2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

valla bugun sabahtan beri oyleydi iste 4 kez kaka yapti hepsi mukuslu fotograf icin kusira bakmayin
Devam ediyor mu bu şekilde kaka, kaç gün oldu? Bizim kakalar hep böyle. Alerjiye benziyor ama diş veya ağzına aldığı şeylerden de olabilir geçmediyse bi gösterebilirsiniz. Ama alerjiyle ilgili bizim doktorumuz diğer belirtiler şiddetli değilse bunun için diyete gerek yok dedi sadece sütlü tatlı çikolata vs yemiyorum ben. Şiddetli belirtiden kastım da geçmeyen pişik, şiddetli ağlama sürekli ıkınma, hep bi huzursuzluk.. kaç gün oldu ki ben giremedim kav gündür geçmiştir inşallah
sabahları 9:30 gibi uyanıyor 12:00-12:30 gibi geri uyuyor ortalama 3 saat. Sonrasında saat 16:00 gibi bazen yarım saat ya uyur ya uyumaz ama emzirirken uyukluyor sürekli. Yani öğlen uykusundan sonra düzenli bi uykusu yok bölük bölük hangi emzirmeden sonra uzun uyuyacağı belli olmuyor
Hatırlamaz mıyımm canım çok güzel haber gerçekten iyi ki yazdın sağlıkla gelsin minnoşun

Neyle fırçalamak gerekiyor bne pek bilmiyorum o konuyu
Silikon parmak fırçalar var onları kullanabilirsin canım. Türk diş hekimleri birliği ve Amerikan pedodonti akademisi ilk dişin sürmesinden itibaren 1000ppm flor içeren bir macunun sürüntü şeklinde kullanılarak dişlerin fırçalanmasını öneriyor. Bunu yapamasan bile her emzirmeden sonra özellikle de gece emzirmesinden sonra ıslak bir tülbent ya da gazlı bezle dişleri temizlemek şart. Anne sütü şekerli özellikle gece emzirmesi dişleri çok fazla çürütüyor.

Türk diş hekimleri birliği ve Amerikan pedodonti akademisi ilk dişin sürmesinden itibaren 1000ppm flor içeren bir macunun sürüntü şeklinde kullanılarak dişlerin günde 2 kez fırçalanmasını öneriyor.
Burda günde 2 kez olduğunu belirtmeyi unutmuşum mesajı düzenleyemedim böyle ekleyeyim dedim.

oyle ekstra hic bir belirti yok sadece geceleri sık uyanmaya basladik ama atak basladi sanirimm birde kaka yaparken ikiniyor onun disinda zorlanma vs yok alerjik degil sanirim geniz akintisi vardi biraz birde kusma vardi iki uc gun bugun kusmada kalmadi ama mukus devam ediyor bilmiyorum rengi degisiyor bi yesil bi sarii

Süreç nasıldı? Uyku beslenme vs çok fark etti mi yoksa pıt diye mi peydah oldu
Bizim uykular hiç olmadı maalesef geceleri hep emiyordu zaten ama normalden daha farklı bi durum yaşamadık çok şükür huzursuzluk iştahsızlık bunları fark etmedim bile. Kulağını tutuyordu bir kaç gündür acaba diş mi derken bi baktım ucu gelmiş bugün de diğeri görünmeye başladı alt ön dişlerimiz var artık

Maşallah darısı bize

Kizlar Almanya’ya giden es dost olursa Weleda’nin pisik kremini isteyin. Cook memnunum. Turkiye’de tek urun fiyatina uc urun aldim nerdeyse. Sampuani da cok guzel. Yuz kremi bile var bebolar icin. Iceriginde aynisefa cicegi var.

Kızlar günaydın zor bir geceden sonra 4. Ay aşısı ve üstüne diş çıkarma süreciyle geceyi ateşle geçirdik 38 lere kadar çıktı ateş gece hiç uyumadan başında sürekli ateş ölçtüm ilk defa ateşlendi gerçekten Allahım bebeklerimize sağlık sıhhat versin sabah da solda minicik çıkmış ilk dişini gördüm bizim biraz erken odu ama sağlıklı olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…