Allah yardımcın olsun canım. Yolun sonu pek iyi bir yere çıkmıyor haberin olsun,Bizimde üst 4 diş birden geldi imdaaaaat
2 yaş ağzında dişleri tam bir bebem daha var biliyorum neler olacak malesefAllah yardımcın olsun canım. Yolun sonu pek iyi bir yere çıkmıyor haberin olsun,
Benimki çok fena ısırıyor yaaBizimde üst 4 diş birden geldi imdaaaaat
2 yaş ağzında dişleri tam bir bebem daha var biliyorum neler olacak malesefgüzel kızım hiç ısırmadı şükür
Selam canımKızlar selam. Grubu bulana kadar göbeğim çatladıartık cok az yazışabikiyoruz arkalara düşmüş aramalarda da çıkmadı.
Nasılsınız bebişler nasıl?
7 aylık olduk şaka gibi günler su gibi.
Kızımın dişi çıkmadı daha. Uykular biraz düzeldi 32.haftadababıldama başladı Ba baaa diye geziyor evde. Emekleme yok ama yerlere göklere tırmanıyor yürüme çabası cok. Bizden haberler böyle ben de lohusalığımı biraz atlattım o neydi gıııız
SelaaamKızlar selam. Grubu bulana kadar göbeğim çatladıartık cok az yazışabikiyoruz arkalara düşmüş aramalarda da çıkmadı.
Kızımın dişi çıkmadı daha. Uykular biraz düzeldi 32.haftadababıldama başladı Ba baaa diye geziyor evde. Emekleme yok ama yerlere göklere tırmanıyor yürüme çabası cok. Bizden haberler böyle ben de lohusalığımı biraz atlattım o neydi gıııız
Benim ceza bitti ben daha yeni girdim hffbjgdh zaman su gibi çok hızlı. Bazen ağlamaya vaktim kalmıyorKızlar selam. Grubu bulana kadar göbeğim çatladıartık cok az yazışabikiyoruz arkalara düşmüş aramalarda da çıkmadı.
Bizimkinde hiç konuşma belirtisi yok ya arkadaşımın kızı var çocuk sürekli babıldıyor bizimki kızı dehşet içinde izliyorSelaaam
7 buçuk da biz olduk. Dün gece yarım saatte bir uyanma ile rekor kırdık
5 diş tam çıktı. 6. patladı. Emekleme sürünme şeklinde var. İstediği oyuncağı gidip alabiliyor. Dede diyecek sanırım bizimki ilk olarak ddıııııı deeeee diyip duruyor. Dediğin gibi ayakta duruyu, tırmanıyım, zıplayım istiyor çoğunlukla.
Kıyamam ben de aynıyım o konuda merak etme hiç desteğim yok. Boşver karışan görüşen yok iyi tarafından bakalım. Büyüdüler bile şaka maka. Destek olayına cok canım sıkılıyordu başta ama artık alıştım en zoru ilk üç aydı o ara destek olsa fena olmazdıSelam canımben de bildirimleri aktifleştirdim güncellemeleri kaçırmayayım diye
Benim lohusalık hala ara ara vuruyor ya dün gece yine ağladım hiçbir şeye yetişemiyorum diye. Neredeyse 5 aydır bir gün bile desteğimin olmaması çok zorlamaya başladı sanırım sakince bir kahve içmek istiyorum artık eşimle.
Bizim oğlan da 6,5 aylık diş bizde de yok hala ama kedinin peşinde emeklemeye başladı bizimki kediyi taklit ediyorsa geç yürür diye tahmin ediyorum. Uykularımız hala kötü ama alerjik çocuk diye çok takılmıyorum artık kabul ettim
Offff 5diş mi şaka yapıyorsunSelaaam
7 buçuk da biz olduk. Dün gece yarım saatte bir uyanma ile rekor kırdık
5 diş tam çıktı. 6. patladı. Emekleme sürünme şeklinde var. İstediği oyuncağı gidip alabiliyor. Dede diyecek sanırım bizimki ilk olarak ddıııııı deeeee diyip duruyor. Dediğin gibi ayakta duruyu, tırmanıyım, zıplayım istiyor çoğunlukla.
Ah evet sizin cezalar bitiyor artık dimi grubu canlandırın yaBenim ceza bitti ben daha yeni girdim hffbjgdh zaman su gibi çok hızlı. Bazen ağlamaya vaktim kalmıyor
Ya evet karışan görüşen olmaması güzel ama çok yoruldum artık oğlan alerjik ya bir de tükendik eşimleKıyamam ben de aynıyım o konuda merak etme hiç desteğim yok. Boşver karışan görüşen yok iyi tarafından bakalım. Büyüdüler bile şaka maka. Destek olayına cok canım sıkılıyordu başta ama artık alıştım en zoru ilk üç aydı o ara destek olsa fena olmazdı
Emeklemesi güzel yerde oyalanıyordur en azından
saç dökülmesi benim de devam göbek de var yani ben hamilelikten önceki kilomdayım ama göbeğim gitmedi maalesefBu arada saç dökülmesi tam gaz devam. Bıktım saç toplamaktan. Kiloyu biraz attım ama hala dogum öncesi kiloma inemedim iştah emzirdiğimden dolayı hala cok. Diş etlerim çok fena oldu. Bel ağrısı büyük ölçüde geçti. Adet düzene girdi. Benim güncellemelerimde bu şekilde
Annen sağlıklıysa sık sık git bence:)Ya evet karışan görüşen olmaması güzel ama çok yoruldum artık oğlan alerjik ya bir de tükendik eşimleneyse bu ay anneme gidicez o biraz bakar
saç dökülmesi benim de devam göbek de var yani ben hamilelikten önceki kilomdayım ama göbeğim gitmedi maalesef
Diş etlerin için bir diş hekimine gitsene ya bi diş taşların falan temizlensin bir de düzenli yapmak zor geliyor biliyorum ama diş ipi kullanmayı ihmal etme.
Ben daha adet olmadım inşallah bu yaz da olmam yazın sıcağında hiç sevmiyorum
Ya annem sağlıklı da hem uzağız hem de eşime haksızlık olacak gibi geliyor sanki çocukla ilgili bir şeyi kaçıracak diyeAnnen sağlıklıysa sık sık git bence:)
Ya evet dişçiyi erteleyip duruyorum insan sevmiyor o koltuğu. Diş ipi alışkanlığı da edinmem lazım.
Ay ne güzel ya adet meselesi geç gelsin ben de isterdim
Ebeveynlik tam olarak da böyle bir şey galiba ya kızarken çok sevmekSelam kızlar bizde 7 aylık olduk diş yok dönme yok emekleme yok ek gıda yemiyor uykular az söyleyeceklerim bukadarpek bişey değişnedi dicem ama ilk zamanlara göre daha kolay artık desteği olmayan arkadaşlar buralara kadar kendiniz geldiniz sonrasınıda halledersiniz süper güçlü kadınlarız biz yaparız zor kısım geçti daha zor günler bizi bekler eşim hep böyle der güler geçeriz gece cinnet geçiriyorum sabah seviyorum hayat böyle alıştık beee ya da sıyırdık
Siz nasılsınız ndkkdkdkdkAh evet sizin cezalar bitiyor artık dimi grubu canlandırın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?