2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda

Teşekkür ederim tüm bilgiler için

Teşekkür ederim tüm bilgiler için
Selam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda
Ben regl oluyorum hem de emziriyorum

Ben 4.ayda regl oldum. Geçenlerde 2.yi oldum. Emzirmeye devam ediyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür

Bende öyle düşünüyorum rahatlamanın bir yolu sonuçta bu onlar için
Ama beni çok yormaya başladı artık yani her gece max 2 saatte bir uyanmak.
Biraz önce sağlık ocağında tarttım. 20 günde 500 gr almış. Yani doyuyordur herhalde

Yaaa nasıl gidiyor bende önümüzdeki hafta tadımlara başlayacağım ama hala kafam çok karışık yani bu kadar kısa sürede bu kadar gelişmesi çok inanılmaz geliyor
Benim açımdan zevkli eğlenceli geçiyor her gün yeni şeyler yemesi, verdiği tepkiler falan çok hoş şu ana kadar havuç, kabak, patates, balkabağı, armut, elma, salatalık ve tabii ki yoğurt yedi. Hızlı gitmiyorum aslında ama her gün 1 kaşık yoğurt vermeye çalışıyorum

Ay peki sizde alerjik bir durum var mıydı ve üç gün kuralına göre gittin mi? Yani tanı almış bir alerjisi yok bizimkinin ama ben şüpheleniyorum. Burda da doktor çok rahat rossmandaki ayına uygun kavanoz mamaların hepsi olur dedi ek gıda için o kadar söyleyeyim

Bizim alerji şüphemiz yok ama ben hep 3 gün kuralı ile gittim hatta bazıları 4

Ben 4.ayda regl oldum. Geçenlerde 2.yi oldum. Emzirmeye devam ediyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür
bende de öyle olcak sanırım inşallah bir sıkıntı olmaz

Ben ilkini 3. Ayda oldum ikinciyi 5. Ayda hiç düzen yok emzirmeye devam

Aynen gittigi yere kadar emzirmeye devam benimki bide memede fln uyuyor meme şart bizde
Ya benimki memede uyumuyordu. Şimdi deli gibi emmek istiyor 7 24 her uyandığında sadece emerek uyuyor. Başka türlü uyutamıyorum. Niye acaba

Aman olmasın bence yaa ben ilk oğlumda da b 5,6ayda olmuştum ama öncesinde o memeyi bırakmıştı sonra olmuştum demek bünye bundada öyle oldu ama emiyor
Peki regl olan kizlarim, regl olduktan sonra hormonlar psikoloji biraz daha sakinledi mi? (15 dk once bebomun bir aylik fotograflarina bakip ne kadar da buyudun diye gozyasi doktum. Gören okula basladi sanir. Halbuki 1 saat once altina sışdı. Ooo nefis kafalar)

Valla benim tam tersi etki yarattı. Ben reg dönemlerini sevmem zaten. Hamilelikte geçmişti tüm alınganlığın tribim. Hepsi geri geldi iştahla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…