2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Whatsappa gelsene ya dewi

Merhaba . Birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan varsa . Benim kızım 3ay 23 günlük . 3 ay kontrolüne götürdüğümde doktor herşey yolunda demişti ( başını 45 ‘ dik tutma vs ) bir arkadaşın bebeği de üç ay 15 günlük . Bebeği elini yumruk yapıyormuş , uzatılan nesneyi tutmuyormuş . Sizin bebekleriniz 3-4 at y arası uzatılan nesneyi tuttu mu ? Tutmaya çalıştı mi ? Arkadaşa doktor nörolojik muayeneye götür demiş . Çok üzgün, bende bilmiyorm ki hangisi doğru . Benim dr normal dedi . Onun dr ise bunun normal olmadığını söylemiş .

Solid i de indireyim yine kuşanıp giriyoruz yeni bir evreye hadi bakalım hayırlı olsun

3 ay 15 günlük bende biraz erken bizimki 4 ay 5 günlük oldu 1 haftadır yeni yeni uzatılan nesneyi tutmaya başladı daha öncesinde yumruk yapıp tutmuyordu daha erken yapan yapamayan bebişler var bende bunu çok kafaya takmasın

Ay ben de varım ama sütümün de etkilenmemesi lazım. Başlamayın diyorlar emziren annelere. Ama yaza da duba gibi girmek istemiyorum. Zayıf annelere imreniyorum

Ay ben de varım ama sütümün de etkilenmemesi lazım. Başlamayın diyorlar emziren annelere. Ama yaza da duba gibi girmek istemiyorum. Zayıf annelere imreniyorum
Yok zaten ona göre olmalı sağlıklı beslenme
Mesela dut kurusu kaynatıp ılıyınca içilirse süt arttırıyor denildi yaptım gerçekten de öyle
Mesela kısır bol dereotlu bulgur pilavı bunlar olur illa ki öğünlerde yürüyüş de eklenmeli tabi

Ayda bir kilo versem ona bile razıyım dogumdan sonra giden 10 kilo sonra geriye 10 kilo öylece kaldı

Merhabalar metsilil hergunmu kullanıyordunuz?ne kadar bır sure devam ettınız kullanmaya

Kızlar bu saç dökülmesi ne zaman duracak acaba evin her yeri saçım dolu toplamakta çare değil. Avuç avuç dökülüyor
Of benimki de felaket dökülüyor ya baya kısa kestirmeyi düşünüyorum artık her banyodan çıkışımda saçımın yarısı gitmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…