2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kızlar benim her gün başım ağrıyor bakın abartmıyorum size her gün ilaçta içmiyorum bununla yaşamaya çalışıyorum resmen ama dayanacak gücüm kalmadı boyun düzleşmem vardı zaten hamile olmadan öncede hafta da 1-2 kez tutardı başım ağrı kesiciyle hallederdim şimdi hormonlar tuz biber oldu sanırım denemediğim şey kalmadı var mı tavsiyeniz? başka bir sebepten olamaz dimi? Nörolojiye gitsem vermek isteyeceği ilaçlar hamileliğe uygun olmayacak zaten

Oyy maşallah boyuna posuna.. herşeyin yavaş yavaş düzelmesine bin şükür kuzum.

İnşallah sağlıkla atlatırsın canım sürecini Allahın izniyle hepimiz inşallah plasenta yerin yukarıya çıkar ben forumda bir kaç kişide okudum 25. Haftaya doğru yukarı konumlananlar gördüm inşallah senin daha erkenden konumlanır

Canım hamilelikten önce ne gibi hastalığımız varsa gebelikte daha çok ortaya çıkıyor malesef..zaten gebelikte diyorlar baş ağrıları oluyor ama sende boyun düzleşmen olduğu için daha çok şimdi kendini belli ediyor.Benimde çocukluktan hastalığım var malesef gebelikte takipteyim hep

Detaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüz fiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık

Ben hala park yatak mı alsam ahşap beşik mi karar veremedim :). Arabaya da karar veremedim :)
Pratik olması açısından park yatak aldım ben. Ne kadar travel sistem arabaları kullanışlı değil hiç rahat degil vs diye kötüleserle çok heves ettiğim için içimde kalmasın diye ben o şekilde aldım Çok araştırdım. Benim için maddi olarakta çok yüksek bisey olmaması gerekiyordu. Prego venüs modelinde karar kıldım. Baya beğendim onu. Şuan piyasada 11 bin tl. Dolap hesabında tesadüfen gördüm kadına bu araba hediye gelmiş ama kendi bebek arabası olduğu için sıfır hiç açılmamış olarak satıyordu. 10 bin demisti pazarlikla 8.500 e aldım

Canım bende 3.000 tl ye yaptıracağım, güzel haberlerle gel inşallah

Park yatay hangi marka aldın canım bende park yatak düşünüyorum

Maşallah ben 5 kilo aldım ve henüz 16+5 im bebiş gelişiyorsa annelerin kilo almasına gerek yok, ne güzel işte
Tetanozun da ben 4 doz olmuştum, son bir doz kalmıştı onu da olmayacağım, doktorda olmana gerek yok dedi
Tabii bunu kendiniz ve doktorunuza beraber karar verin
Oksapar 0.6 ml ve coraspirn 100 mg kullanıyorum canım ama kanamalardan dolayı coraspirin tamamen kesti çünkü o çok etkilidir dedi oksaparı da 0.4 ml düşük doza geçirdi
Canım bende oksapar 0,4ml ve coraspirin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmış, şifa olsun inşallah
Maşallah maşallah
Bende çok hissetmiyorum, çok minik bazende hiç
2 hafta sonra tamamen kaybolur inşallah kanama alanı

Hadi inşallah sağlıkla güzel haberler alırsın canım benim. Benim randevu aldığım yerde 1200 dediler. Ama burda daha yüksek fiyatlara gidenlerde oldu

Bana sanki 2300 dediler tam hatırlamıyorum..arıcaklar önceden.Güzel haberlerle gel çok heyacanlı

Doktoruna söyledin mi canım.

İyi olmuş ben e erken gitmen doktor gerek görürse tekrardan çağırır zaten detaylıya, sağlıkla güzel haberlerle
Aşağı yukarı bu fiyatlar okudum heryerde
2 binden başlayıp

Kraft marka aldım canım civilde indirime girmisti 2.500 e aldım
Çok iyi almışsın canım valla bende uygun fiyatlı ve fonksiyonlu istiyorum. Altta depolama alanı yanda ıslak mendil bez vs. Koymak için cep aynı zamanda sallanan ve anne yanı olabilen bir model arıyorum bende Kraft ve kanz modellerine bakıcam sanırım yoyko var ama 7.000 küsürler fiyatı aynı özelliklerde muadiller var pahalı olması güzel olacağı anlamına gelmiyordur diye düşündüm

Çok geçmiş olsun canım. Baş ağrın olduğu zaman tansiyonunu ölçtün mü hiç. Bi ara benimde sık sık başım ağrıyordu ama benim migrenim var. Doktor yinede basın ağrıdığı zaman mutlaka tansiyonunu ölç demişti

Evet evet kesinlikle bazı markalarda cidden ürünün kalitesine değil markaya para alıyorlar resmen

Ben hiç fiyat bilmiyorum kuzum. Ama yarın girecek olman çok güzel bence inşallah güzel haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…