- 31 Aralık 2023
- 794
- 877
- 23
- 29
Bizimki kucakta bile uyumuyor hahahahah. Devamlı kucakta gezmek istediği için aldık henüz gelmedi ama. Diğer pahalı markalara çok vermek istemedim wellgro diye bi marka düşünürsen bak istersen canım.Ay sizinkidemi kucakta uyumak istiyor nasılsın birsey aldınız bugun bende alicam artık yoksa kollar mafiş
Bakaym canm bende pahalı birşey almak istemiyorm belki sevmez alıcam çünkü 2 3 gündür kucakta uyuyorBizimki kucakta bile uyumuyor hahahahah. Devamlı kucakta gezmek istediği için aldık henüz gelmedi ama. Diğer pahalı markalara çok vermek istemedim wellgro diye bi marka düşünürsen bak istersen canım.
Kız ben bulantı yüzünden folik asit de içemedim ona rağmen uyumuyor içsem neler olurdu acabaBakaym canm bende pahalı birşey almak istemiyorm belki sevmez alıcam çünkü 2 3 gündür kucakta uyuyor
Annem çocuk dediğin doyurursun karnını uyur diyoranne bunlar folik asit çocukları diyorum
Of of aynı dert. Ben hamilelikte 10 kilo verdim hamile kaldığım kilodan daha az kilo ile doğuma girdim. Şimdi hamile kilomdan daha fazlayım. Canım sıkkın durdurmuyorum her emmeden sonra birşey yemek istiyorum birde hala regl olmadım.Kızlar devamli helva yiyorum ya. Hamilelikte 8 kiloyla dogurmustum. Bildiğiniz kilo alıyorum emzirirken duramıyorum sürekli tatlı yemek istiyorum. Öyle böyle değil günde bir kutu helvadan bahsediyorum ya
Regl olunca süt miktarı etkilenir mi acabaOf of aynı dert. Ben hamilelikte 10 kilo verdim hamile kaldığım kilodan daha az kilo ile doğuma girdim. Şimdi hamile kilomdan daha fazlayım. Canım sıkkın durdurmuyorum her emmeden sonra birşey yemek istiyorum birde hala regl olmadım.iyice şiştim yaaa hele karnım hamile halimden daha şiş
Hiç bilmiyorum kadın doğuma gittim 2 kez . 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi. 1 yıl regl olmazsam nasıl olurum bilmiyorum.. emzirdiğim için olmayabilirmiş . Belki olursam süt azalır mı acaba bak bende takıldım buna şuanRegl olunca süt miktarı etkilenir mi acaba
Merhaba konya şehir hastanesi. 20. Haftadan sonra gidilebiliyorMerhaba hangi hastaneden bahsediyorsunuz acaba ben de konyada yaşıyorum ve ciddi bir arayıştayım yardımcı olur musunuz lütfen
Ah analık ah sen nelere kadirsinValla Allah bir güç verdi yavrumsonra ağrıdan ağladım ama olsun
Serum fizyolojikle sık sık temizle canım çok tıkalı olduğunda 2.5-2.5 bölüp günde 3-4 defa yapmıştım. Geniz akıntısı için yeni nebülezör aldım ama henüz denemedim onuKızlar günaydın bebeğim de geniz akıntısı burun tıkanıklığı var ne yapabilirim?
