2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Aman be nasıl olsa yoacam tüm bunları aceleye ne gerek var diyor sanırım senin miniko valla şaka maka olduk gidiyoruz cidden Bi şekilde. Mecbur olunca yapıyor insan bir şekilde

Kıyamam insan her şeyi her detayı düşünüyor işteruh halimiz bence hep böyle olacak gibi

Selam kızlar bu grubu özlemişim baya bı değişik geldi girince şöyle bı mesajlara baktım çoğumuz hala buraya yazmamış
Bebekler büyüyor ne ara 7 aylık oldular anlayamadık ama zor süreçler
Benim oğlan dış cikartiyor bu yüzden her günümüz farklı bir huysuzluk geceleri zaten bı iyiyiz bı kotuyuz emeklemeye cabaliyordu dişten dolayı onuda bıraktı bakalım 7. Ayı nasıl bitirecez

Ya dişin yakın olduğunu ateşle mi anlıyoruz

Merhaba kızlar ek gıdaya geçince kakanın katılaşması normal mi yoksa yine sıvı mı olması gerekiyor? Bir de diş için eczane ürünü tetagil kullanan var mı? Ben de alayım diyorum sanırım alacağım da bir sormak istedim

Valla bu gece iyi geçmedi çok uyandı iyi demeye dilim varmıyor hala desteksiz uykuyu atıştırıp duruyorum. Grupta uyku eğitimi aldıran var mı va insta da bir iki isim pek meşhur arada şeytan dürtüyor
Biz uyku eğitimini saldık uykuyu komple saldık

Bizimki 5. ayda başladı ek gıdaya şimdi 7 aylık olmak üzere ama kaka kıvamı aynı sadece kakada brokoli biber falan gibi şeyler görüyorum bizimkinin çoklu gıda alerjisi var ama belki onunla ilgilidir bu durum.
Tetagil için de ben hiç kullanmadım ama diş hekimi olarak temiz ve görece güvenli bir seçenek diyebilirim. Görece dedim çünkü bitkisel içerikli olsa da papatya çok alerjik bünyelerde kızarıklık kaşıntı gibi hafif reaksiyonlara sebep olabiliyor. Bence iyi gözlemleyerek ve dozuna dikkat edilerek kullanılabilir. Lidokain içeren jeller daha tehlikeli olabiliyor asıl onlara karşı çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Ben de denemeyi düşünüyorum tetagil’i deneyince kendi tecrübemi de yazarım ama daha bizimkinde gelen giden yok

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canımmmm ben bugün tetagil aldım. Bakayım işe yararsa sana yazarım. Bugün aşırı huysuz benim bebiş. Hala kaka sıkıntımız var. Semizotuna zeytinyağı koymayı unutmuşum halbuki bir tatlı kaşığı anca yedi ama işte iki gündür kabız gibi oldu, çok katı çıkıyor yazık zeytinyağı Içiriyorum.

Ne demek valla kullanıp yazarsan çok sevinirim eğer fayda görürsen ben de alıp deneyeyim
kıyamam ben ona ya cidden bu kabızlık çok zor bu bağırsaklar da ne zaman alışacak katı gıdaya çok merak ediyorum. Ben de hala çok endişeliyim kabız olacak diye hep küçük porsiyonları zeytinyağı ile vermeye çalışıyorum.
semizotunu nasıl verdin bu arada ben de daha vermemiştim onu da vereyim

Tetagili akşamdan beri İki kere kullandım canım. Tadını sevdi, ağzını açıyor, tam anlayamadım işe yarayıp yaramadığını, bir kaç gün takip edeceğim bakalım. Semizotunun sadece yapraklarını haşladım, cam rendede ezdim verdim canım, daha tadım yapıyoruz biz ama büyük aylarda kıymalı semizotu yemeği yapıp veriyorlar sanırım, yoğurtla da karıştırabilirsin bence Aman zeytinyağını unutma valla benimkini çok zorladı. Hiçbir sebze böyle yapmamıştı. Bi de ben aynı gün yumurta sarısı da başladım acaba o da mı etkiledi. Çeyrek yumurta sarısını anne sütüyle karıştırıp vermiştim.

Katılaşır tabi ha yine top top sert kıvamlı değil balçık gibi olur ondan serti kabızlıktır. Tetagillde kullandım ama osanit en etkilisi oldu. Buzlu emzik osanit ve soğuk meyveler

Teşekkür ederim
Bana semizotu hiç kabızlık yapacak birşey gibi gelmiyor lifli sonuçta ama yumurta sarısından sonra bizimki de zorlanmıştı. Bence yumurta sarısı etkilemiş olabilir

Katılaşır tabi ha yine top top sert kıvamlı değil balçık gibi olur ondan serti kabızlıktır. Tetagillde kullandım ama osanit en etkilisi oldu. Buzlu emzik osanit ve soğuk meyveler
Benimki o zaman bildiğin kabız olmuş, ay yavrumm ya .. Osanit depoya da baktırdım yoktu. Sanırım o daha etkili. Bu bitince ondan alırım gibi D dewi hatta canım sen de onu deneyebilirsin. 6. Aydan sonra kullanılabiliyor diye biliyorum ve kullananlar daha etkili olduğunu söylüyor

Teşekkür ederim
Bana semizotu hiç kabızlık yapacak birşey gibi gelmiyor lifli sonuçta ama yumurta sarısından sonra bizimki de zorlanmıştı. Bence yumurta sarısı etkilemiş olabilir
Öyle mi diyorsun, bana da semizotu masum birşey gibi geliyor ama kakasında hep ot çıkıncs ondan şüphe ettim yumurta sarısına biraz ara mı versem? Veya zeytinyağlı yumurta sarısı mı versem acaba.

Ya ben arkadaşlarım çocuğu güzel uyutuyor deyince osanit kullandım ama bence bir etkisi olmadı
Ya benim de verdiğim her şey kakada geri çıkıyor kakadan direkt çıkması ile ilgisi olmayabilir ama semiz otu bana da masum geliyor. Bu arada ben yumurta sarısını zeytinyağı ile verdim kendim de çok severim öyle

Aaa sen de osanitten mi memnun kalmadın, işte bebekten bebeğe değişiyor sanırım, iniallah şu tetagilden memnun kalırız da aramayız daha fazla... Yumurta sarısını zeytinyağı ile vereyim o zaman ben de. Nedense anne sütüyle açmak aklıma geldi de zeytinyağı hiç aklıma gelmedi. Halbuki herşeye koyuyordum, o gün hiçbirşryr koymamışım. Pirinç unlu, ırmaklar tariflerden yaptınız mı hiç? Onlar kabız yapıyor mu? Haftaya onlara geçeyim diyorum ama erken mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…