- 3 Ağustos 2022
- 604
- 638
- 53
Kaç kg bebeğinizMerhaba bizde sidefer kullanıyoruz 9damla dedi doktorumuz kilo başına 1bucuk damla artırırsiniz demisti
Arkadaşım chatgpt ye durumunu anlatıp örnek yemek ve egzersiz programı yaptırmış. Doğum kilolarının hepsini vermiş neredeyseKızlar oğlum 4 aylık oldu benim göbek hala hamile gibi kaldı.Gören toplu taşımada hamile sanıp yer veriyor.Sütüm de azaldı zaten ama son damlalar da gitmesin diye diyet yapmıyordum.Yürümeye de yeni başladım…işe de 2 haftadır gidiyorum zaten ,ama nasıl olacak? bu zayıflama işlerine girişen var mı ? 2 haftada 4 kişi hamile sanıp yer vermeye kalktı
Harika yaArkadaşım chatgpt ye durumunu anlatıp örnek yemek ve egzersiz programı yaptırmış. Doğum kilolarının hepsini vermiş neredeyse
Ben de konuşuyorum arada. Hem İngilizcemi diri tutuyorum hem de dertleşiyorum işteHarika yaBen eşimle atışınca bile sormuştum anlatmıştım durumu chatgpt ye Haklısın ama biraz alttan al falan demişti jdjdjdjd
Ahahah bende arkadaşımla tartıştığımda anlatmıştım bir de ben hamileyim sence de biraz alttan alması gerekmiyor muydu dedimHarika yaBen eşimle atışınca bile sormuştum anlatmıştım durumu chatgpt ye Haklısın ama biraz alttan al falan demişti jdjdjdjd
Slm baya olmus yazalı dogum yapmıssınızdır buyuk ıhtımal bnmde papp-A degerım bıraz dusukmus surecınız nasıl gectı acabaCanım sen de Bursa'dasın diye hatırlıyorum. Ben Emre Uysal'a gidiyorum muayenelere. Bana tetanoz tek doz yeterli, şeker yüklemesi yapmak yok dedi. Ben kendisine güveniyorum muhtemelen dediği gibi yapacağım. Ama şimdi papp a değerim düşük geldi bebekte kromozomal bir sorun olması ihtimalini elersek başka sorunlar olma ihtimali varmiş düşük papp a değerinin. Gebelik zehirlenmesi, yüksek tansiyon gebelik şekeri erken doğum vb. Fetal DNA nı bekliyorum sonuç gelsin önlemler alacağız dedi. Demek istediğim bu bir süreç ve bazen her şey bir dakikada bambaşka bir yere verilebiliyor. Doktor yap der sonra bir bakarsın yapma der. İzlem yapıp gidişata göre karar verilmesi bence daha doğru
Biz doğduğundan beri bunu kullanıyoruz çok memnunum ben deKizlar Almanya’ya giden es dost olursa Weleda’nin pisik kremini isteyin. Cook memnunum. Turkiye’de tek urun fiyatina uc urun aldim nerdeyse. Sampuani da cok guzel. Yuz kremi bile var bebolar icin. Iceriginde aynisefa cicegi var.
Çok mantıklıymış şu ek gıda işiAhahah bende arkadaşımla tartıştığımda anlatmıştım bir de ben hamileyim sence de biraz alttan alması gerekmiyor muydu dedimsağolsun sen haklısın bebişim dedi
Ben hamilelik diyabetinde yemek menülerini ona hazırlattım ek gıda için de düşünüyorum
Ya valla ben çok faydasını gördüm şekerim olduğu için hamilelikte. Hem çok doyurucu öğünler hazırlıyordu bana hem de şekerim hiç yükselmiyordu. Ek gıda da solid starts ile beraber kullanmayı düşünüyorum bakalımÇok mantıklıymış şu ek gıda işiaslında yapay zeka uygulamsı yüklemek istemiyordum ama artık lazım olacak demekki
Bacim bu dorduncu ay bi garip ya. Bebolarin huyu suyu degisiyo. Ben de benimkinde ilginc seyler gozlemliyorum. Burada okuyunca diyorumki aha kizlar da ayni seyi yasiyo. Demekki normal. Atlaticaz kizlar atlaticaz. Biz ilk iki ayi atlattik. Yikilmadik ama ayakta da degiliz gerci comeliyoruz hahahaMerhaba, oğlum doğduğundan beri ara ara dışarı çıkıyor, hep arabasında uyurdu açık hava iyi gelirdi. Ama bu 4.aya girdiğimizden beri dışarıya çıkıp kapalı alana girdiğimiz gibi (market vb.) başlıyor ağlamaya. Hemen dışarı çıksam da susmuyor. İnanın uçarak eve gitmek zorunda kalıyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Bende öyleyim cnmKızlar oğlum 4 aylık oldu benim göbek hala hamile gibi kaldı.Gören toplu taşımada hamile sanıp yer veriyor.Sütüm de azaldı zaten ama son damlalar da gitmesin diye diyet yapmıyordum.Yürümeye de yeni başladım…işe de 2 haftadır gidiyorum zaten ,ama nasıl olacak? bu zayıflama işlerine girişen var mı ? 2 haftada 4 kişi hamile sanıp yer vermeye kalktı
O nasıl bişey canım nerden yapcazArkadaşım chatgpt ye durumunu anlatıp örnek yemek ve egzersiz programı yaptırmış. Doğum kilolarının hepsini vermiş neredeyse
Türkçe olanı mı indireceğimArkadaşım chatgpt ye durumunu anlatıp örnek yemek ve egzersiz programı yaptırmış. Doğum kilolarının hepsini vermiş neredeyse
Biz de geçen pazara çıktık bebek arabasıyla ama bir başladı ki ağlamaya kucağıma aldım ettim durduramadım bastı çığlığı . O gün bugündür korkuyorum dışarı çıkarmaya evden çok uzaklaşamıyorum.Merhaba, oğlum doğduğundan beri ara ara dışarı çıkıyor, hep arabasında uyurdu açık hava iyi gelirdi. Ama bu 4.aya girdiğimizden beri dışarıya çıkıp kapalı alana girdiğimiz gibi (market vb.) başlıyor ağlamaya. Hemen dışarı çıksam da susmuyor. İnanın uçarak eve gitmek zorunda kalıyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?
Ben indirmeden Google üzerinden kullanıyorumTürkçe olanı mı indireceğim
Ben indirmeden Google üzerinden kullanıyorumTürkçe olanı mı indireceğim
https://chatgpt.com/ bu link üzerindenTürkçe olanı mı indireceğim
Aynı ya. Bugün bende asla sakinleştiremedim koşa koşa eve gelmek zorunda kaldım. Benim bu üçüncü denememdi artık pes ettim sanırım. Sadece apartmanın aşağısına inebilirim herhalde artıkBiz de geçen pazara çıktık bebek arabasıyla ama bir başladı ki ağlamaya kucağıma aldım ettim durduramadım bastı çığlığı . O gün bugündür korkuyorum dışarı çıkarmaya evden çok uzaklaşamıyorum.
Evet benle birlikte olanları görünce benimde içim rahatlıyor, hasta mı dite düşünmüyorumnen azından. Sağsalim atlatalım şu günleriBacim bu dorduncu ay bi garip ya. Bebolarin huyu suyu degisiyo. Ben de benimkinde ilginc seyler gozlemliyorum. Burada okuyunca diyorumki aha kizlar da ayni seyi yasiyo. Demekki normal. Atlaticaz kizlar atlaticaz. Biz ilk iki ayi atlattik. Yikilmadik ama ayakta da degiliz gerci comeliyoruz hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?