2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde de mukuslu kaka ve ishale benzer kaka vardı alerji testi yapmadık ama her şeyi kestim
Taşımları da ona göre yapacağım
Tuz konusunu kızım 5 yaşında çok güzel ilerlettik kendimde alıştım çok az kullanırım ama tatlı ve çikolata özellikle basedemedim o yüzden şimdi çok uzun süre şeker bilsin istemiyorum

Drlar normal demiş bence çok takılma

İnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktam
Peki alerji olmadığını düşündüğün gıdaları da 3 gün kuralıyla mı vereceksin?

Tamamdir uyandirayim o zaman dogru. cok sagolasin cevabin icin

İnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktam
Peki alerji olmadığını düşündüğün gıdaları da 3 gün kuralıyla mı vereceksin?
Maalesef benim de tatlı krizlerim var normalde çok sevmem ama bazı dönemler çok abartırım dediğin gibi inş istikrarlı oluruz tuz ve şekerde Normalde 6. Aydan başlamayı düşünüyordum ama 5 ay 10 günlükken başlayacağım her şeyi baştan kesin ve emin olmak adına 3 gün kıralı ile vereceğim

Ay hadi bakalım hepimize kolay gelsin
Ara ara burayı da günceller misin? Ne yaptın nasıl gidiyor diye

Kızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık

Kızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
Ben bir süredir bıraktım dönmeye başlayınca kundak tehlikeli oluyor bırakmak gerekiyor diye biliyorum. Bizimkinin elleri kıpır kıpır yüzünde sürekli ama garip bir şekilde gece uyanma sayısı pek değişmedi.

Kızlar bebeğiniz sesten veya yüksekten olmayacak şeylerden korkuyor mu irkiliyor mu

Bizimki sesten hiddetli konuşmadan falan korkuyor, düğüne gittik ve mikrofon konuşmasından çok korktu epey ağladı
Bizimki de ablası mesela bağırıyor koşuyor yada ani bir şey yapınca korkuyor hemen acaba koröayı mı öğreniyorlar dedim

Kızlar bebeğim alerjik bir bebek biliyorsunuz. 3 gün kuralına uyuyorum doktor şimdiden başla dedi dün ve bugün biraz havuç püresi tattırdım. Dünden beri üç defa kaka yaptı sindirim sistemi alışmaya çalışıyor değil mi

Kakası normalse sorun yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…