Ay maşallah maşallahKızlar bizim dişimiz çıktı ya şok içindeyim
Devam ediyor mu bu şekilde kaka, kaç gün oldu? Bizim kakalar hep böyle. Alerjiye benziyor ama diş veya ağzına aldığı şeylerden de olabilir geçmediyse bi gösterebilirsiniz. Ama alerjiyle ilgili bizim doktorumuz diğer belirtiler şiddetli değilse bunun için diyete gerek yok dedi sadece sütlü tatlı çikolata vs yemiyorum ben. Şiddetli belirtiden kastım da geçmeyen pişik, şiddetli ağlama sürekli ıkınma, hep bi huzursuzluk.. kaç gün oldu ki ben giremedim kav gündür geçmiştir inşallahvalla bugun sabahtan beri oyleydi iste 4 kez kaka yapti hepsi mukuslu fotograf icin kusira bakmayin
sabahları 9:30 gibi uyanıyor 12:00-12:30 gibi geri uyuyor ortalama 3 saat. Sonrasında saat 16:00 gibi bazen yarım saat ya uyur ya uyumaz ama emzirirken uyukluyor sürekli. Yani öğlen uykusundan sonra düzenli bi uykusu yok bölük bölük hangi emzirmeden sonra uzun uyuyacağı belli olmuyorElleri sürekli ağızlarında ve her şeyi ağızlarına götürüyorlar bence ondan enfeksiyon kapmış olabilir. Bazen oğlumun da böyle oluyor ama 4 kere olmadı hiç. 3 en fazla
Gündüz uykularını düzenlersen gece de rahat edersin. Gündüz nasıl uyutuyordum? Kaç kere? Kaç saatte bir?
Benim oğlum da 4 ay 1 hafta olmak üzere 4 parmağını birden ağzına sokuyor kusmaya çalışıyor. Yumruğunu ısırıyor, benim elimi yemeye çalışıyor. Sulu dişilik aldım dolaba koydum soğuyunca veriyorum onunla takılıyor ama hemen çıkmaz gibi
Hatırlamaz mıyımm canım çok güzel haber gerçekten iyi ki yazdınMerhaba benim canlarım. Beni hatırlayan olur mu bilmem ama geçen sene beraber yol alıyorduk. Sonra bebeğim gebeliğimin 5.ayımda gitmişti benden. Şimdi yine hamileyim annişler. 2 aylık olduk. Size güzel haberi vermek istedim.
Geçmiş olsun canım.Kizlar sirt agrisindan mahvolmus durumdayim. Gecen sabah yerimden kalkamadim. Sicak havlu koyduk anca acildi. Sanki beton dokmusler gibi. Nasil duzelir bu ya. Ne iyi gelir?
Yaaa hayırlı olsunKızlar bizim dişimiz çıktı ya şok içindeyim
Neyle fırçalamak gerekiyor bne pek bilmiyorum o konuyuYaaa hayırlı olsunayy bende çok duygulandım yaaaa
Tek bir diş bile olsa fırçalamayı ihmal etme annesi çürümesin dişleri kuzucuğun
Süreç nasıldı? Uyku beslenme vs çok fark etti mi yoksa pıt diye mi peydah olduKızlar bizim dişimiz çıktı ya şok içindeyim
Ben çay bardagına kaynamış sogumuş su koyup yarım çay kaşığı kadar karbonat koyup karıştırıyorum ince tülbent gibi bezle gün aşırı dilini diş yerlerini ve üst damağı siliyorumNeyle fırçalamak gerekiyor bne pek bilmiyorum o konuyu
Silikon parmak fırçalar var onları kullanabilirsin canım. Türk diş hekimleri birliği ve Amerikan pedodonti akademisi ilk dişin sürmesinden itibaren 1000ppm flor içeren bir macunun sürüntü şeklinde kullanılarak dişlerin fırçalanmasını öneriyor. Bunu yapamasan bile her emzirmeden sonra özellikle de gece emzirmesinden sonra ıslak bir tülbent ya da gazlı bezle dişleri temizlemek şart. Anne sütü şekerli özellikle gece emzirmesi dişleri çok fazla çürütüyor.Neyle fırçalamak gerekiyor bne pek bilmiyorum o konuyu
Türk diş hekimleri birliği ve Amerikan pedodonti akademisi ilk dişin sürmesinden itibaren 1000ppm flor içeren bir macunun sürüntü şeklinde kullanılarak dişlerin günde 2 kez fırçalanmasını öneriyor.Silikon parmak fırçalar var onları kullanabilirsin canım. Türk diş hekimleri birliği ve Amerikan pedodonti akademisi ilk dişin sürmesinden itibaren 1000ppm flor içeren bir macunun sürüntü şeklinde kullanılarak dişlerin fırçalanmasını öneriyor. Bunu yapamasan bile her emzirmeden sonra özellikle de gece emzirmesinden sonra ıslak bir tülbent ya da gazlı bezle dişleri temizlemek şart. Anne sütü şekerli özellikle gece emzirmesi dişleri çok fazla çürütüyor.
