2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ben resmen tükendim abi 4. Ay atağı beni bitirdi ve resmen girdik öyle yoruldum ki bıraksan memede tüm gün uyur çıkmaz ama çıkarınca kıyamet 2 gündür yatağında uyutuyordum bugün beni kucağına al diye başladı uykusu geliyor uykuya direniyor zar zor 15 dk uyuyor direk 6. Aya atlayamıyor muyuz

Emzikle uyursa dediğin gibi gözleri yarı Açık uyuyor canım ben gündüz uykularından umudu kestim sürekli kucakta gezmek istiyor milletin bebeki ne güzel yatıyormuş
Evet bizim de gündüz uykuları hep kucakta maalesef ki. Baştan alıştırdigimiz için mi böyle bilmiyorum ama internette ki tüm annelerin bebeleri uyuyor. Bir bizimkiler uyumuyor sanırım

Evet bizim de gündüz uykuları hep kucakta maalesef ki. Baştan alıştırdigimiz için mi böyle bilmiyorum ama internette ki tüm annelerin bebeleri uyuyor. Bir bizimkiler uyumuyor sanırım
Ben inanmıyorum yaa uyuyor diye kandırıyorlar bizi bence bilmiyorum ilk kırk gün ben kendim baktım kimse yoktu kimse almıyordu kucağına ama yine de kucak seviyor

Ben inanmıyorum yaa uyuyor diye kandırıyorlar bizi bence bilmiyorum ilk kırk gün ben kendim baktım kimse yoktu kimse almıyordu kucağına ama yine de kucak seviyor
Ya ben şeyi denedim en azından biraz süre kazandıruyor bana. Hani karnı tok keyfi yerinde ama yere koyunca ağliyorsa ben kollarını bacaklarını orta tarafta haififten toplayıp sağa sola sallıyorum ağlaması duruyor, tebessüm etmeye başlıyor. Sonra durduğu gibi çıngırak sallıyorum eline poşet veriyorum haşır haşır edicek birşey. O onla ilgilenirken kahve yapıp yanına kuruyemiş falan alıp yiyorum yada elimde çıngırak sosyal medyada geziniyorum bana bir 15 dk kazandırıyor

bilemiyorumki ya anlamadim bize yazdigi recete bu sekilde
Bize de bexsero yaptı doktor burda. Ama diğerini başka zaman yapacak galiba ama ben kafanı karıştırmayayım buradaki aşı takvimi farklı olabilir. Ama bize yaparken hepsini şimdi mi yapalım diye sormuştu. Bence doktorun unutması gibi bir durum yoktur. Sadece herkesin tarzı farklı oluyor. Googlelayınca da bebeğin 2. Ayını doldurmuş olması diyor zaten sen içini ferah tut canım

Ben de artık yöntemler buluyorum yaa oyun halısının oyuncağını sallanan başiğine koyuyorum içine koyarken oynata oynata koyuyorum oynarken Baya enerji sarf ediyor uyuyup kalıyor ama diğer türlü bişeyler bulmasam gün boyu ev turu yapmak zorunda kalırım

Merhaba kasım anneleri lütfen benimle aynı durumda olan varsa fikirlerini önerilerini paylaşabilir mi ? Sütüm bayağı iyi akıyordu bebeğim iyi besleniyordu bi haftadır sütümde bi azalma var hatta dünden beri bebeğim aç. Her duş sonrası bile memelerimden sütler akıyordu ya da uyandığımda yatağa hep sütüm akmlş oluyordu. Bi anda kesildi bugün ağlaya ağlaya mama verdim oğluma benimle aynı durumda olup sütü tekrar aynı düzene giren var mı neler yaptınız ?

Bencillik Allah sorsun bi de el olsa insan kıyamaz senin bu canın yeğenin ya bizim hastalığı babadan bulaştı yani aslında aileye göre aşırı nazara geldik milletin gözü üzerimizde oldu şansa güzel şeyler bi anda denk geldi ama tabi tıp diye de bişey var babadan bulaşınca kimseye bişey diyemedik

Sütünüzün azalmasına üzüldüm fakat ağlayarak mama verdim demeniz şık olmamış burda kendini bu konu yüzünden üzen kadınlarımız varken..umarım ilk günlerdeki gibi artar tekrar

Kızlar iki eli ile bir nesneyi ağzına götürüp inceliyor mu bebekleriniz bizimki henüz yapmıyor ama merak ediyorum ne zman yapacak biraz oyalanır belki diye

Hiç bilgim yok canım. Bende özel sektördeyim. Benim iznim 4 Şubat'ta bitti. 19 Mart'ta iş başı ancak ben süt iznini haftada bir olarak kullanacağım.
İzni Haftada bir istemek sence mantıklı mı canım ? benimde Mart başı bende o şekilde talep etmek istedim ama karar veremedim.bizim çalışma saatlerimiz 8.30-18.30 ve süt izni 1.5 saat bana derse ki 17 de çık eve gelmem zaten 18.00 olacak.Trafikte hiçbi anlamı yok.tüm trafik 17:00 de başlıyor zaten.Sence haftada tek gün istemem mantıklı mı? Öyle olunca hafta sonum da tatil 3 gün yapıyor . yoksa bana hafta içi her gün 16.00 da çık derse onu mu seçmek mantıklı ? Bu arada eşimin izin günü haftaiçi bir gün o yönden de güzel oluyor, 3 gün tüm gün bebemle, 4 gün işten 19 da evde oluyorum.ama karar veremedim

Bence zor olacak 19 Mart'ta başlayacağım daha ama hep ağlıyorum
Kolumu bacağımı evde bırakıcam gibi olacak , canım şimdiden çok yanıyor.aklımda sürekli işe iznimi nasıl konuşsam derdi var.erken çıkarmaya yardımcı oluruz dediler ama bana 17.00 de çık derse bence mantıklı mı düşünmekten edemiyorum… tek gün mü istesem bilemiyorum sence ne yapmalı canım sen nasıl karar verdin ? Ben daha konusmadım saatleri, gidince konuşacağım..martı da ücretsiz istedim vermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…