- 18 Ağustos 2022
- 2.895
- 4.089
- 63
Benimki iki tarafa da dönüyor. Ama arkadan öne dönerken o kadar temkinli kiBebekleriniz dönüyor mu arkadaşlar? Bizimki epey uğraşıyor ama kolu atlatamadı henüz
Benimki de sırtüstünden yüz üstüne dönüyor ama tam tersini hala yapamıyor yorulunca kafasını gömüp ağlıyor beni kurtarın diyeBenimki iki tarafa da dönüyor. Ama arkadan öne dönerken o kadar temkinli kigörmediği bir alana döndüğü için normalmiş tabii
Ben de yanına yatıyordum böyle döneceksin diyip sabah akşam dönüp durdum baktı baktı sonra o da benim gibi dönmeye başladı.Benimki de sırtüstünden yüz üstüne dönüyor ama tam tersini hala yapamıyor yorulunca kafasını gömüp ağlıyor beni kurtarın diyeöteki türlü de dönse rahatlıycam
Ya çok mantıklı aslında sonuçta konuşmayı ya da çiğnemeyi de bizi izleyerek öğrendiklerini düşünürsekBen de yanına yatıyordum böyle döneceksin diyip sabah akşam dönüp durdum baktı baktı sonra o da benim gibi dönmeye başladı.
Gahahah ay aynisiiiBenimki de sırtüstünden yüz üstüne dönüyor ama tam tersini hala yapamıyor yorulunca kafasını gömüp ağlıyor beni kurtarın diyeöteki türlü de dönse rahatlıycam
Ben denedim ama ağır geldi sanki kustu o yüzden biraz beklemeye karar verdimKizlar tadim zamani muz versem cocugu kabiz yapar miyim ne diyosunuz
İyice olgunlaşmışsa yapmaz ama çok çok verememek lazım. Bir de içinin çekirdeğini çıkarırsan da kabız yapmaz diyordu bir yerde de tam hatırlamıyorum. Ben henüz vermedim.Kizlar tadim zamani muz versem cocugu kabiz yapar miyim ne diyosunuz
Hemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyiBende 5. ayda başlayacağım. Listesini yaptım heyecanla bekliyorum
Muz verince kakasında değişiklik olmuştu benim ilk bebeğimde, böyle iplikçik gibi partiküller vardı olursa endişelenme sen de arkadaşım şimdiden haberin olsunKizlar tadim zamani muz versem cocugu kabiz yapar miyim ne diyosunuz
Bence ona hiç gerek yok bana sorarsan. Amaç bir an önce bizim yemeklerimizden yiyebilecek seviyeye getirebilmek. Eğer sen sürekli buharda pişirerek yemek yapmıyorsan 2 ay için değmez. Ki sebzeleri yedirirken kullanılıyor ben de onun için küçük boy tencereye su koydum, üstüne tel süzgeç. Kapağı da kapat ohh misHemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyiBen de 5 buçukta paylaşacağım şu buharlı pişirici vs onlara bakıyorum alıcam herhalde. Pratik olan her şeye varım
Ayyy chatgpt ile beraber yaptıkHemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyiBen de 5 buçukta paylaşacağım şu buharlı pişirici vs onlara bakıyorum alıcam herhalde. Pratik olan her şeye varım
Gün | Gıda | Açıklama |
1 | Kabak | Sindirimi kolay, ilk sebze |
2 | Kabak | Tat alışkanlığı için tekrar |
3 | Havuç | Tatlımsı, alerji riski düşük |
4 | Havuç | Tekrar, gözlem |
5 | Patates | Doyurucu, sade |
6 | Patates + Kabak | İlk karışım |
7 | Dinlenme Günü | Yeni gıda verilmez |
