2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sizinkidemi kucakta uyumak istiyor nasılsın birsey aldınız bugun bende alicam artık yoksa kollar mafiş
Bizimki kucakta bile uyumuyor hahahahah. Devamlı kucakta gezmek istediği için aldık henüz gelmedi ama. Diğer pahalı markalara çok vermek istemedim wellgro diye bi marka düşünürsen bak istersen canım.

Bizimki kucakta bile uyumuyor hahahahah. Devamlı kucakta gezmek istediği için aldık henüz gelmedi ama. Diğer pahalı markalara çok vermek istemedim wellgro diye bi marka düşünürsen bak istersen canım.
Bakaym canm bende pahalı birşey almak istemiyorm belki sevmez alıcam çünkü 2 3 gündür kucakta uyuyor
Annem çocuk dediğin doyurursun karnını uyur diyor anne bunlar folik asit çocukları diyorum

Bakaym canm bende pahalı birşey almak istemiyorm belki sevmez alıcam çünkü 2 3 gündür kucakta uyuyor
Annem çocuk dediğin doyurursun karnını uyur diyor anne bunlar folik asit çocukları diyorum
Kız ben bulantı yüzünden folik asit de içemedim ona rağmen uyumuyor içsem neler olurdu acaba uyku uyumaz memeden ayrılmaz emzik tutmaz bol gazlı bi bebekle zorluk imtihanına girmiş gibi hissediyorum kendimi

Kızlar devamli helva yiyorum ya. Hamilelikte 8 kiloyla dogurmustum. Bildiğiniz kilo alıyorum emzirirken duramıyorum sürekli tatlı yemek istiyorum. Öyle böyle değil günde bir kutu helvadan bahsediyorum ya
Of of aynı dert. Ben hamilelikte 10 kilo verdim hamile kaldığım kilodan daha az kilo ile doğuma girdim. Şimdi hamile kilomdan daha fazlayım. Canım sıkkın durdurmuyorum her emmeden sonra birşey yemek istiyorum birde hala regl olmadım. iyice şiştim yaaa hele karnım hamile halimden daha şiş

Regl olunca süt miktarı etkilenir mi acaba

Regl olunca süt miktarı etkilenir mi acaba
Hiç bilmiyorum kadın doğuma gittim 2 kez . 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi. 1 yıl regl olmazsam nasıl olurum bilmiyorum.. emzirdiğim için olmayabilirmiş . Belki olursam süt azalır mı acaba bak bende takıldım buna şuan

Kızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?
Serum fizyolojikle sık sık temizle canım çok tıkalı olduğunda 2.5-2.5 bölüp günde 3-4 defa yapmıştım. Geniz akıntısı için yeni nebülezör aldım ama henüz denemedim onu

Özellikle gece emzirmek daha çok geciktiriyormuş. Ben de olmadım henüz

Bugünde normal ben anlamadım bunlar atağın ön gösterimi miydi
Direk yatakktami uyuyor yoksa başka yöntemle uyuyup beşiğe mi yatiriyorsun
Bizde reflü var diye ağzına gelmesin diye besleniyor falan dik dursun omuzda diye alıştı omuzda dans ederken türküyle uyuyor
bende ilk o yanılgıya düşmüştüm osman gönülala bi soru geldi sonra düşünmeyi bıraktım doymuyo mu diye oda ee yapmasın ne olacak tarzı konuştu

Kafayı daha yeni yeni kaldırıyor tummy timeda ama hala dik tutabilme gelmedi doktor normal dedi kızlar ama her gün içim içimi yiyor ya dönmeye meyil falanda yok

Bizdede reflü var ama bizmki elde battaniyede sallanmayi seçti 2 3 gündür de kucağımda dik olarak uyuyor hafif sallana sallana

Kız ben bulantı yüzünden folik asit de içemedim ona rağmen uyumuyor içsem neler olurdu acaba uyku uyumaz memeden ayrılmaz emzik tutmaz bol gazlı bi bebekle zorluk imtihanına girmiş gibi hissediyorum kendimi
Ben azda olsa ictim sonraki vitaminleri pej icemedim Allahtan emzik aldı bizimki genelde erkek bebek gazlı olur derler arkadaşımın 5 aylık kızı var doktor her emzirme öncesi ver damlayi demiş kadın elinde gaz damlasiyle geziyor

Kafayı daha yeni yeni kaldırıyor tummy timeda ama hala dik tutabilme gelmedi doktor normal dedi kızlar ama her gün içim içimi yiyor ya dönmeye meyil falanda yok
Hiç için içini yemesin tembel demekki. Aynı benim oğlan az önce yine dönme etkinliği yaptım mümkün değil put gibi.. kendim döndürüyorum öyle kalakalıyor. Elleri altta onu tekrar döndürmemi bekliyor. Tummy time da neymiş …. Maksimum 10 sn duruyor o kadar basıyor çığlığı. Doktorum ve ben tembel teşhisi koyduk her çocuk farklıdır unutma canım bunu.

Al benden de o kadar doktora sordum hantal mı dedim bu ayda bunları zaten yapamaz ki beklentimiz agulaması elini ağzına götürmesi dedi, bilmiyorum tummy time için oyuncaklar da aldım ilgisini çekecek yengeç falan ama yok max iki dk çocuk durmuyor başka bu ara ayaklarını yere direyip vücudunu kaldırmak istiyor kucak isterse max hareket o pek bişeye uzanmıyor iki eliyle bişeyi tutmuyor hemüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…