2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bizimkide evde bana alıştı sanırım
bugün doktor kontrolünde yıktı ortalığı 4 5 kişide stajyer vardı doktorun yanında aralıksız ağladı adam muayene bile edemedi 1 2 hafta sonra tekrar cagiracakmis sanırım kolik bebegm . Bu ağlama kolik ağlaması dedi

Orantısız kalırsa düzlemeyeceğiz değil mi her yeri traşla ? Küçük daha yapmak istemiyorum valla

Selam kızlar ben de giremiyordum bayadır şöyle son yazışmaları okudum. Diyet konuşulmuş ben de dün doğum paketinde olan diyetisyen görüşmeme gittim. Artık vermeyi geçtim üstüne alıyım ye. Çok acıkıyorum çünkü. Bir program yaptık emzirmeye uygun 2 hafta deneyeceğim bakalım. Bu arada sütüm azalmasın diye bıraktığım bütün takviyelere geri döndüm. Bebeğimin kilo alımı hala az böyle giderse ek gıdaya erken geçircem dedi dr. Valla umarım bu yaptığım diyet işe yararsa bebiş kilo alır ben verieim

İnşallah değildir canım

kizlar bebisim 12 haftalik ve yaklasik bir iki haftadır herrrseyden korkuyor yani ani herturlu sesden ama bu bahsettigim yuksek sesler degil mesela sessiz ortamdayiz bir sur ehic konusmadan emzirmisim bir an esniyorum korkuyor yada herhangi farkli bi sesten anlatabilfimmi bilmiyorum normalmi ya gozlerini kocaman acip sicriyor sonra agliyor
birde biz bu atak haftasiyla yeni tansiyoruz galiba cocuk durmuyor hic bisekildeeeeeeee

birde bizim sonradan sonraya gaz problemimiz başladı ya 1 bucuk aylikken filan biraz vardi sonra yone vardibama az simdi her gece gazdan kivraniyo cocugum ya

Ay ne güzel. Slingde durmuyor. Ben uyurken kafasını çevirsem de yine aynı yöne geliyor
canim demistim ya tortikolisden supheleniyorum egzersiz yapiyorum diye genelde donmedigi tarafta oynattim hep bu seferde diger tarafa donmuyor qjsjdjsjsjs cildirmalik

P Pcosveanneadayi Canım sen bebeği ne yaptın sünnet ettirdi mi hastaneye bakıyordum galiba en son
Benim oglanda böyle uyanieken sebepsiz yere ağlamaya başladı son bir haftadır böyle ve gündüzleri falan uyuyamiyor ya uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor habire kucakta durmak istiyor uyursa kucağımda uyumak istiyor napacam şaşırdım bende gece bile ağlayarak uyanmaya başladı hayır bunlar 4. Ay ataklarında var bizimkiler önceden mi başladılar ya

P Pcosveanneadayi Canım sen bebeği ne yaptın sünnet ettirdi mi hastaneye bakıyordum galiba en son
Benim oglanda böyle uyanieken sebepsiz yere ağlamaya başladı son bir haftadır böyle ve gündüzleri falan uyuyamiyor ya uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor habire kucakta durmak istiyor uyursa kucağımda uyumak istiyor napacam şaşırdım bende gece bile ağlayarak uyanmaya başladı hayır bunlar 4. Ay ataklarında var bizimkiler önceden mi başladılar ya

Orantısız kalırsa düzlemeyeceğiz değil mi her yeri traşla ? Küçük daha yapmak istemiyorum valla
Ay yok valla ben yapmayacağım. Kafası üşür çocuğumun ya
Bir de benim için saç kesilmesi çok travmatik hiç kıyamıyorum. Dursun böyle ne olacak ki bir zararı var mı?

Ay kızlar pes ediyorum diyeceğim ama öyle bir şansım yok atak haftası mı hastalık mı yoksa ikisi beraber mi anlamadım gitti uykuya geçmekte zorlanıyor geçse bile bıraktığım gibi gözlerini açıyor üç dört gündür ara ara meme reddi yapıyor neden yapıyor anlamıyorum biberonu tutuyor ama mememi görünce çığlığı basıyor bugün akşam üstü 4 ten beri uyanıkkk yeni zar zor uyutabildim ne oluyoruz ya daha iki aylık bebesin 7 8 saat uyanık kalmak ne demek

Al benden de o kadar canım bende şimdi isyan ettim saat 4 ten beri uyanık uyumuyor ya sürekli gezmek istiyor sürekli ağlamak lı halleri. Neyse komşularla oturalım yorulur belki dedim zehir etti bana gerçekten kalabalıktan nefret ediyor.

Evet aynı dururum bizde de var nırmal süreç benve

Yazılanları okuyorum da sanki ben tarif ediliyorum sadece bi fark bizizm bebiş dışarıyı çok seviyor dışarıda uykusu gelmediği sürece ağlamıyor ama hep kucakta bebek arabasına bile girince ağlıyor kucakta saatlerce durabilir dışarıya çıkınca geçen avm de 2 saat taşıdım fenalık geçirdim birde sonda uyku krizi ile bitirdik günü
Kucağa mı alıştı yani anlamadım
Birde 2 gündür değişik sanki bilinçli bir ağlama yapıyor bağırarak ortalığı inletiyor özellikle yerden almadığımda mesela bugün ablası ağzını sildi diye(incitme olmadı asla )

ya tum bebeklermi bizimkiler gibi? ablamin iki tane çocuğu var anne olmadan once cok dikkat etmiyordum tabi ama ne uykusunun ne yemesinin icmesinin problem oldugunu hatirlamiyorum ya. gezmesinede giderdi gittigi yerdede bebeler bi sekilde takilirdi yani. ben birakin gezmeyi daha markete basbasa gitmeye cesaret edemiyorum. bir kere saat basi emiyo emzirip hazirlanip ciktik gittik diyene kadar yarim saat geciyo yarim saattede kostur kostur alisveris yapip donecegime gitmem daha iyi moduna girdim resmen evden kafami cikartmaz oldum. bu durumdan hem cok sıkıldım hemde cok alıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…