitesiz değildir dedi. Her anne bebeğine yarayacak sütü üretir dedi. Benim üstümde yağlı değil ama eminim çocuğuma göre süt üretiyorum. Düşünce gücünü sakın bırakma dedi ebe sütüm yetiyor sütüm yarıyor dicekmişiz

Onlar da sadece anne sütü mü alıyor yoksa mama desteği de var mı? Ay bilmiyorum benim de kafam çok karışık eşim aç olan çocuk durmaz bizimkinin öyle bir durumu yok diyor. Ben hariç herkese göre bebek normal ama bizim çevremizde kıyas yapacağımız kimse yok tabi.

Ay bir de bu var. Her anne bebeği için gerekli sütü üretir diyorlar bu da mantıklı geliyor. İlk haftalar benim bebeğim de çok hızlı kilo almıştı. Demek ki o gün ihtiyacı olan oydu şimdi bu. Sakin kalmalıyım
Ay kızlar ben böyle böyle deliricem sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…