2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ayda 500 gr almış

Benim ayarlarla da oynadı şuan baya tam yok ya mama vermeyeyim demiştim yine mama perileri geldi bana

Ya doktor benim de ayarlarımla oynuyor zaten. Sürekli sütüm yetmiyor demek ki bu çocuk yeterince kilo almıyo endişesi yaşatıyor. Bir tek aile hekiminin ebesi verme mama 501 gr alıyorsa yetiyordur sütün diyor

Hep mama da verdiğim için 6 7 dolu dolu bezi var. Doktorun başlamadıysa başlama bence mamaya. Artık algıları açılıyor bebeğin. Biberona alışmasın durduk yere

Kızlar galiba bebeğim ve ben grip oluyoruz önlem için neler yaptınız ilerlememesi için
Taze zencefili rendeledim suya. İçine bol limon sıktım onu içtim. Ihlamur kuşburnu çayı içtim. Portakal falan öyle öyle düzelmek üzereyim ama dün doktora gittik bebeğim için. Boğazı kızarmış. Doktor ilaç verdi

Ateşi falan yok ama sanki kuru öksürük gibi geldi şimdi yok en iyi ilaç dedi doktor bebek için anne sütüdür dedi ama kendini iyileştir dedi bende öyle yapayım daha kahvaltıyı bile şimdi yapcam

Ateşi falan yok ama sanki kuru öksürük gibi geldi şimdi yok en iyi ilaç dedi doktor bebek için anne sütüdür dedi ama kendini iyileştir dedi bende öyle yapayım daha kahvaltıyı bile şimdi yapcam
Tabi bana da bol bol emzir antikorlar bebeğe geçsin dedi. Umarım hemen toparlarsın.

Herkese yeniden Merhaba
Bayadır giremiyordum siteye taşınmakla meşgüldüm
Baya rezil oldum
Eski eviniz klimalıydı çocukla olmadı klimalı evde doğalgazlı eve taşınalım dedik doğalgazı açtıramadık bi türlü
Benle kız ablamlarda eşim abisinde kaldı 2 hafta
Tam bi rezillikti
Çok şükür geçti geldik evimize
Bebeklerin kilosu konuşuluyor benim kızımda 3440 doğru 3. Ay bitti şu an 5370 az dedi doktor bana da 2 gündüz 1 gece mama ver dedi diğer gelişimleri iyi ama kilo geride kalmış dedi
Benimde sütüm var maşallah ama yaramıyor demekki tam beslenemiyorum gibi geliyor ondan heralde diye düşünüyorum

Taktılar bebelerimizin kilolarına. Bizimde sizle aynı kilosu. Bana iyi geliyor kilosu. Emen cocuğu memeden sogutmak mantıklı gelmiyor. Eskiden annelerimiz napıyormuş doktor yok bişey yok.

Selam kızlar. Herkes bebek kilosunu yazmış.
Bizim ki de 2. Ay (63 günlükken) kontrolünde 5450 idi. Doktor beslenme aralarını biraz aç fazla dedi dedim nasıl mümkün olacak hocam. Bebek bu ve ağlıyor yani acıkınca.
Emzikle felan oyala diyor.

İçimden dedim yav he he. Sanki çocuk anlamıyor mu emziği. Atıyor ağzından.
Eşime de dedim gaza gelme doktorun söylediklerinden aşırı aşırı bi kilo alımı yok.
Bi de her çocuk fabrikadan çıkmış gibi günlük şu kadar gram almalı diye bişey yok dedim.
Her bebek farklı onu düşünerek hareket edelim dedim.

Mama veriyoruz biz. Günde 1 kez de sağdığım sütü veriyorum. (60cc anca çıkıyor)

kizlar kisa gunduz uykularina cozum bulabileniniz varmi? alarm kurmus gibi 30 dakika da uyaniyor bebegim uyutma islemini cozdum en az destekle uyutmaya alistirdim aksam 6ya kadar cok vuzel ilerliyoruz 6dan gece 11 -1 e kadar yine sancili uykuya direnme devam ediyor ama hic degilzw gunduz azda olsa duzenli uyudugu icin huysuzlugy bria, azaldi ama cok kisa uyuyor. bir yontem gordum 30.dk da uyaniyorza 25. dkda siz hafif kiprasmasini saglayin dongusu kirilsin diyordu ama iki kere denedim uyandi cocuk artik korkuyoru. bunu deneyen varmi

Bizim de 40. Dakika öyle. 41de uyanıyor. Uyandırmayı denemedim ama uyanır uyanmaz emzirdim hemen uyumaya devam etti bir kaç seferinde.

Nasıl uyutuyorsunuz acaba

Canım.i bu neymiş sordun mu benimkinde de bacağında gördüm biraz şimdi
Kızlar sordum doktora bebeklerin ciddi çok hassas ve 3. Ay bizim her konuda cildin zirve yapmasını beklediğimiz ay konaklar kuruluklar bazı döküntüler maximuma ulaşıyor dedi.

Rota aşısı olduk rotarix.
Menenjit için nimernix 13 bexero 8,10 ve 13. Aylar olarak belirledik.

Kalpte üfürüm varmış. Çocuk kardiyoloji randevusu aldık. Göz muayenesi olacak oda damlalı yapılıyormış baya detaylı onada cuma gideceğiz.

2900 doğup 2600e düşmüştük. Bugün 5620 çıktı. Kilo alımı çok güzel ayda bir kilo dedi.
Boy 59 olmuş. Doğumdaki ölçüm daha küçüktü 50 yazdılar ama çocuk prematüre giydi 1 ay 46 cm olanları dedim orda çok çekmezler zaten 49 falan olanilir dedi.

Benim kız 3740 gr doğdu işte e hiç bir şey almadı diyorum bende doğum kilosuna göre baya düşük değil mi sence de
Ayı ile normal kilosu aslında. Sadece senin bebiş azıcık fazla kilolu doğmuş bence ondan kilo alımı az geliyor sana. Kıyaslarsak ayı ile kilosu uyumlu ama

Benim bebeğim de iri doğdu yani 3960 kilo. Bugün kontrolde 5960 çıktı. Mamaya devam hatta istedikçe ver dedi doktor ben az veriyordum. 7 kiloya yaklaşmasını beklerdim dedi hatta.
Ya 7 kilo en üst sınır ve aşırı uzun olması lazım. 4.500 da en alt sınır 3 ay için. Bence seninkisi gayet normal bu doktorlar az moral mi bozuyor ne

Ya doktor benim de ayarlarımla oynuyor zaten. Sürekli sütüm yetmiyor demek ki bu çocuk yeterince kilo almıyo endişesi yaşatıyor. Bir tek aile hekiminin ebesi verme mama 501 gr alıyorsa yetiyordur sütün diyor
Ya ben ebeye ikna olucam galiba bir süre daha mamaya başlarsam yazarım buraya da ama doktor söylemedikçe başlamak istemiyorum
Keyfi yerinde olduğu sürece böyle devam edicem galiba. Doktor sıkıntı görürsen randevudan önce gelirsiniz bakarız demişti

Bence de başlama mama. Ben çook pişmanım. Emin olamamak yoruyor

Kızlar galiba bebeğim ve ben grip oluyoruz önlem için neler yaptınız ilerlememesi için
Ben pastil kullandım ve oğlana calpol verdim. Boğazım hafif açmaya başlayınca tuzlu dünyayım bol bol portakal sıktım. Ve sürekli sicak şeyler içtim gece bile. En kötü sıcak suya limon bal yapıp içtim . Çok çok geçmiş olsun. Bebeğinde bol bol emzir antikor geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…