Teşekkür ederim tüm bilgiler içinValla her uyandığında emiyor emdikten sonra uyuyor gece emzirirken uyku sersemi doğru yazamamışımyani açlık olsa böyle şakır şakır işemezdi diye düşünüyorum
Lefax kullanıyorum ben pompalı olduğu için uygulaması daha kolay geliyor bana bir de doktor burda sadece onu ve probiyotik verdi.
Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum
Ya valla şu sos stick, doğal diş macunu, güneş kremi falan onları bende Türkiye’den alıcamanneme e-bebek leke çıkarıcı falan getirtmiştim. Normal güneş kremleri evet daha ucuz ama çocuk için temiz içerikli Türkiye’ye götürmeye değer bişeye ben denk gelmedim. Anne gruplarında da biri bir şeye iyi diyor sonra öteki çıkıp onda şu var bu var diyor bence Türkiye’de her şey var fark yaratan şey ithal ürünlerdeki fiyat mevzusu sadece.
Ama cybex’in o modelini hiç denemedim bilmiyorum maalesef.
Teşekkür ederim tüm bilgiler içinValla her uyandığında emiyor emdikten sonra uyuyor gece emzirirken uyku sersemi doğru yazamamışımyani açlık olsa böyle şakır şakır işemezdi diye düşünüyorum
Lefax kullanıyorum ben pompalı olduğu için uygulaması daha kolay geliyor bana bir de doktor burda sadece onu ve probiyotik verdi.
Başka alternatif varsa da ben bilmiyorum
Ya valla şu sos stick, doğal diş macunu, güneş kremi falan onları bende Türkiye’den alıcamanneme e-bebek leke çıkarıcı falan getirtmiştim. Normal güneş kremleri evet daha ucuz ama çocuk için temiz içerikli Türkiye’ye götürmeye değer bişeye ben denk gelmedim. Anne gruplarında da biri bir şeye iyi diyor sonra öteki çıkıp onda şu var bu var diyor bence Türkiye’de her şey var fark yaratan şey ithal ürünlerdeki fiyat mevzusu sadece.
Ama cybex’in o modelini hiç denemedim bilmiyorum maalesef.
Ben regl oluyorum hem de emziriyorumSelam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda
Ben 4.ayda regl oldum. Geçenlerde 2.yi oldum. Emzirmeye devam ediyorum bir sıkıntı olmadı çok şükürSelam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda
Biraz önce sağlık ocağında tarttım. 20 günde 500 gr almış. Yani doyuyordur herhaldeBende öyle düşünüyorum rahatlamanın bir yolu sonuçta bu onlar için
Ama beni çok yormaya başladı artık yani her gece max 2 saatte bir uyanmak.
Ayyy maşallah bu aylar için mükemmel kilolarBiraz önce sağlık ocağında tarttım. 20 günde 500 gr almış. Yani doyuyordur herhalde
Ben ek gıdaya da başladım belki ondandırAyyy maşallah bu aylar için mükemmel kilolardarısı bizimkine
Yaaa nasıl gidiyor bende önümüzdeki hafta tadımlara başlayacağımBen ek gıdaya da başladım belki ondandır
Benim açımdan zevkli eğlenceli geçiyorYaaa nasıl gidiyor bende önümüzdeki hafta tadımlara başlayacağımama hala kafam çok karışık yani bu kadar kısa sürede bu kadar gelişmesi çok inanılmaz geliyor
Ay peki sizde alerjik bir durum var mıydı ve üç gün kuralına göre gittin mi? Yani tanı almış bir alerjisi yok bizimkinin ama ben şüpheleniyorum. Burda da doktor çok rahat rossmandaki ayına uygun kavanoz mamaların hepsi olur dedi ek gıda için o kadar söyleyeyimBenim açımdan zevkli eğlenceli geçiyorher gün yeni şeyler yemesi, verdiği tepkiler falan çok hoş şu ana kadar havuç, kabak, patates, balkabağı, armut, elma, salatalık ve tabii ki yoğurt yedi. Hızlı gitmiyorum aslında ama her gün 1 kaşık yoğurt vermeye çalışıyorum
Bizim alerji şüphemiz yok ama ben hep 3 gün kuralı ile gittim hatta bazıları 4Ay peki sizde alerjik bir durum var mıydı ve üç gün kuralına göre gittin mi? Yani tanı almış bir alerjisi yok bizimkinin ama ben şüpheleniyorum. Burda da doktor çok rahat rossmandaki ayına uygun kavanoz mamaların hepsi olur dedi ek gıda için o kadar söyleyeyim
bende de öyle olcak sanırım inşallah bir sıkıntı olmazBen 4.ayda regl oldum. Geçenlerde 2.yi oldum. Emzirmeye devam ediyorum bir sıkıntı olmadı çok şükür
Bende tik yok.Selam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda
Ben ilkini 3. Ayda oldum ikinciyi 5. AydaSelam kızlar regli olan varmı aranızda ben kasımda doğum yapmıştım dün oldum ama emziriyorum arada mama da veriyorum. Regli olup emzirmeyi bırakan devam eden varmı aranızda
Aman olmasın bence yaa ben ilk oğlumda da b 5,6ayda olmuştum ama öncesinde o memeyi bırakmıştı sonra olmuştum demek bünye bundada öyle oldu ama emiyorBende tik yok.
Aynen gittigi yere kadar emzirmeye devam benimki bide memede fln uyuyor meme şart bizdeBen ilkini 3. Ayda oldum ikinciyi 5. Aydahiç düzen yok emzirmeye devam
Ya benimki memede uyumuyordu. Şimdi deli gibi emmek istiyor 7 24 her uyandığında sadece emerek uyuyor. Başka türlü uyutamıyorum. Niye acabaAynen gittigi yere kadar emzirmeye devam benimki bide memede fln uyuyor meme şart bizde
Peki regl olan kizlarim, regl olduktan sonra hormonlar psikoloji biraz daha sakinledi mi? (15 dk once bebomun bir aylik fotograflarina bakip ne kadar da buyudun diye gozyasi doktum. Gören okula basladi sanir. Halbuki 1 saat once altina sışdı. Ooo nefis kafalar)Aman olmasın bence yaa ben ilk oğlumda da b 5,6ayda olmuştum ama öncesinde o memeyi bırakmıştı sonra olmuştum demek bünye bundada öyle oldu ama emiyor
Maşallah ne güzel ya. Hiç bir zaman öyle kilo alamadı benim bebişBiraz önce sağlık ocağında tarttım. 20 günde 500 gr almış. Yani doyuyordur herhalde
Valla benim tam tersi etki yarattı. Ben reg dönemlerini sevmem zaten. Hamilelikte geçmişti tüm alınganlığın tribim. Hepsi geri geldi iştahla birliktePeki regl olan kizlarim, regl olduktan sonra hormonlar psikoloji biraz daha sakinledi mi? (15 dk once bebomun bir aylik fotograflarina bakip ne kadar da buyudun diye gozyasi doktum. Gören okula basladi sanir. Halbuki 1 saat once altina sışdı. Ooo nefis kafalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?