2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar uzayan beyaz akıntınız var mı ya yoğun bende ilk defa oluyor bu kadar akıntı kokusuz ama

normal çıkıyor evet ölçüyorum

evet tansiyonunu kontrol et demişti normal çıkıyor stres olabilir mi dedi olabilir bilemiyorum çalışıyorum çünkü bide nörolojiye git istersen demişti ama nöroloji şuan tedavi uygulayamaz ki
Senin gebelik öncesi de oluyormuş canım anca parol minoset gibi ağrı kesiciler verirler herhalde. Magnezyumun bazı formları baş ağrılarına iyi geliyormuş canım belki deneyebilirsin doktoruna sorup. Bi ilaç kadar etkili olmaz belki ama şiddeti azalır en azından .

vermidon önermişti parol işe yaramayınca o işe yarıyor bir nebzede olsa rahatlatıyor ama her gün her gün içemem ki

Doktor . Martın ilk haftası olur doğum diyor. Yani biz çok 40ları görmeyiz diyor. Annemin ölüm yıl dönümü, benim doğum günüm, Atlasın doğumu hep aynı ay olacak. Ne Garip dimi kızlar. Benim senelerdir doğum günümü kutlamıyorum nasıl olacak bilmiyorum

Canım tansiyon problemin var mı peki tansiyon yüksekliği baş ağrısı yapıyormuş yani benim o sebepten ağrımış bir de ekstra çarpıntım çok oluyordu o da o sebeptenmiş ben o ara mide bulantımı bastırmak için sürekli tuzlu yiyordum. Doktor da kızdı baya çünkü tansiyona bağlı plasentada boşluklar oluşmuş tuzu bırak dedi ertesi hafta geçmişti. Ama bu benim yaşadıklarım belki seninki bambaşka sebeptendir, peşine düşmek gerek bence. Bir de çok fazla karbonhidrat tüketmek de sanırım baş ağrısı yapıyormuş

Teyzoşlar merhaba bizde bir resim atalım dedik. göbişler büyüyor sizde durumlar nasıl
Maşallah kuzum bu bebiş nasıl uzun olmasın boyunu çok merak ediyorum seninkinin kaç cm doğacak

Kuzum bu yeni bir başlangıç. Artık sen yeni bir can için nefes alacaksın. Onun mutlu olması için herşeyi yapacaksın. Yasın elbet devam eder ama miniğin sana çoğu şeyi unutturacak yeni şeyler katacak hayatına

Canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim inşallah hersey güzel olur inşallah. Yani böyle giderse 53 56 cm arası doğabileceğini söyledi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…