2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bel ağrısı kasık ağrısı hepsi normal canm içini ferah tut

Selam kuzum bunu doktoruna sorsan sanrm daha doğru olur
Bence haber ver tatlım

aminnn hepimizin çiçeğim

Ben normelde gebelik öncesinde yaşamıştım sarımsakla çözüm bulmuştum sarımsağı tampon gibi koyuyordum ve bayadir olmamisti rahattım ama şimdi gebeyim diye korkuyorum kullanmaya
bence riske girmeye hiç gerek yok doktorunuza danışın o yönlendirsin

Çok şükür canım eşinin sana hak vermesi bile büyük birşey. İşte böyle olunca insana samimi gelmiyor herşey dilde gibi. Rabbim sağlık versin herşeyin en güzeli kendi işini kendin yapman bu süreçte bende bunu anladım

Benimki de direkt ne gerek var kafasına girdi. İkili tarama sonucuna göre hareket edelim dedi. Hak veriyorum da çünkü bu süreçte çok fazla masraf olacak kontrollü gitmeye çalışıyoruz

Benimki de direkt ne gerek var kafasına girdi. İkili tarama sonucuna göre hareket edelim dedi. Hak veriyorum da çünkü bu süreçte çok fazla masraf olacak kontrollü gitmeye çalışıyoruz
Aynen haklsn bebeim
Herşey o kadar pahalı kiii bebekler için olan

Ya işte bende tam olarak böyle düşündüm eşin gibi masraf olmasın. İki tane kayıp olunca eşim endişe etti galiba aman dedim bende gönlü olsun yapalım

Canım benim de 8. Haftada belirtilerim resmen aniden gitti. Bir de araya bayram tatili girmesin mi. Doktor yok ultrason yok. Ben evde deli danalar gibi dolanıyorum bir şey oldu kesin diye. 10 gün herkesi yedim. Sonra randevuya gittik eşimle doktora dedim bende belirti yok kesin bir şey oldu bu çocuğa. Ultrasonla baktı güldü ne olsun çocuğa adam olmuş annesi bu baksana dedi çok pişman oldum o stresi boşu boşuna bebişe yaşattım diye. Bazılarımız ne mutlu ki görece rahat bir hamilelik geçiriyoruz.

KıZ BİZ Hepimiz stresli anneleriz kiii
Maşallah iyiler aslnda
Beni de doktorum 3 hafta snra cağırdı diye bir gece taktm kafaya iyice acile gittik bebemi görmeye geldim dedim doktora
Doktor da sana böyle 9 ay gecmez dedi

Ya işte bende tam olarak böyle düşündüm eşin gibi masraf olmasın. İki tane kayıp olunca eşim endişe etti galiba aman dedim bende gönlü olsun yapalım
Canım senin durumun daha hassas, benim herhangi bir kötü tecrübem olmadı. O yüzden akışına bıraktık. Sizin temkinli olmanız çok doğal. Ne mutlu sana eşin böyle ilgili. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…