2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarak kolum bileğim bayağa zorlandi acaba kangurumu alsam dedim faydası olurmu acaba
Ya bizim bebiş kanguruda da sıkıldı yoksa kollarıma çok iyi geldi. Bence dene yavrum öyle uyumak istiyorsa mantıklı

Meme değiştirdiğinizde kısa süre de olsa emiyor mu ? Ben araştırdığımda instagramda bi emzirme eğitmeninin videosunu görmüştüm, tabiri caizse memeden memeye gezdirin diyordu iki dakika emdi ağladı mı diğer memeye, diğerinde ağlayınca tekrar öbürüne. Süt biriktiğinde az da olsa emecektir diyordu. Sebep aynı mı bilmiyorum ama yazmak istedim belki işe yarar diye. O çaresizliği biliyorum

kizlar bi kac gundur sunnet oldugu icin emdikten sonra cok fazla mide gazini cikartamadim hem acitmaktan korktum cunku cokk hareketli normalde bile zaptetmek cok zor simdi birsyebyaparim korkusu vardi hemde emme duzeni muzemi kaydi memeden ayrilmak istemedigi anlar oluyo karninindoyurmaktwn ziyade rahatlamak istediği belli yani. ve bebegim o gun bugündür geceleri delllii gibi kivraniyor hayir bide arka arkaya en az 8-10 defa alttan gaz cikartiyor ama bjtmiyooo nasil bi gazmis bu ya

Merhaba hangi hastaneden bahsediyorsunuz acaba ben de konyada yaşıyorum ve ciddi bir arayıştayım yardımcı olur musunuz lütfen

Kızlar devamli helva yiyorum ya. Hamilelikte 8 kiloyla dogurmustum. Bildiğiniz kilo alıyorum emzirirken duramıyorum sürekli tatlı yemek istiyorum. Öyle böyle değil günde bir kutu helvadan bahsediyorum ya
Ben de delice tatlı yiyorum. Öğlen ayrı akşam ayrı. Evden tatlı eksildiğinde tedirgin oluyorum çünkü çok tuhaf bi şekilde canım istiyor anlamadımm gitti

2 3 gündür benmde kucağımda uyumak ıstiyor ama yatarak değil yüzü dışa dönük dik olarak kolum bileğim bayağa zorlandi acaba kangurumu alsam dedim faydası olurmu acaba
Biz de artık bu zorlu maratona dayanamayıp aldık. Gelene kadar birimizin kolu kopmaz inşallah

Kızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?
Bebeklere sadece burun temizliği öneriliyor canım. İlaç kullanmıyoruz zaten. Virüs kaynaklı bir hastalıksa zaten ilacı yok.. Belki burnunu açtıktan sonra leğene kaynamış su koyup biraz uzaktan buharını solutabilirsin

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…