2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben madela ve tommie tippie kullanıyorum ama elim madelaya gitmiyor fazla. Tommie den memnunum
ya tommie de yorumları güzeldi bide fiyatı baya uygun kararsız kaldım. başka biberon tutar mı acaba siz 2 sini verince 2 sini de tutuyor mu

Osman gönülal 3 aylık olunca canlı destekle oturtabilirsiniz diyo. Bizimki 4 aya yaklaştı bayadır oturtuyorum hatta cansız destekle de pturttum kısa süreli
Oturabiliyor mu ? Bilmiyorum ki bana pek küçük geliyo ben kesinlikle üç ayda oturtmayın . 4 te kısa a
kizlar bebegimin kakasinda mukus var bugun 3 kez yapti 3ude mukuslu ve bundan daha koyu yesil olduguda oldu neden olur
kızım da bugün mukuslu kaka yaptı . Moralim bozuldu . Süt alerjisi bence

Allah tamamına erdirsin inşallah

Üç buçuk ay anneleri size birşey sormak istiyorum. Bebekleriniz kendi kıyafetini tutuyor mu kızım kıyafetlerini tutmaya başladı . Sıkı sıkı tutuyor . Biberonu da tutmaya çalışıyor . Bu iki gündür falan var . Birde ayaklarını çok kaldırıyor sanki dönme belirtisi .

Evet var bunların hepsi bizde de

Merhaba :) ben aranıza yeni katılıyorum. 1 kasım 2024'te oğlumu kucağıma aldım. Son konuşmalara baktığımda, bende lansinoh almıştım meme reddi yapmıyor denildiği için ama oğlum her içtiğinde sürekli boğazına kaçtı, hep telaşlı içtiği için diye düşünüyordum. Avent meme reddi yapıyor dedikleri için almamıştım ama sanırım en iyisi o. :) bir de mukuslu kaka için, benimde oğlum koyu yeşil ve mukuslu kaka yaptı. Doktora gösterdim, diş kaşıntısı şimdiden başlar dişi çıkmasa da dedi. Ellerini çok yiyorsa, ki gerçekten sürekli elleri ağzında ve tükürüğü boğazına bile kaçıyor habire, o sebepten de olabiliyormuş, eğer alerji yüzünden olsaydı zaten anlardınız şimdiye kadar dedi.

Kizlar sirt agrisindan mahvolmus durumdayim. Gecen sabah yerimden kalkamadim. Sicak havlu koyduk anca acildi. Sanki beton dokmusler gibi. Nasil duzelir bu ya. Ne iyi gelir?

Kizlar sirt agrisindan mahvolmus durumdayim. Gecen sabah yerimden kalkamadim. Sicak havlu koyduk anca acildi. Sanki beton dokmusler gibi. Nasil duzelir bu ya. Ne iyi gelir?
Ah canım geçmiş olsun eşine annene falan sık sık masaj yaptır benim de ilk bebeğimde olmuştu maalesef sırt kaslarını güçlendirmeden olmuyor. İnternetten egzersizlere bak istersen sırt kaslarını güçlendirmek için faydası olur

Keske hamilelikten once iyice kilo verip guclendirseymisim. valla Sunger Bob gibiyim. Insallah gecer. Dogru dedin olmazsa internetten sirt guclendirme videolarina bi bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…