- 8 Ekim 2022
- 733
- 560
- 53
TeşekkürlerHiç bilgim yok canım. Bende özel sektördeyim. Benim iznim 4 Şubat'ta bitti. 19 Mart'ta iş başı ancak ben süt iznini haftada bir olarak kullanacağım.
Bence zor olacak 19 Mart'ta başlayacağım daha ama hep ağlıyorumTeşekkürlernasıl bir duygu peki tekrar iş başı yapmak?
biz gec mi kaldik ya 15. haftadayizİlk dozu 10. Haftada yaptılar canım ikinci dozu da nisan başında yapacak 4. Ay bitmiş olacak işte. B tipi menenjit aşısı bu olduğumuz. Galiba 3. dozunu da 12. Ayda yapacak. Aşı takviminde C tipine karşı da aşı yapıldığını gördüm ama tarihini hatırlamıyorum canım
3 gun arayla iki tanemi yapti bu arada canimİlk dozu 10. Haftada yaptılar canım ikinci dozu da nisan başında yapacak 4. Ay bitmiş olacak işte. B tipi menenjit aşısı bu olduğumuz. Galiba 3. dozunu da 12. Ayda yapacak. Aşı takviminde C tipine karşı da aşı yapıldığını gördüm ama tarihini hatırlamıyorum canım
Benim doktor menenjite 5. Ayda başlarız dedi 4. Ay aşılarıyla denk gelmesin diyebiz gec mi kaldik ya 15. haftadayiz
Ya sanmıyorum aşı takviminde aralığı genişti bunun bir de Osman Gönülal da farklı zamanlarda yapılabilir demişti sanki bir soru cevapta. 3 gün sonra farklı bir aşı yapmadı bize hiç de bahsetmedi öyle bir şeyden. Farklı tipler için mi yapılıyor acaba?biz gec mi kaldik ya 15. haftadayiz
Kız bu neee çok tatlı her gün ısırır insan bunuKizlar oğlumun saçlari dik dik duruyor napmam lazm nasıl başa çiktniz
Aynen şapka olabilir. Hafif nemliyken tarasan iner mi acabaKizlar oğlumun saçlari dik dik duruyor napmam lazm nasıl başa çiktniz
Kız ne tatlisi güzel durmuyo büyüncd de böyle kaldini düşünsebeKız bu neee çok tatlı her gün ısırır insan bunuşapka taksan acaba biraz düzelir mi
Yok ya bence geçer o zamana kadar. Çok elektrik varsa böyle oluyor normalde bizlerde, senin tosuncuğun da ondandir belki. Toprağa bastır derdim kar kış hava. Banyo öncesi hindistan cevizi yağı sürüp masaj yapsan belki biraz iner o dik şekli.Kız ne tatlisi güzel durmuyo büyüncd de böyle kaldini düşünsebe
bilemiyorumki ya anlamadim bize yazdigi recete bu sekildeYa sanmıyorum aşı takviminde aralığı genişti bunun bir de Osman Gönülal da farklı zamanlarda yapılabilir demişti sanki bir soru cevapta. 3 gün sonra farklı bir aşı yapmadı bize hiç de bahsetmedi öyle bir şeyden. Farklı tipler için mi yapılıyor acaba?
Yok yaa neler deenedim inmiyorYok ya bence geçer o zamana kadar. Çok elektrik varsa böyle oluyor normalde bizlerde, senin tosuncuğun da ondandir belki. Toprağa bastır derdim kar kış hava. Banyo öncesi hindistan cevizi yağı sürüp masaj yapsan belki biraz iner o dik şekli.
Bizim de böylebilemiyorumki ya anlamadim bize yazdigi recete bu sekilde
Rabbim yardımcınız olsun zahmetli bi süreç inşallah kolayca geçer canımKızlar bebeğime bugün Tübingen ortezi takılacak, sürecin kısa ve bebeğimle bizim için kolay geçmesi adına dualarınıza ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim
Benimki ile öyle ilgilenme bağırıp ağlayarak tüm apartmanı tepeme toplarkızlar sürekli bebisle ilgileniyormusunuz? yani oglumla konusursam oynarsam filan gulucukler saciyo konusuyo ama baska biseyle ilgilendigim an oyle sadece bakiyo izliyo surati dusuyo bende kendimi suclu hossediyorum hep ilgilenmekte istiyorum ama isin gercek yüzü var evler almis basini gidiyo birazcik ayrintili bir temizlik yapmak istiyorum mesela grdrop icleri gibisinden. ama oyle birakmakda icime sinmiyor ilgi manyagi bu cocuk bayiliyor ilgiye alakaya
Emzikle uyursa dediğin gibi gözleri yarı Açık uyuyor canım ben gündüz uykularından umudu kestim sürekli kucakta gezmek istiyor milletin bebeki ne güzel yatıyormuşKızlar bebeğiniz uykusunda hareket ettikçe uyanıyor mu? Hafif yan yatirirsam hareket edemiyor en azından yarım saat 40 dk uyuyor. Ama sırt üstü yatırdığımda sıçrama oluyor yada hareket etse uyaniyor hemen. Yan koyup hafif döndürmeye çalışsam hani kolunun üstüne ağırlık binmesin diye döndürürken yine uyanıyor. Gündüz uykusunda hani sorun olmuyor ama gece uykusunda kolunun üstüne o kadar yatiramam. Birde emzikle uyutan anneler bebeler gözlerini tamamen kapatıyor mu yoksa hafif aralık oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?