- 28 Temmuz 2016
- 407
- 532
- 103
- 36
Benim oğlum da bu aralar çok sık uyanıyor.Gece nerdeyse 2 saatte bir. Atak mı diş mi bilmiyorum ama sanki ilk 3 aya döndü. Şu an tam 5.5 aylık. 1 hafta önce gece 1 kere uyanıp mama yiyip uyuyan bi bebekti. Gündüz de resmen uykuya direnmeye başladı. Uyanıp yarım saat oynuyor sonra sürekli huysuz hık mık. Ek gıdaya başladık ondan mı damağını sürekli kaşıyor ve aşırı salyalı diş gelecek ondan mı yoksa sebepsiz mi anlamadım. Tam işler biraz kolaylaşıyor derken daha da yorulmaya başladım
2 gecedir bizim de öyle. O kadar sık uyanıyor ki.. Ağlamıyor ama uyanık ya yatakta dönmeye çalışıyor ya aguluyor. Dalamıyor tam anlamıyla. Gece midem bulandı başım döndü uykusuzluktan. İnşallah bu gece olmaz amiinKizlaaar bebolara bisi oldu sanki! Gunduzler iyi fena degil. Dun aksam beni bisey durttu hadi dedim cocugu cevireyim agrimasin kolu hep ayni kol uzerinde yatmaktan. Cocuga dokundugum an gozlerini dev gibi acip cigligi basti. Hep yaptigim seydi aslinda. Bokunu yiyim uyu nolur bi daha ellersem elim kopsun yavruuum diye yalvardim ama nafile…. 12 bucuktu daha direniyodu. Sabaha kadar uyandi. Bi daha uyuyan cocugu elledigimi falan buraya yazarsam evime polis yollayin benim tamam mi.
Evet evet kendisini sıkıyor ve sesli bi şekilde yapıyor bunu. geçicidir umarım ya. Biz 5 buçuk aylığız. Bu ayın özelliği mi acaba
Chat gpt’ye sordum büyüme sıçraması veya gecikmiş uyku gerilemesi olabilir dedi. 4. Ayda yaşamamıştık gerilemeyi doğru olabilir gerçekten. Bir sürü öneride bulundu uyku cetveli bile hazırladı, belki burayı okuyanlara fikir olur.Ben deneyeceğim önerilerini. Bi de ne kadar ilgili özverili bi anne olduğumu söyleyip gazladı ki ben böyle gazı kimseden almadım2 gecedir bizim de öyle. O kadar sık uyanıyor ki.. Ağlamıyor ama uyanık ya yatakta dönmeye çalışıyor ya aguluyor. Dalamıyor tam anlamıyla. Gece midem bulandı başım döndü uykusuzluktan. İnşallah bu gece olmaz amiin
Aynısı bu arada bizim de. Yatağın kenarına dayanıyor dönerek, bıcır bıcır kendince bi şeyler anlatıyo ağlamıyo ama sanki sabah olmuş da uykusunu almış gibi gözünü açıyor. Uykusuzluk çok çok zor gerçekten de.2 gecedir bizim de öyle. O kadar sık uyanıyor ki.. Ağlamıyor ama uyanık ya yatakta dönmeye çalışıyor ya aguluyor. Dalamıyor tam anlamıyla. Gece midem bulandı başım döndü uykusuzluktan. İnşallah bu gece olmaz amiin
Uyuyan beboya dokunmamak bence birinci kuralKizlaaar bebolara bisi oldu sanki! Gunduzler iyi fena degil. Dun aksam beni bisey durttu hadi dedim cocugu cevireyim agrimasin kolu hep ayni kol uzerinde yatmaktan. Cocuga dokundugum an gozlerini dev gibi acip cigligi basti. Hep yaptigim seydi aslinda. Bokunu yiyim uyu nolur bi daha ellersem elim kopsun yavruuum diye yalvardim ama nafile…. 12 bucuktu daha direniyodu. Sabaha kadar uyandi. Bi daha uyuyan cocugu elledigimi falan buraya yazarsam evime polis yollayin benim tamam mi.
