"Progesteron degeriniz gayet iyi
Çok erken hafta kese boyutu iyi
Takip edeceğiz"
Dedi doktor. Folik asit ilacımı degistirdi. 1hafta -10 gün sonra tekrar gel dedi
Günaydın kizlar, dün 4+5te kese gördük.
Hcg 2976, progesteron 17,2 çıktı. Kese ölçüsü de 4,5 mm yazıyor.
Haftaya kalp atışı için çağırdı.
Sizde progesteron nasıl kızlar, düşük mü bilmiyorum.sonucu doktora bugün gondericem. Yanıt gelince burdan da yazarım.
Listede vardım aslında ama göremedim yukarda. Beni ekler msnz?
sat 10şubat, tahmini doğum 16 Kasım.
"Progesteron degeriniz gayet iyi
Çok erken hafta kese boyutu iyi
Takip edeceğiz"
Dedi doktor. Folik asit ilacımı degistirdi. 1hafta -10 gün sonra tekrar gel dedi
Sizde progesteron nasıl kızlar, düşük mü bilmiyorum.sonucu doktora bugün gondericem. Yanıt gelince burdan da yazarım.
Bu arada ben dün doktorla konuştum rezene zencefil çayı içiyorum midem fena oluyor diye sorun olmaz hatta iyi gelir dedi. Adaçayı biberiyeden uzak duruyoruz onun disinda icebilirsin dedi.
Nates q plus verdi. Ben internette hamilelerde kullanilmaz yazısı görmüştüm. Doktora danıştım dün. Yanlış bilgi dedi. Kullanılır dedi Eğer içiniz rahat etmez ise folic Trio alabilirsiniz yazdı bugün. Ama nates q gebelik tansiyonunu engeller dedi ilerleyen zamanda ve hamilelikte kullanılır dedi. Ben Nates q ile devam etmeye karar verdim.
Bu arada ben dün doktorla konuştum rezene zencefil çayı içiyorum midem fena oluyor diye sorun olmaz hatta iyi gelir dedi. Adaçayı biberiyeden uzak duruyoruz onun disinda icebilirsin dedi.