Hiç bilmiyorum kadın doğuma gittim 2 kez . 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi. 1 yıl regl olmazsam nasıl olurum bilmiyorum.. emzirdiğim için olmayabilirmiş . Belki olursam süt azalır mı acaba bak bende takıldım buna şuan
Bebeklere sadece burun temizliği öneriliyor canım. İlaç kullanmıyoruz zaten. Virüs kaynaklı bir hastalıksa zaten ilacı yok.. Belki burnunu açtıktan sonra leğene kaynamış su koyup biraz uzaktan buharını solutabilirsin
Serum fizyolojikle sık sık temizle canım çok tıkalı olduğunda 2.5-2.5 bölüp günde 3-4 defa yapmıştım. Geniz akıntısı için yeni nebülezör aldım ama henüz denemedim onu
Arkadaşlar bir sorum olacak buzlukta çipuram vardı erittim pişirip yedim. Bebeğim yemekten sonra her emmeden sonra kusmaya başladı ve huzursuz acaba balık bayatmıydı bilemiyorum aklımda binbir soru var. İkimizde yalnızız evde bende bir şey yok ama o her emdiğini atıyor nerdeyse sanki midesi rahatsız zehirlendi mi acaba çok korkuyorum ya
Arkadaşlar bir sorum olacak buzlukta çipuram vardı erittim pişirip yedim. Bebeğim yemekten sonra her emmeden sonra kusmaya başladı ve huzursuz acaba balık bayatmıydı bilemiyorum aklımda binbir soru var. İkimizde yalnızız evde bende bir şey yok ama o her emdiğini atıyor nerdeyse sanki midesi rahatsız zehirlendi mi acaba çok korkuyorum ya
Kız senin zehirlenmediğin şeyden bebek nasıl zehirlenecek belki çok geliyordur yedikleri fazlalığı atıyordur çok mu dolu dolu kusuyor sana yakın annen kv falan yok mu geçen günde hasta olmuştun nasıl oldun bir de pişiğiniz iyi oldu mu
Kız senin zehirlenmediğin şeyden bebek nasıl zehirlenecek belki çok geliyordur yedikleri fazlalığı atıyordur çok mu dolu dolu kusuyor sana yakın annen kv falan yok mu geçen günde hasta olmuştun nasıl oldun bir de pişiğiniz iyi oldu mu
Ay canımm ne iyileşmesi dökülüyorum. Bu hastalık geçer mi hiç. Kız ne bileyim ya annelik işte kuruntu yapıyor insan. Kayınvalide mevzusuna hiç girme şeytan görsün yüzlerini. 15 gündür annemlerdeydim yeni eve geçtim sayılır sağ olsunlar elleri hep üzerimde ama evimde olmak zorundayım bebek bu sefer yatağını evini unutuyor
Pişiğimiz iyi çok şükür artık yanık tedavisine geçmiştik pişikte o yaralar kapandı ama hala temkinliyiz aynı yerler kızarıp kabarıyor çünkü sıksık değiştiriyorum pamukla siliyorum kremler kullanıyorum. İnşallah bu süreçler de geçecek
Of of aynı dert. Ben hamilelikte 10 kilo verdim hamile kaldığım kilodan daha az kilo ile doğuma girdim. Şimdi hamile kilomdan daha fazlayım. Canım sıkkın durdurmuyorum her emmeden sonra birşey yemek istiyorum birde hala regl olmadım. iyice şiştim yaaa hele karnım hamile halimden daha şiş
Bu arada selam kızlar herkes iyidir inşallah
Ahh nasl bir yoğunluk var bende de anlatamam size, uzum zamamdr giremedim buraya da
Psikolojiler nasll sizdee ben ruhen ve bedenen yorgun durumdaym