Evet bizim de gündüz uykuları hep kucakta maalesef ki. Baştan alıştırdigimiz için mi böyle bilmiyorum ama internette ki tüm annelerin bebeleri uyuyor. Bir bizimkiler uyumuyor sanırımEmzikle uyursa dediğin gibi gözleri yarı Açık uyuyor canım ben gündüz uykularından umudu kestim sürekli kucakta gezmek istiyor milletin bebeki ne güzel yatıyormuş
Ben inanmıyorum yaa uyuyor diye kandırıyorlar bizi bence bilmiyorum ilk kırk gün ben kendim baktım kimse yoktu kimse almıyordu kucağına ama yine de kucak seviyorEvet bizim de gündüz uykuları hep kucakta maalesef ki. Baştan alıştırdigimiz için mi böyle bilmiyorum ama internette ki tüm annelerin bebeleri uyuyor. Bir bizimkiler uyumuyor sanırım
Ya ben şeyi denedim en azından biraz süre kazandıruyor bana. Hani karnı tok keyfi yerinde ama yere koyunca ağliyorsa ben kollarını bacaklarını orta tarafta haififten toplayıp sağa sola sallıyorum ağlaması duruyor, tebessüm etmeye başlıyor. Sonra durduğu gibi çıngırak sallıyorum eline poşet veriyorum haşır haşır edicek birşey. O onla ilgilenirken kahve yapıp yanına kuruyemiş falan alıp yiyorum yada elimde çıngırak sosyal medyada geziniyorum bana bir 15 dk kazandırıyorBen inanmıyorum yaa uyuyor diye kandırıyorlar bizi bence bilmiyorum ilk kırk gün ben kendim baktım kimse yoktu kimse almıyordu kucağına ama yine de kucak seviyor
kesin bizim doktor 2. ayda soylemedigi icin 2. aydakini yazmadi ya birşey olur mukiBizim de böyle
canim bu alttaki ikisini ayni gunmu vurdurdunuzBizim de böyle
Amin canım. Allah razı olsun inşallahRabbim yardımcınız olsun zahmetli bi süreç inşallah kolayca geçer canım
Evet yavrum 3.ayda menenjitleri vurulduk a ve b grubuymuşcanim bu alttaki ikisini ayni gunmu vurdurdunuz
Olmaz heralde canımkesin bizim doktor 2. ayda soylemedigi icin 2. aydakini yazmadi ya birşey olur muki
Bize de bexsero yaptı doktor burda. Ama diğerini başka zaman yapacak galiba ama ben kafanı karıştırmayayım buradaki aşı takvimi farklı olabilir. Ama bize yaparken hepsini şimdi mi yapalım diye sormuştu. Bence doktorun unutması gibi bir durum yoktur. Sadece herkesin tarzı farklı oluyor. Googlelayınca da bebeğin 2. Ayını doldurmuş olması diyor zaten sen içini ferah tut canımbilemiyorumki ya anlamadim bize yazdigi recete bu sekilde
Ben de artık yöntemler buluyorum yaa oyun halısının oyuncağını sallanan başiğine koyuyorum içine koyarken oynata oynata koyuyorum oynarken Baya enerji sarf ediyor uyuyup kalıyor ama diğer türlü bişeyler bulmasam gün boyu ev turu yapmak zorunda kalırımYa ben şeyi denedim en azından biraz süre kazandıruyor bana. Hani karnı tok keyfi yerinde ama yere koyunca ağliyorsa ben kollarını bacaklarını orta tarafta haififten toplayıp sağa sola sallıyorum ağlaması duruyor, tebessüm etmeye başlıyor. Sonra durduğu gibi çıngırak sallıyorum eline poşet veriyorum haşır haşır edicek birşey. O onla ilgilenirken kahve yapıp yanına kuruyemiş falan alıp yiyorum yada elimde çıngırak sosyal medyada geziniyorum bana bir 15 dk kazandırıyor
Geçiyormuş kuzu bugün bir arkadas geldi de onun ogluda 7 aylık diyor 4 ayı doldurunca geçiyor ataklar diyeİnşallah geçer yavrum valla bende geçmesini umuyorummm
Bencillik Allah sorsun bi de el olsa insan kıyamaz senin bu canın yeğenin ya bizim hastalığı babadan bulaştı yani aslında aileye göre aşırı nazara geldik milletin gözü üzerimizde oldu şansa güzel şeyler bi anda denk geldi ama tabi tıp diye de bişey var babadan bulaşınca kimseye bişey diyemedikPazar günü eşimle deniz kenarına gittik hava alalım diye max 1 saat durduk sonra görümcem aradı illa bize geçin yakınıma geldiniz diye. Gittik. İkizleri var 8 yaşında.