Hiç bilmiyorum kadın doğuma gittim 2 kez . 1 yıla kadar olmayabilirsin dedi. 1 yıl regl olmazsam nasıl olurum bilmiyorum.. emzirdiğim için olmayabilirmiş . Belki olursam süt azalır mı acaba bak bende takıldım buna şuan
Bugünde normal ben anlamadım bunlar atağın ön gösterimi miydiKız bu 5. Haftadan daha tehlikeli bi hafta yarım saat uyuyup geri kalkıyor yarım saati bir saatte uyutmaya çalışıyorum onu geçtim gece uykusuna asla dalmıyor dün doğru dürüst uyumadı gece kalktı kalktı emdi tuhaf şeyler oluyor diyorum ben
Bizde reflü var diye ağzına gelmesin diye besleniyor falan dik dursun omuzda diye alıştı omuzda dans ederken türküyle uyuyorDirek yatakktami uyuyor yoksa başka yöntemle uyuyup beşiğe mi yatiriyorsun
bende ilk o yanılgıya düşmüştüm osman gönülala bi soru geldi sonra düşünmeyi bıraktım doymuyo mu diye oda ee yapmasın ne olacak tarzı konuştuBizim zilli juno da yatmadı başka reflü yatağı da almadım açıkçası baştan beri babynest tarzı bişey almadığım için pişmanım aslında neyse az buçuk sizinki gibi oluyor bizim de ve evet pek çiş yapmaz oldu bu gece boş bez aldım açmış bulundum, ben de az mı besleniyor diyordum iyi içim rahatladı sizinkiyle bi kaç gün var arasında
Bizdede reflü var ama bizmki elde battaniyede sallanmayi seçtiBugünde normal ben anlamadım bunlar atağın ön gösterimi miydi
Bizde reflü var diye ağzına gelmesin diye besleniyor falan dik dursun omuzda diye alıştı omuzda dans ederken türküyle uyuyor
bende ilk o yanılgıya düşmüştüm osman gönülala bi soru geldi sonra düşünmeyi bıraktım doymuyo mu diye oda ee yapmasın ne olacak tarzı konuştu
Ben azda olsa ictim sonraki vitaminleri pej icemedim Allahtan emzik aldı bizimki genelde erkek bebek gazlı olur derler arkadaşımın 5 aylık kızı var doktor her emzirme öncesi ver damlayi demiş kadın elinde gaz damlasiyle geziyorKız ben bulantı yüzünden folik asit de içemedim ona rağmen uyumuyor içsem neler olurdu acabauyku uyumaz memeden ayrılmaz emzik tutmaz bol gazlı bi bebekle zorluk imtihanına girmiş gibi hissediyorum kendimi
6. Ay eğitim alıcam abi çocuk 6 kilo nasıl başedicezBizdede reflü var ama bizmki elde battaniyede sallanmayi seçti2 3 gündür de kucağımda dik olarak uyuyor hafif sallana sallana
Battaniyeyi bıraksan diyordum çocuk bıraktı gibi birşey kucakta istiyor ama benm sol kol mafiş6. Ay eğitim alıcam abi çocuk 6 kilo nasıl başedicez
Benim oğlanda gece çok emiyor . Ay ama olmak istiyorum ben resmen 1 senedir regl olmuyoruz yaÖzellikle gece emzirmek daha çok geciktiriyormuş. Ben de olmadım henüz
Hiç için içini yemesin tembel demekki. Aynı benim oğlan az önce yine dönme etkinliği yaptım mümkün değil put gibi.. kendim döndürüyorum öyle kalakalıyor. Elleri altta onu tekrar döndürmemi bekliyor. Tummy time da neymiş …. Maksimum 10 sn duruyor o kadar basıyor çığlığı. Doktorum ve ben tembel teşhisi koydukKafayı daha yeni yeni kaldırıyor tummy timeda ama hala dik tutabilme gelmedi doktor normal dedi kızlar ama her gün içim içimi yiyor ya dönmeye meyil falanda yok
Al benden de o kadar doktora sordum hantal mı dedim bu ayda bunları zaten yapamaz ki beklentimiz agulaması elini ağzına götürmesi dedi, bilmiyorum tummy time için oyuncaklar da aldım ilgisini çekecek yengeç falan ama yok max iki dk çocuk durmuyor başka bu ara ayaklarını yere direyip vücudunu kaldırmak istiyor kucak isterse max hareket o pek bişeye uzanmıyor iki eliyle bişeyi tutmuyor hemüzKafayı daha yeni yeni kaldırıyor tummy timeda ama hala dik tutabilme gelmedi doktor normal dedi kızlar ama her gün içim içimi yiyor ya dönmeye meyil falanda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?