2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Sofiş gunde ne kadar ne veriyosun
1 yk yoğurt her gün + o gün ne vereceksem 3 gün kuralına göre ilerliyorum. Bazen yoğurda katıyorum. Bazen ayrı ayrı veriyorum. Miktar olarak diğer verdiklerim 1 yemek kaşığını çok geçmiyor.

Ben de
Ben de tam 5 aylık başladım bizimki de 5ay 8 günlük
Ben de tadına baktırıyordum ara ara yoğurt elma muz gibi çok küçük. 2 gündür tam anlamıyla tadımlara başladık elma yiyor bakalım nasıl olacak süreç

Bizim çıkmadı henüz 5 ay 2 günlük. Kızım 8 aylıkken çıkarmıştı ilk dişlerini
Ayyy bugün arabada alt dişi çıkmış gibi gördüm ucundan azıcık şeffaflık . Ağladım resmen niye bilmiyorum oğlumun dişi çıktığında ağlamamıştım . Sonra uyuduğu için tam göremedim . Sabırsızlıkla sabahı bekleyeceğim o minik dişi görmek için

Sabah haber bekliyoruz öyleyse

Valla benim tam tersi etki yarattı. Ben reg dönemlerini sevmem zaten. Hamilelikte geçmişti tüm alınganlığın tribim. Hepsi geri geldi iştahla birlikte
Bana sirf bu donem iceyim diye psikiyatr hafif bi damla vermisti. PMS donemlerinde tazmanya canavari onumde diz coker elimi oper icazet alir. Insallah dogumdan sonra sakinlerim. Adetlerim bayram havasinda gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…