2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Sofie çok iyi atlatmışsınız yine ya o kadar diş aynı anda nasıl zorlanmıştır kim bilir kuzucuk
Ben de her sabah bakıyorum bu geceki huysuzluğun sebebi diş mi acaba diye ama gelen giden yok daha
Şu an huzursuz ağlıyor mızmız sürekli. Çocuğa da üzülüyorum ya. Ben de bittim ama.

Şu an huzursuz ağlıyor mızmız sürekli. Çocuğa da üzülüyorum ya. Ben de bittim ama.
Kıyamam ya inşallah çabucak geçsin

Hoşbulduk canım. Çok duygulu anşar yaşıyorum şuan uzun sürenin sonunda yolunda çok şükür canım sizin nasıl gidiyor
Biz de iyiyiz ya ek gıdası, emeklemesi uğraşıp duruyoruz işte
Seni gördük mutlu olduk valla

Kıyamam ya inşallah çabucak geçsin

Biz de iyiyiz ya ek gıdası, emeklemesi uğraşıp duruyoruz işte
Seni gördük mutlu olduk valla
Bende mutlu oldum canım ya ceza bugün bitiyordu hemen damladım zaten bizde daha ne emekleme ne diş var sadece ek gıda ve tek taraflı dönme. Benimki tembel çıktı biraz

Bende mutlu oldum canım ya ceza bugün bitiyordu hemen damladım zaten bizde daha ne emekleme ne diş var sadece ek gıda ve tek taraflı dönme. Benimki tembel çıktı biraz
Ya bir hafta öncesinde bizde öyleydik bir haftada önce iki taraflı dönmeye başladı sonra da emeklemeye. Ama bizde kedi var onun peşinde öğrendi bence emeklemeyi
Ya valla bende burası unutulup gidecek diye üzülüyordum hayalim anneliğimizin birinci yılını da beraber kutlamak çünkü

Bilmiyorum ki hiç performans açısından ümit vermiyor olabilir bizde kuş var o yüzden etki etmedi demekki ben seviyorum burayı inşallah kutlarız canım

Merhaba canım,ne yapsın her konuda tembel ama uyku konusunda performans tam gaz. Sizde durumlar nasıl, sen nasılsın
Bizde de diş yok daha ama diğer arkadaşlar da var diş uyku çoğumuzda problem dönenlermiz var dönmeyenler var benimki dönüyor baba anne dede dolanıyor evde gece uykularımız baya sıkıntılı

Bilmiyorum ki hiç performans açısından ümit vermiyor olabilir bizde kuş var o yüzden etki etmedi demekki ben seviyorum burayı inşallah kutlarız canım
Ay aman geç olsun da güç olmasın ya hiç takılmamaya çalışıyorum bunlara illa ki yapacaklar ya

Bizde de diş yok daha ama diğer arkadaşlar da var diş uyku çoğumuzda problem dönenlermiz var dönmeyenler var benimki dönüyor baba anne dede dolanıyor evde gece uykularımız baya sıkıntılı
Ayy maşallah dillenmeye de başlamışlar
Gece uykusu bizim de kötü ya yenidoğan döneminde daha rahattık

Öyle canım benimki doblocu dayı gibi takılıyor evde

Cocugunuzun durumu nasıl şuan benim bebeğim aşıdan sonra havale gecirdi öncesinde çok fazla kustu. Daha sonra irkilmeleri oldu. Sizde şuan durum nedir irkilme devam ediyor mu ?

Oo maşallah dişler erken çıkmış heralde. bizim de ilk dişi çıktı erken diyorum az daha dursaydı. Kaç aylıkken çıktı sizin bebişin dişleri
Bizim de 7 aya yakınken çıktı daha 2 gün önce gördüm bı beyazlık hafif çıkmış Ben de biraz bekleseydi dedim

Hepsi aynı anda gelmiş kıyamam kuzuya canı acıyordur tabi. Sana da kolay gelsin canım hepsi patladıysa ve arkadan gelen yeni diş yoksa rahatlar artık

Bizim de 7 aya yakınken çıktı daha 2 gün önce gördüm bı beyazlık hafif çıkmış Ben de biraz bekleseydi dedim
2. Diş patlamadı henüz onu bekliyoruz artık gelen geldi kaşınmaya devam ediyor. benim büyük 8 aylıkken çıkardığı için bu sefer 6 aylık erken geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…