2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bizde sidefer kullanıyoruz 9damla dedi doktorumuz kilo başına 1bucuk damla artırırsiniz demisti
Kaç kg bebeğiniz
Bnm 7 kg, 7 damla veriyordum
Tabi Sideferi eşimin eczacı akrabası önerip aldık
Sabah çocuk doktoruna danıştım Ferrum öneriyorum dedi 7kg ya 5 damla yeterli dedi bugün alıp yarın ferruma geçeceğim

Kızlar oğlum 4 aylık oldu benim göbek hala hamile gibi kaldı.Gören toplu taşımada hamile sanıp yer veriyor.Sütüm de azaldı zaten ama son damlalar da gitmesin diye diyet yapmıyordum.Yürümeye de yeni başladım…işe de 2 haftadır gidiyorum zaten ,ama nasıl olacak? bu zayıflama işlerine girişen var mı ? 2 haftada 4 kişi hamile sanıp yer vermeye kalktı

Arkadaşım chatgpt ye durumunu anlatıp örnek yemek ve egzersiz programı yaptırmış. Doğum kilolarının hepsini vermiş neredeyse

Harika ya Ben eşimle atışınca bile sormuştum anlatmıştım durumu chatgpt ye Haklısın ama biraz alttan al falan demişti jdjdjdjd
Ahahah bende arkadaşımla tartıştığımda anlatmıştım bir de ben hamileyim sence de biraz alttan alması gerekmiyor muydu dedim sağolsun sen haklısın bebişim dedi
Ben hamilelik diyabetinde yemek menülerini ona hazırlattım ek gıda için de düşünüyorum

Slm baya olmus yazalı dogum yapmıssınızdır buyuk ıhtımal bnmde papp-A degerım bıraz dusukmus surecınız nasıl gectı acaba

Çok mantıklıymış şu ek gıda işi aslında yapay zeka uygulamsı yüklemek istemiyordum ama artık lazım olacak demekki

Çok mantıklıymış şu ek gıda işi aslında yapay zeka uygulamsı yüklemek istemiyordum ama artık lazım olacak demekki
Ya valla ben çok faydasını gördüm şekerim olduğu için hamilelikte. Hem çok doyurucu öğünler hazırlıyordu bana hem de şekerim hiç yükselmiyordu. Ek gıda da solid starts ile beraber kullanmayı düşünüyorum bakalım

Merhaba, oğlum doğduğundan beri ara ara dışarı çıkıyor, hep arabasında uyurdu açık hava iyi gelirdi. Ama bu 4.aya girdiğimizden beri dışarıya çıkıp kapalı alana girdiğimiz gibi (market vb.) başlıyor ağlamaya. Hemen dışarı çıksam da susmuyor. İnanın uçarak eve gitmek zorunda kalıyorum. Sizde de böyle bir şey oldu mu?

Bacim bu dorduncu ay bi garip ya. Bebolarin huyu suyu degisiyo. Ben de benimkinde ilginc seyler gozlemliyorum. Burada okuyunca diyorumki aha kizlar da ayni seyi yasiyo. Demekki normal. Atlaticaz kizlar atlaticaz. Biz ilk iki ayi atlattik. Yikilmadik ama ayakta da degiliz gerci comeliyoruz hahaha

Bende öyleyim cnm
Valla bu durumda olanlarla bi diyet mi yapsak ne yapsak
Mesela haftalık program yapıp diyetisyenler gibi
Kolaylık olur
Bende duba gibiyim vermem lazım
Süt içinde cnm bir cezvede bir avuç kuru dutu bir bardak su ile 1-2 taşım kaynat ılık iç günde iki kez yapabilirsin denedim etkisini görüyorum hem de enfeksiyona da iyi geliyor vücutta varsa
2-3 adet kuru inciri de bir bardak süt ile kaynat 1-2 taşım ılıyınca iç bunu denemedim ama arttırdığını söylüyorlar

Biz de geçen pazara çıktık bebek arabasıyla ama bir başladı ki ağlamaya kucağıma aldım ettim durduramadım bastı çığlığı . O gün bugündür korkuyorum dışarı çıkarmaya evden çok uzaklaşamıyorum.

Aynı ya. Bugün bende asla sakinleştiremedim koşa koşa eve gelmek zorunda kaldım. Benim bu üçüncü denememdi artık pes ettim sanırım. Sadece apartmanın aşağısına inebilirim herhalde artık

Evet benle birlikte olanları görünce benimde içim rahatlıyor, hasta mı dite düşünmüyorumnen azından. Sağsalim atlatalım şu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…