2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebekleriniz dönüyor mu arkadaşlar? Bizimki epey uğraşıyor ama kolu atlatamadı henüz
Benimki iki tarafa da dönüyor. Ama arkadan öne dönerken o kadar temkinli ki görmediği bir alana döndüğü için normalmiş tabii

Benimki iki tarafa da dönüyor. Ama arkadan öne dönerken o kadar temkinli ki görmediği bir alana döndüğü için normalmiş tabii
Benimki de sırtüstünden yüz üstüne dönüyor ama tam tersini hala yapamıyor yorulunca kafasını gömüp ağlıyor beni kurtarın diye öteki türlü de dönse rahatlıycam

Benimki de sırtüstünden yüz üstüne dönüyor ama tam tersini hala yapamıyor yorulunca kafasını gömüp ağlıyor beni kurtarın diye öteki türlü de dönse rahatlıycam
Ben de yanına yatıyordum böyle döneceksin diyip sabah akşam dönüp durdum baktı baktı sonra o da benim gibi dönmeye başladı.

Ben de yanına yatıyordum böyle döneceksin diyip sabah akşam dönüp durdum baktı baktı sonra o da benim gibi dönmeye başladı.
Ya çok mantıklı aslında sonuçta konuşmayı ya da çiğnemeyi de bizi izleyerek öğrendiklerini düşünürsek sabah hemen yuvarlanmaya başlıyoruz

Kizlar tadim zamani muz versem cocugu kabiz yapar miyim ne diyosunuz
İyice olgunlaşmışsa yapmaz ama çok çok verememek lazım. Bir de içinin çekirdeğini çıkarırsan da kabız yapmaz diyordu bir yerde de tam hatırlamıyorum. Ben henüz vermedim.

Hemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyi Ben de 5 buçukta paylaşacağım şu buharlı pişirici vs onlara bakıyorum alıcam herhalde. Pratik olan her şeye varım
Bence ona hiç gerek yok bana sorarsan. Amaç bir an önce bizim yemeklerimizden yiyebilecek seviyeye getirebilmek. Eğer sen sürekli buharda pişirerek yemek yapmıyorsan 2 ay için değmez. Ki sebzeleri yedirirken kullanılıyor ben de onun için küçük boy tencereye su koydum, üstüne tel süzgeç. Kapağı da kapat ohh mis

Hemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyi Ben de 5 buçukta paylaşacağım şu buharlı pişirici vs onlara bakıyorum alıcam herhalde. Pratik olan her şeye varım
Ayyy chatgpt ile beraber yaptık ben asla olmazlarımı söyledim ona bir de yapmak istediklerimi saolsun o da buna uygun bir liste yaptı sonra ben tek tek kafama yatmayan yerleri sordum açıkladı. Mesela besleyici bir özelliği yok neden pirinç unu veriyoruz onun yerine tam tahıllı pirinç unu versek falan gibi. Ya da mesela ilk hafta tadımlarına ıspanak eklemişti ama nitrit riski yüzünden bunu vermek doğru mu diye sordum 7. aydan önce vermesek daha iyi olur deyip yerine bal kabağı ekledi sonra ıspanağı güvenli vermek için bazı önerilerde bulundu. Bu da ilk hafta listemiz:
Gün
Gıda
Açıklama
1KabakSindirimi kolay, ilk sebze
2KabakTat alışkanlığı için tekrar
3HavuçTatlımsı, alerji riski düşük
4HavuçTekrar, gözlem
5PatatesDoyurucu, sade
6Patates + Kabakİlk karışım
7Dinlenme GünüYeni gıda verilmez
Ben bunu bir excele alıp yanına bir kolon daha ekledim gözlemlerim için sevdi sevmedi ya da alerjik bir durum gözlemlersem onu yazayım diye. Ha bir de ilk adımlarımın ücretsiz 6-12 ay bebek beslenmesi eğitimini izledim kısaydı daha uzun şeylere vakit bulamıyorum

Ya buharda pişirici bence de masraf ya ben tencereye atılan kendimize kullandığım pişiriciyi kullanıp cam rende ve çatal kullanarak ezicem. En kısa zamanda da parmak gıdalara geçmek istiyorum bakalım

Ya buharda pişirici bence de masraf ya ben tencereye atılan kendimize kullandığım pişiriciyi kullanıp cam rende ve çatal kullanarak ezicem. En kısa zamanda da parmak gıdalara geçmek istiyorum bakalım

Demeyin ya çok yükselmiştim Kesinlikle katılıyorum kısa süreli oluyor sonra bebişi olan birine paslarım diye düşündüm. Aparatları gördüm nette buharlı pişirme için çelik diyor ama kalitesine güvenemedim açıkçası, fiyatları çok uygundu. Alüminyum içermesin istiyorum. Varsa bildiğiniz linkleyin kızlar

Chatgpt ile sohbettinize bayıldım Burda bir yere tatlı patates de kotayım diyorum. Tadı zaten havuç gibi pişince. Avakado vermeyi düşünüyor musun ya da kaçıncı gün sor bakayım seninkine

Chatgpt ile sohbettinize bayıldım Burda bir yere tatlı patates de kotayım diyorum. Tadı zaten havuç gibi pişince. Avakado vermeyi düşünüyor musun ya da kaçıncı gün sor bakayım seninkine
Ben verdim avokado. Tatlı patates bulamadığım için balkabağı verdim. Sevdi. Şimdiye kadar sevmediği pek bir şey olmadı çok şükür

Ay valla ben yıllar önce kendime aldığımı kullanılan güncel linki yok ama alüminyum mevzusunu düşünememiştim bir araştırayım bulursam atarım buraya da
Ya ben chatgpt’ye sebze ile başlamak istiyorum meyveyi en son verelim demiştim o da avokadonun meyve olduğunu söyledi ve 3. haftaya koydu. 3. Hafta başında 3 gün yumurta vericem alerji riski yüzünden sonra da avokado ile ilk meyve tadımına başlıycam. Tatlı patates iyi fikirmiş bak onu da söyleyeyim

Ben verdim avokado. Tatlı patates bulamadığım için balkabağı verdim. Sevdi. Şimdiye kadar sevmediği pek bir şey olmadı çok şükür
Ay maşallah darısı bize
Baklagil verdin mi canım? Ya da ne zaman vermeyi düşünüyorsun?

Bir de kızlar bebek salçası falan gibi şeyler vardı ilerisi için öyle şeyler kullanacak mısınız?

Kızlar selam eskilerden kimler kaldı ? Ne oldu gruba ? Bilen varsa aydınlatsın.Bayadır giremedim ama özledim muhabbetlerimizi
Ya whatsapp grubu kuruldu galiba sonra da ceza aldılar galiba benim takip edebildiğim kadarıyla yani her grubun başına gelen bizim de başımıza geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…