Gercekten boyle bisey yasiyo olabiliriz. İki gundur tam daldi diyorum oh, bi bakiyorum basliyo kipir kipir. Dun gece agliyodum artik yuce rabbin hatri icin uyu nolursun diye. Ben durttum bi de cocugu. Sen ne elliyosun ya NE ELLIYOSUN NEE mangal mi yapiyosun cupra mi bu cocuk?!Chat gpt’ye sordum büyüme sıçraması veya gecikmiş uyku gerilemesi olabilir dedi. 4. Ayda yaşamamıştık gerilemeyi doğru olabilir gerçekten. Bir sürü öneride bulundu uyku cetveli bile hazırladı, belki burayı okuyanlara fikir olur.Ben deneyeceğim önerilerini. Bi de ne kadar ilgili özverili bi anne olduğumu söyleyip gazladı ki ben böyle gazı kimseden almadımyapay zekayla karşılıkla duygulandık annelik böyle bi delilik galiba
Bizimki de 5 buçukta kalkıyor yaa şaka mı bunlar? Bugün 6 da kalktı gerçi hakkını yemeyeyim. Vücut direnci falan hiçbir şey kalmadı. Hasta gibiyim sürekli yaAyyyy kızlar herkesi alıntılayamadım ama bizim de aynı şekilde dün akşam üzeri 5 gibi bir krize girdi anlatamam. Önce o ağladı ben ağladım sonra ChatGPT ile ufak bir dertleşmearamızdaki güvenli bağlanma zedelenecek diye korkuyorum dedim o saolsun korkma o öyle bişi değil dedi sabah 5 buçuktan beri ayaktayız resmen bebek arabası ile çıkarttım sırf uyusun diye 4 km yol yürümüşüm lütfedip yarım saat uyudu sıpa
Ya inanılmaz gerçekten babasına kitledim o uyutmaya çalışıyor şu an bende kendimi tuvalete kilitledimBizimki de 5 buçukta kalkıyor yaa şaka mı bunlar? Bugün 6 da kalktı gerçi hakkını yemeyeyim. Vücut direnci falan hiçbir şey kalmadı. Hasta gibiyim sürekli ya
Ben ise de basladim şubatin basinda. Evden calisiyordum sonra ofise cagirmaya basladilar. Beynim cok sukur fonksiyonel inanilmaz bi sekilde. Ama ofise gittigim gunler eve gelip anne rolune girince salaga dönüyorum. Isyerimde eski ben eve geliyorum yeni ben. Mental olarak da ayri bi mucadeleYa inanılmaz gerçekten babasına kitledim o uyutmaya çalışıyor şu an bende kendimi tuvalete kilitledim
Sabahları biz 7’ye kadar dönüşümlü bakıyoruz eğer eşinin çalışma şartlarına uygunsa düşünün bi.
Bir gün birimiz uyuyor öteki gün diğeri. Yoksa hasta olucam gerçekten
Türkiye’de doğum izninin bu kadar az olması zaten inanılmazBen ise de basladim şubatin basinda. Evden calisiyordum sonra ofise cagirmaya basladilar. Beynim cok sukur fonksiyonel inanilmaz bi sekilde. Ama ofise gittigim gunler eve gelip anne rolune girince salaga dönüyorum. Isyerimde eski ben eve geliyorum yeni ben. Mental olarak da ayri bi mucadele
Ya bence gaz olabilir hala bizimkinde de var benzer bir şey. Dün uyuttuktan sonra yatakta bende uzandım biraz her an uyanacak gibi sürekli söylendi garip garip sesler çıkarttı. Arkasından da pırt pırtKizlar ya benim cuce gece uykusunun baslarinda boyle agliyo gibi sesler cikariyo cok uzuluyorum. Niye sizce? Zaten ise basladigim icin vicdanim sizliyo. Biseyden mi korkuyo ya da korktu anlamiyorum. Gunduzu sarkili turkulu oyunlu geciyo. Annem cok eglendiriyo mutlu buluyorum eve geldigimde. Neden oluyodur sizce?
Sagol arkadasim tesekkur ederimYa bence gaz olabilir hala bizimkinde de var benzer bir şey. Dün uyuttuktan sonra yatakta bende uzandım biraz her an uyanacak gibi sürekli söylendi garip garip sesler çıkarttı. Arkasından da pırt pırt
Sakın vicdanın sızlamasın bence hepsinde oluyor zaman zaman.
Merhaba canım benimki 2 buçuk aylıktı ilk 4 5 saat ağladı ama nedense sonra o gün sabaha kadar uyudu. Doğduğundan beri ilk deda o kadar uzun uyudu diyebilirim.Uyuşturucu iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Daha sonra hiç ağlamadı çok şükür iyi geçti bizimkiKızlar bebişim cumartesi günü sünnet oldu. Sünnet yaptıran anneler bebişleriniz kaç günde iyileşti?
Uyku tulumu. Oda sıcaklığımız 22-24 derece arası ben uzun kollu zıbın ve triko tayt ile 0.5 tog tulum kullanıyorum.Bebeklerinizi neyle yatırıyorsunuz gece ? Kızım çok üstünü açmaya başladı . Öneriniz nedir
Ağlama yok ekstra her zamanki gibi. ilk gün sünnetten sonra çok ağladı sadece. Şişlik ve morluk var bugün biraz inmeye başladı şişliği.Merhaba canım benimki 2 buçuk aylıktı ilk 4 5 saat ağladı ama nedense sonra o gün sabaha kadar uyudu. Doğduğundan beri ilk deda o kadar uzun uyudu diyebilirim.Uyuşturucu iğnenin etkisi diye düşünüyorum. Daha sonra hiç ağlamadı çok şükür iyi geçti bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?