Kızımı sevmek için görümcem aldı ikizleri de çocuğun üzerine atlıyorlar felan tepesinden inmiyorlar. Biz de seveceğiz diye.
O ara ikizlerden birinin burnu tıkalı olduğunu ve öksürdüğünü gördüm. Aaa uzak dur hastaysan abla yaklaştırma dedim. Yok yok alerjik dedi. Hasta değil korkma.
Kızımı kucaklarına felan verdi. Sürekli elini felan öptüler.
Aradan 2 gün geçti kızım tıkalı burun ve öksürükle dün geceyi acilde geçirdik. Doktorun ilk sorusu kim hastaydı kimden geçti.
Ufacık bebek ya. Nasıl ağladı burnu temizlenirken. Gece yarılarına kadar uykusuz perişan oldu.
Abi benim çocuklar hasta gibi isterseniz başka zaman gelin hastalık geçmesin bebeğe diye uyarsanıza. Bu ne çocuk sevdası. Değdi mi yani şimdi. Bu çocuğa o kadar eziyet çektirdiğiniz. 5 gün de geçmezse yatış verecek doktor. Yazıl günah değil mi.
Sizin veletleriniz oyuncak bebek gibi sevsin diye ben çocuğumla sıkıntı yaşıyorum.
Eşim de kızdı bir sürü. Ne biçim insanlarsınız biz gelmek istesek bile sen gelme demelisin madem çocuğun hasta ne diye ısrarla çağırıyorsun dedi.
Eşime ve diğer görümceme dedim.
Bi daha ağzını açıp da kimse bana çocuğu esirgiyorsun demesin. Yolda bulmadım ben can taşıyor o dedim.
Sütünüzün azalmasına üzüldüm fakat ağlayarak mama verdim demeniz şık olmamış burda kendini bu konu yüzünden üzen kadınlarımız varken..umarım ilk günlerdeki gibi artar tekrarMerhaba kasım anneleri lütfen benimle aynı durumda olan varsa fikirlerini önerilerini paylaşabilir mi ? Sütüm bayağı iyi akıyordu bebeğim iyi besleniyordu bi haftadır sütümde bi azalma var hatta dünden beri bebeğim aç. Her duş sonrası bile memelerimden sütler akıyordu ya da uyandığımda yatağa hep sütüm akmlş oluyordu. Bi anda kesildi bugün ağlaya ağlaya mama verdim oğluma benimle aynı durumda olup sütü tekrar aynı düzene giren var mı neler yaptınız ?
İzni Haftada bir istemek sence mantıklı mı canım ? benimde Mart başı bende o şekilde talep etmek istedim ama karar veremedim.bizim çalışma saatlerimiz 8.30-18.30 ve süt izni 1.5 saat bana derse ki 17 de çık eve gelmem zaten 18.00 olacak.Trafikte hiçbi anlamı yok.tüm trafik 17:00 de başlıyor zaten.Sence haftada tek gün istemem mantıklı mı? Öyle olunca hafta sonum da tatil 3 gün yapıyor . yoksa bana hafta içi her gün 16.00 da çık derse onu mu seçmek mantıklı ? Bu arada eşimin izin günü haftaiçi bir gün o yönden de güzel oluyor, 3 gün tüm gün bebemle, 4 gün işten 19 da evde oluyorum.ama karar veremedimHiç bilgim yok canım. Bende özel sektördeyim. Benim iznim 4 Şubat'ta bitti. 19 Mart'ta iş başı ancak ben süt iznini haftada bir olarak kullanacağım.
Kolumu bacağımı evde bırakıcam gibi olacak , canım şimdiden çok yanıyor.aklımda sürekli işe iznimi nasıl konuşsam derdi var.erken çıkarmaya yardımcı oluruz dediler ama bana 17.00 de çık derse bence mantıklı mı düşünmekten edemiyorum… tek gün mü istesem bilemiyorumBence zor olacak 19 Mart'ta başlayacağım daha ama hep ağlıyorum
Çok tatlı maşallahKizlar oğlumun saçlari dik dik duruyor napmam lazm nasıl başa çiktniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?