Aynen bizimkide evde bana alıştı sanırımKızlar günler geçtikçe daha çok zor oluyor durduk yere ağlama krizleri sürekli kucakta ev turu uyuyamama uyuyamadığı için bir daha kriz ben böyle ağlama görmedim bugün arkadaşlarla toplandık ben bi bardak çay içemedim ev de yalnız yaşamaya alıştı kalabalıkta daha çok eziyet ediyor
Orantısız kalırsa düzlemeyeceğiz değil mi her yeri traşla ? Küçük daha yapmak istemiyorum vallaCanım bizimkinin de dökülme orantısızerkeklerin saçları yanlardan açılır ya hem öyle döküldü hem de senin dediğin gibi yattığı yerde kelleşme var. Bir de bizde hala konak oluyor. Konak tarağıyla taradıkça da bir sürü saç geliyor.
Bizimki baya siyah saçlı doğmuştu ama eşime göre gelen saçlar daha açık renkli. Ben ayırt edemiyorum açıkçası yalan olmasın
İnşallah değildir canımAynen bizimkide evde bana alıştı sanırım
bugün doktor kontrolünde yıktı ortalığı 4 5 kişide stajyer vardı doktorun yanında aralıksız ağladı adam muayene bile edemedi 1 2 hafta sonra tekrar cagiracakmis sanırım kolik bebegm . Bu ağlama kolik ağlaması dedi
canim demistim ya tortikolisden supheleniyorum egzersiz yapiyorum diye genelde donmedigi tarafta oynattim hep bu seferde diger tarafa donmuyor qjsjdjsjsjs cildirmalikAy ne güzel. Slingde durmuyor. Ben uyurken kafasını çevirsem de yine aynı yöne geliyor
Benim yanıyor hissi oluyorKızlar selam. Sezeryan kesi yerimiz ağrıyor mu ? Resmen içim acıyor bazen.
Benim oglanda böyle uyanieken sebepsiz yere ağlamaya başladı son bir haftadır böyle ve gündüzleri falan uyuyamiyor ya uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor habire kucakta durmak istiyor uyursa kucağımda uyumak istiyor napacam şaşırdım bende gece bile ağlayarak uyanmaya başladı hayır bunlar 4. Ay ataklarında var bizimkiler önceden mi başladılar yaKızlar günler geçtikçe daha çok zor oluyor durduk yere ağlama krizleri sürekli kucakta ev turu uyuyamama uyuyamadığı için bir daha kriz ben böyle ağlama görmedim bugün arkadaşlarla toplandık ben bi bardak çay içemedim ev de yalnız yaşamaya alıştı kalabalıkta daha çok eziyet ediyor
Benim oglanda böyle uyanieken sebepsiz yere ağlamaya başladı son bir haftadır böyle ve gündüzleri falan uyuyamiyor ya uyutuyorum 5 dakika sonra uyanıyor habire kucakta durmak istiyor uyursa kucağımda uyumak istiyor napacam şaşırdım bende gece bile ağlayarak uyanmaya başladı hayır bunlar 4. Ay ataklarında var bizimkiler önceden mi başladılar yaKızlar günler geçtikçe daha çok zor oluyor durduk yere ağlama krizleri sürekli kucakta ev turu uyuyamama uyuyamadığı için bir daha kriz ben böyle ağlama görmedim bugün arkadaşlarla toplandık ben bi bardak çay içemedim ev de yalnız yaşamaya alıştı kalabalıkta daha çok eziyet ediyor
Ay yok valla ben yapmayacağım. Kafası üşür çocuğumun yaOrantısız kalırsa düzlemeyeceğiz değil mi her yeri traşla ? Küçük daha yapmak istemiyorum valla
Al benden de o kadar canım bende şimdi isyan ettim saat 4 ten beri uyanık uyumuyor ya sürekli gezmek istiyor sürekli ağlamak lı halleri. Neyse komşularla oturalım yorulur belki dedim zehir etti bana gerçekten kalabalıktan nefret ediyor.Kızlar günler geçtikçe daha çok zor oluyor durduk yere ağlama krizleri sürekli kucakta ev turu uyuyamama uyuyamadığı için bir daha kriz ben böyle ağlama görmedim bugün arkadaşlarla toplandık ben bi bardak çay içemedim ev de yalnız yaşamaya alıştı kalabalıkta daha çok eziyet ediyor
benim oglan oralari cok tekmeledigi zamanlar aciyor ilk gunler gibi sanki dikkat edersem aci agri olmuyoe canimKızlar selam. Sezeryan kesi yerimiz ağrıyor mu ? Resmen içim acıyor bazen.
Evet aynı dururum bizde de var nırmal süreç benvekizlar bebisim 12 haftalik ve yaklasik bir iki haftadır herrrseyden korkuyor yani ani herturlu sesden ama bu bahsettigim yuksek sesler degil mesela sessiz ortamdayiz bir sur ehic konusmadan emzirmisim bir an esniyorum korkuyor yada herhangi farkli bi sesten anlatabilfimmi bilmiyorum normalmi ya gozlerini kocaman acip sicriyor sonra agliyor
birde biz bu atak haftasiyla yeni tansiyoruz galiba cocuk durmuyor hic bisekildeeeeeeee
Hahaha ay bu bebeler delirtecek bizicanim demistim ya tortikolisden supheleniyorum egzersiz yapiyorum diye genelde donmedigi tarafta oynattim hep bu seferde diger tarafa donmuyor qjsjdjsjsjs cildirmalik
Benimde öyle kızım çok tekmeliyor kıpır kıpır içten tekmelediğin yetmiyor dısardan devam ediyorsun diyorumbenim oglan oralari cok tekmeledigi zamanlar aciyor ilk gunler gibi sanki dikkat edersem aci agri olmuyoe canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?