oyle ekstra hic bir belirti yok sadece geceleri sık uyanmaya basladik ama atak basladi sanirimm birde kaka yaparken ikiniyor onun disinda zorlanma vs yok alerjik degil sanirim geniz akintisi vardi biraz birde kusma vardi iki uc gun bugun kusmada kalmadi ama mukus devam ediyor bilmiyorum rengi degisiyor bi yesil bi sariiDevam ediyor mu bu şekilde kaka, kaç gün oldu? Bizim kakalar hep böyle. Alerjiye benziyor ama diş veya ağzına aldığı şeylerden de olabilir geçmediyse bi gösterebilirsiniz. Ama alerjiyle ilgili bizim doktorumuz diğer belirtiler şiddetli değilse bunun için diyete gerek yok dedi sadece sütlü tatlı çikolata vs yemiyorum ben. Şiddetli belirtiden kastım da geçmeyen pişik, şiddetli ağlama sürekli ıkınma, hep bi huzursuzluk.. kaç gün oldu ki ben giremedim kav gündür geçmiştir inşallah
sabahları 9:30 gibi uyanıyor 12:00-12:30 gibi geri uyuyor ortalama 3 saat. Sonrasında saat 16:00 gibi bazen yarım saat ya uyur ya uyumaz ama emzirirken uyukluyor sürekli. Yani öğlen uykusundan sonra düzenli bi uykusu yok bölük bölük hangi emzirmeden sonra uzun uyuyacağı belli olmuyor
Hatırlamaz mıyımm canım çok güzel haber gerçekten iyi ki yazdınsağlıkla gelsin minnoşun
4 yeni bitti canım. Benim de dişleirm dört aylıkken çıkmışAy maşallah maşallahkaçıncı aydasınız siz
Sağol canımmmYeerriiiiimmmm! Gozunuz aydin yaa duygu seli oldu suan bende
Kıyamam onun dişlerine devamlı kaşımak amaçlı temizliyoruz canımYaaa hayırlı olsunayy bende çok duygulandım yaaaa
Tek bir diş bile olsa fırçalamayı ihmal etme annesi çürümesin dişleri kuzucuğun
Bizim uykular hiç olmadı maalesef geceleri hep emiyordu zaten ama normalden daha farklı bi durum yaşamadık çok şükür huzursuzluk iştahsızlık bunları fark etmedim bile. Kulağını tutuyordu bir kaç gündür acaba diş mi derken bi baktım ucu gelmiş bugün de diğeri görünmeye başladı alt ön dişlerimiz var artıkSüreç nasıldı? Uyku beslenme vs çok fark etti mi yoksa pıt diye mi peydah oldu
Maşallah darısı bizeBizim uykular hiç olmadı maalesef geceleri hep emiyordu zaten ama normalden daha farklı bi durum yaşamadık çok şükür huzursuzluk iştahsızlık bunları fark etmedim bile. Kulağını tutuyordu bir kaç gündür acaba diş mi derken bi baktım ucu gelmiş bugün de diğeri görünmeye başladı alt ön dişlerimiz var artık
Merhaba bizde sidefer kullanıyoruz 9damla dedi doktorumuz kilo başına 1bucuk damla artırırsiniz demistiKızlar merhaba
Sidefer demir ilacı kullananlar kaç damla veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?