- 11 Mart 2024
- 1.612
- 1.377
- 53
- 30
Bizde de mukuslu kaka ve ishale benzer kaka vardı alerji testi yapmadık ama her şeyi kestimYa bizim konulan bir alerji tanımız yok ama burda pek de önemsemiyorlar mukuslu kakayı kararsızım nasıl tattırsam belki alerji riski olanları biraz daha dikkatli veririm.
Bugün annem bana 1-2 ek gıda tarifi verdi telefonda dehşetle dinledimvalla iyi büyütmüşler bizi
Drlar normal demiş bence çok takılmaBebesi 4 ay 15 gün olan annelere sorum var . 4.5 aya yakın olanlar . Yüz üstü koyunca başını çok güzel tutuyor . Sırt üstü yatırıp kollarından çekince başını kaldıramıyor . Bunun için 2 Farklı dr gittim . Normal daha küçük yapmak istemiyor zorlama . Tutamasa yüz üstü de tutmazdı dediler . Ama ben ikna olamadım nedense , sizde durumlar nasıl ? Nasıldı ? Bana bu konuda söyleyecek birşeyiniz var mi . Göz teması agulama , iki elini orta hatta birleştirme tutma kavrama var. Sadece sırt üstü yatarken kollarından çektiğimde başı gelmiyor
İnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktamBizde de mukuslu kaka ve ishale benzer kaka vardı alerji testi yapmadık ama her şeyi kestim
Taşımları da ona göre yapacağım
Tuz konusunu kızım 5 yaşında çok güzel ilerlettik kendimde alıştım çok az kullanırım ama tatlı ve çikolata özellikle basedemedim o yüzden şimdi çok uzun süre şeker bilsin istemiyorum
4. ayda uyku gerilemesi var. O olabilir mi acaba? 2-4 hafta arasında sürüyorGece uykunuz nasıl acaba benim bebişte 4 aylık sık sık uyanmaları arttı gece acaba dişten mi
Tamamdir uyandirayim o zaman dogru. cok sagolasin cevabin icin5 buçukta uykuya yatırdığında yarım saat şekerleme yaptırabilirsin. Bizim üçüncü uyku o saatlere geliyor genelde, eğer 6 yı geçecekse kendin uyandır yarım saati geçmesin. 6’da uyandırdığında 3 saat bekletip 9da uyutabilirsin gece uykusu için. İlk zamanlar 3 saat bekletmek zor oluyor ama alışıyor gün geçtikçe. Önemli olan son gündüz uykusundan uyanış 6’dan geç olmasın. 6 da geçiyorsa uykuya 6 buçukta mutlaka uyandırmalısın. Gece uykusuna da 9 buçukta geçirirsin böylece
Maalesef benim de tatlı krizlerim var normalde çok sevmem ama bazı dönemler çok abartırım dediğin gibi inş istikrarlı oluruz tuz ve şekerdeİnşallah ben de tuz ve şekere dikkat edebilirim. Yemekleri zaten az tuzlu yapıyorum ama şeker hassas noktam
Peki alerji olmadığını düşündüğün gıdaları da 3 gün kuralıyla mı vereceksin?
Ay hadi bakalım hepimize kolay gelsinMaalesef benim de tatlı krizlerim var normalde çok sevmem ama bazı dönemler çok abartırım dediğin gibi inş istikrarlı oluruz tuz ve şekerdeNormalde 6. Aydan başlamayı düşünüyordum ama 5 ay 10 günlükken başlayacağım her şeyi baştan kesin ve emin olmak adına 3 gün kıralı ile vereceğim
Ben bir süredir bıraktım dönmeye başlayınca kundak tehlikeli oluyor bırakmak gerekiyor diye biliyorum. Bizimkinin elleri kıpır kıpır yüzünde sürekli ama garip bir şekilde gece uyanma sayısı pek değişmedi.Kızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
Ben uyuduktan sonra açıyorum kollarınıKızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
O da çok kesintili devamlı uyanıyor emmek istiyorGece uykunuz nasıl acaba benim bebişte 4 aylık sık sık uyanmaları arttı gece acaba dişten mi
Bizimki sesten hiddetli konuşmadan falan korkuyor, düğüne gittik ve mikrofon konuşmasından çok korktu epey ağladıKızlar bebeğiniz sesten veya yüksekten olmayacak şeylerden korkuyor mu irkiliyor mu
Biz de bugün 5 aylık oldukKizlaaaar lelelelele bizimki de tadimlara basliyooo!
Bizimki de ablası mesela bağırıyor koşuyor yada ani bir şey yapınca korkuyor hemen acaba koröayı mı öğreniyorlar dedimBizimki sesten hiddetli konuşmadan falan korkuyor, düğüne gittik ve mikrofon konuşmasından çok korktu epey ağladı
Himm tamam ben aldım başladım ama az veriyomusum, bugünden itibaren oyoe yapayım teşekkürlerKilox2 canım
Evet benimki korkuyor yüksek sesten ve ani sevmelerdenKızlar bebeğiniz sesten veya yüksekten olmayacak şeylerden korkuyor mu irkiliyor mu
Kakası normalse sorun yoktur benceKızlar bebeğim alerjik bir bebek biliyorsunuz. 3 gün kuralına uyuyorum doktor şimdiden başla dedi dün ve bugün biraz havuç püresi tattırdım. Dünden beri üç defa kaka yaptı sindirim sistemi alışmaya çalışıyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?