Ben uyuttuktan sonra kundak yapıyordum ama uyanınca sinirleniyor gece bıraktım artık daha hafif sarıyorum kollarını açabilecek şekilde. Hatta reflü yatağında yatıyordu onu da iptal ettim beşiğinde yayıla yayıla daha rahat oldu sanki ama üstünü açıyor uyku tutumuna gerek olacak gibiKızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
Ben çareyi yanına yatmakta buldum canımUyku düzeni kuran anneler gündüz uykuları nasıl bebeklerinizin? Biz gündüz uykularında sıkıntı yaşıyoruz 4. Ay atağı hala geçmedi. Çoğu zaman gündüz 5 veya 10 dk uyuyor bir kere de 30dklık uyku oluyor ve uykusuzluk tüm gün huzursuzluğa sebep oluyor.
Ben de aynı şekilde onunla yatıyorum o zaman genelde uzun uyuyor. Arada uyanır gibi oluyor hemen müdahale edip uzatıyorum uykusunuBen çareyi yanına yatmakta buldum canım
Yanına bende uzanıyorum ya buralarda takılıyorum ya kitap okuyorum o uyurken. O sayede hem ben dinleniyorum hem de bebiş uzun uyumuş oluyor
Peki nasıl uyutuyorsun canım? Benimki pilates topunda uyuyor ama korkmaya başladım artık bundan. Gece uykularında desteği kesmeye başladık yavaş yavaş ama gündüz uykularında zorlanıyorum hala.Ben de aynı şekilde onunla yatıyorum o zaman genelde uzun uyuyor. Arada uyanır gibi oluyor hemen müdahale edip uzatıyorum uykusunu
45 dakika altı diyebiliriz aslındaKısa uykudan kastınız 1 saat altı sanırım dimi
Yani destek azaltana kadar her yol mübahKisa uykudan dondurme nasil oluyor? Mesela kucaga alip pispis yapip ya da iste neyse uykuyu devam ettirme degil mi? Bizimki kucaga alininca bi sure daha kucakta uyuyor. Sonra uyaniyo kendiliginden.
Gündüz uykularında uyuttuktan sonra çok sıkmadan sarıyorum kollarını zaten çok kısa uyuyor ama gece kundaklamıyorum dönmeyi öğreniyor yavaştan dönmek isterse kısıtlamayayım diyeKızlar bebeğini hâlâ kundaklayıp yatıran var mı? Ben daha kundağı bırakmadım. Rahat mı uyuyor uyumuyor mu emin değilim 4,5 aylık
Kakada kan olmadığı sürece mukus artışı parçalı kaka renk değişimleri falan hepsi normal ben de bi 15 gün sonra başlıcam 5.5 ay oluyo yoğurtla ama onu 7 gün düşünüyorum kızımda alerji 6. Gün çıkmıştıKızlar bebeğim alerjik bir bebek biliyorsunuz. 3 gün kuralına uyuyorum doktor şimdiden başla dedi dün ve bugün biraz havuç püresi tattırdım. Dünden beri üç defa kaka yaptı sindirim sistemi alışmaya çalışıyor değil mi
memede uyuyor genelde sıkışırsam da pilates topunda. Çok düzende sayılmaz ama 45 dakikadan az uyursa yarım saat geri uyutmaya çalışıyorum uyumazsa o zaman sesi kapatıp (yağmur sesi açık) perdeyi açıp günaydın diyorum. 3 uyku ve bi şekerleme yapıyor.Uyku düzeni kuran anneler gündüz uykuları nasıl bebeklerinizin? Biz gündüz uykularında sıkıntı yaşıyoruz 4. Ay atağı hala geçmedi. Çoğu zaman gündüz 5 veya 10 dk uyuyor bir kere de 30dklık uyku oluyor ve uykusuzluk tüm gün huzursuzluğa sebep oluyor.
Benimki de kollarından çekmesi gerektiğini yeni öğrendi normal gelişim olarak her bebek farklıBebesi 4 ay 15 gün olan annelere sorum var . 4.5 aya yakın olanlar . Yüz üstü koyunca başını çok güzel tutuyor . Sırt üstü yatırıp kollarından çekince başını kaldıramıyor . Bunun için 2 Farklı dr gittim . Normal daha küçük yapmak istemiyor zorlama . Tutamasa yüz üstü de tutmazdı dediler . Ama ben ikna olamadım nedense , sizde durumlar nasıl ? Nasıldı ? Bana bu konuda söyleyecek birşeyiniz var mi . Göz teması agulama , iki elini orta hatta birleştirme tutma kavrama var. Sadece sırt üstü yatarken kollarından çektiğimde başı gelmiyor
Ben uyuturken beyaz gürültü açıyorum canım YouTube dan, uyku süresince açık kalıyor uykusunu uzatiyorUyku düzeni kuran anneler gündüz uykuları nasıl bebeklerinizin? Biz gündüz uykularında sıkıntı yaşıyoruz 4. Ay atağı hala geçmedi. Çoğu zaman gündüz 5 veya 10 dk uyuyor bir kere de 30dklık uyku oluyor ve uykusuzluk tüm gün huzursuzluğa sebep oluyor.
Kaç dk uyuyor sizin bebiş?Ben uyuturken beyaz gürültü açıyorum canım YouTube dan, uyku süresince açık kalıyor uykusunu uzatiyor
Bugün bir şey var galiba ya bizimki de o kadar direndi ki uykuya bi ara karşılıklı ağladıkAkşam 8 de bir uyandı bu saat oldu hala uyumuyor delircem
Benimkinin uyku döngüsü 30- 40 dk arasında. Eğer ilk uyandığı anda pış pış ile tekrar döndürebilirsem 1 saati buluyor.Kaç dk uyuyor sizin bebiş?
Gündüz uyumayınca ha gayret dayanıyor da insan akşam da uyumayınca sabır hal kalmıyorAkşam 8 de bir uyandı bu saat oldu hala uyumuyor delircem
2 gündür böyle ya ne gece ne gündüz uyumuyor geceleri güzel uyuyan çocuk gittiBugün bir şey var galiba ya bizimki de o kadar direndi ki uykuya bi ara karşılıklı ağladık
Gece gündüz uykusuzuz ikimizde gündüz 3-4 uyku yapıyor ama 20-30 dk dan fazla değil ama gecede aynısı olması yıprattı beni yaaGündüz uyumayınca ha gayret dayanıyor da insan akşam da uyumayınca sabır hal kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?