2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

biz gec mi kaldik ya 15. haftadayiz

3 gun arayla iki tanemi yapti bu arada canim

Menenjit aşılarında çeşitli markalar var her markanın vurulması gerekn ay farklı. 3. Ayda aynı günde a ve b tipine karşı olan aşıları yaptırdık biz bie gün ateş yaptı aynı gün rotayı da olduk

Biz de Menenjiti 3 ay başında bwxero yaptırdık sadece. Birde 5.ayda var. Diğer nimerix için 7 yi bekle dedi dr. 3.ay diye önermesinin sebebi cocuk sonra hatırlar küçükken bitirelim dedi bilmiyorum artık

biz gec mi kaldik ya 15. haftadayiz
Ya sanmıyorum aşı takviminde aralığı genişti bunun bir de Osman Gönülal da farklı zamanlarda yapılabilir demişti sanki bir soru cevapta. 3 gün sonra farklı bir aşı yapmadı bize hiç de bahsetmedi öyle bir şeyden. Farklı tipler için mi yapılıyor acaba?

Kızlar bebeğiniz uykusunda hareket ettikçe uyanıyor mu? Hafif yan yatirirsam hareket edemiyor en azından yarım saat 40 dk uyuyor. Ama sırt üstü yatırdığımda sıçrama oluyor yada hareket etse uyaniyor hemen. Yan koyup hafif döndürmeye çalışsam hani kolunun üstüne ağırlık binmesin diye döndürürken yine uyanıyor. Gündüz uykusunda hani sorun olmuyor ama gece uykusunda kolunun üstüne o kadar yatiramam. Birde emzikle uyutan anneler bebeler gözlerini tamamen kapatıyor mu yoksa hafif aralık oluyor mu?

Kız ne tatlisi güzel durmuyo büyüncd de böyle kaldini düşünsebe
Yok ya bence geçer o zamana kadar. Çok elektrik varsa böyle oluyor normalde bizlerde, senin tosuncuğun da ondandir belki. Toprağa bastır derdim kar kış hava. Banyo öncesi hindistan cevizi yağı sürüp masaj yapsan belki biraz iner o dik şekli.

bilemiyorumki ya anlamadim bize yazdigi recete bu sekilde

Eklentiler

• 1000007154.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 71
Yok yaa neler deenedim inmiyor az evvel şapka takiyim dedim oda işe yaramadi eşimde birak boşver dik kalsın dedi saldim bende

Benimki ile öyle ilgilenme bağırıp ağlayarak tüm apartmanı tepeme toplar

Emzikle uyursa dediğin gibi gözleri yarı Açık uyuyor canım ben gündüz uykularından umudu kestim sürekli kucakta gezmek istiyor milletin bebeki ne güzel yatıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…