Ya buharda pişirici bence de masraf ya ben tencereye atılan kendimize kullandığım pişiriciyi kullanıp cam rende ve çatal kullanarak ezicem. En kısa zamanda da parmak gıdalara geçmek istiyorum bakalımHemen bizimle de paylaşıyorsun canım listeyiBen de 5 buçukta paylaşacağım şu buharlı pişirici vs onlara bakıyorum alıcam herhalde. Pratik olan her şeye varım
Bence ona hiç gerek yok bana sorarsan. Amaç bir an önce bizim yemeklerimizden yiyebilecek seviyeye getirebilmek. Eğer sen sürekli buharda pişirerek yemek yapmıyorsan 2 ay için değmez. Ki sebzeleri yedirirken kullanılıyor ben de onun için küçük boy tencereye su koydum, üstüne tel süzgeç. Kapağı da kapat ohh mis
Ya buharda pişirici bence de masraf ya ben tencereye atılan kendimize kullandığım pişiriciyi kullanıp cam rende ve çatal kullanarak ezicem. En kısa zamanda da parmak gıdalara geçmek istiyorum bakalım
Chatgpt ile sohbettinize bayıldımAyyy chatgpt ile beraber yaptıkben asla olmazlarımı söyledim ona bir de yapmak istediklerimi saolsun o da buna uygun bir liste yaptı sonra ben tek tek kafama yatmayan yerleri sordum açıkladı. Mesela besleyici bir özelliği yok neden pirinç unu veriyoruz onun yerine tam tahıllı pirinç unu versek falan gibi. Ya da mesela ilk hafta tadımlarına ıspanak eklemişti ama nitrit riski yüzünden bunu vermek doğru mu diye sordum 7. aydan önce vermesek daha iyi olur deyip yerine bal kabağı ekledi sonra ıspanağı güvenli vermek için bazı önerilerde bulundu. Bu da ilk hafta listemiz:
Ben bunu bir excele alıp yanına bir kolon daha ekledim gözlemlerim için sevdi sevmedi ya da alerjik bir durum gözlemlersem onu yazayım diye. Ha bir de ilk adımlarımın ücretsiz 6-12 ay bebek beslenmesi eğitimini izledim kısaydı
Gün Gıda Açıklama1 Kabak Sindirimi kolay, ilk sebze 2 Kabak Tat alışkanlığı için tekrar 3 Havuç Tatlımsı, alerji riski düşük 4 Havuç Tekrar, gözlem 5 Patates Doyurucu, sade 6 Patates + Kabak İlk karışım 7 Dinlenme Günü Yeni gıda verilmez daha uzun şeylere vakit bulamıyorum
Ben verdim avokado. Tatlı patates bulamadığım için balkabağı verdim. Sevdi. Şimdiye kadar sevmediği pek bir şey olmadı çok şükürChatgpt ile sohbettinize bayıldımBurda bir yere tatlı patates de kotayım diyorum. Tadı zaten havuç gibi pişince. Avakado vermeyi düşünüyor musun ya da kaçıncı gün sor bakayım seninkine
Ay valla ben yıllar önce kendime aldığımı kullanılan güncel linki yok ama alüminyum mevzusunu düşünememiştim bir araştırayım bulursam atarım buraya daDemeyin ya çok yükselmiştimKesinlikle katılıyorum kısa süreli oluyor sonra bebişi olan birine paslarım diye düşündüm. Aparatları gördüm nette buharlı pişirme için çelik diyor ama kalitesine güvenemedim açıkçası, fiyatları çok uygundu. Alüminyum içermesin istiyorum. Varsa bildiğiniz linkleyin kızlar
Ay maşallahBen verdim avokado. Tatlı patates bulamadığım için balkabağı verdim. Sevdi. Şimdiye kadar sevmediği pek bir şey olmadı çok şükür
Ya whatsapp grubu kuruldu galiba sonra da ceza aldılar galiba benim takip edebildiğim kadarıylaKızlar selam eskilerden kimler kaldı ? Ne oldu gruba ? Bilen varsa aydınlatsın.Bayadır giremedim ama özledim muhabbetlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?