Amin amin bebek arabasını kurduk eşimle gördükçe hemen doğurayım minnoşumu diyorum yaAynen bende aldım bebek arabası ve park yatağı. Rabbım sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Oyy maşallahKızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim
İnşallah sağlıkla atlatırsın canım sürecini Allahın izniyle hepimizDetaylı da daha net görülüyor ya kan akışı, plesanta durumu vs bu kanamalarından dolayı da erkene almıştır, hiç aksatma ne zaman diyorsa o zaman git kuzum, benim de riskli gebelik 2 hafta da bir görünüyorum, bana 21.hafta dedi ama duruma göre konuşuruz dedi, plesantanın durumu, kan akışı detaylı ultrasonda daha net belli olur dedi, benimde plesanta rahime yakın, ilerleyen haftalarda yukarı çıkar diyor inşallah öyle olurhepimiz sağlıkla hayırlısıyla kolaylıkla ve vaktinde alalım kucağımıza
Canım hamilelikten önce ne gibi hastalığımız varsa gebelikte daha çok ortaya çıkıyor malesef..zaten gebelikte diyorlar baş ağrıları oluyor ama sende boyun düzleşmen olduğu için daha çok şimdi kendini belli ediyor.Benimde çocukluktan hastalığım var malesef gebelikte takipteyim hepkızlar benim her gün başım ağrıyor bakın abartmıyorum size her günilaçta içmiyorum bununla yaşamaya çalışıyorum resmen ama dayanacak gücüm kalmadı boyun düzleşmem vardı zaten hamile olmadan öncede hafta da 1-2 kez tutardı başım ağrı kesiciyle hallederdim şimdi hormonlar tuz biber oldu sanırım denemediğim şey kalmadı var mı tavsiyeniz? başka bir sebepten olamaz dimi? Nörolojiye gitsem vermek isteyeceği ilaçlar hamileliğe uygun olmayacak zaten
Bin şükür canımın içi bin şükürOyy maşallahboyuna posuna.. herşeyin yavaş yavaş düzelmesine bin şükür kuzum.
Pratik olması açısından park yatak aldım ben. Ne kadar travel sistem arabaları kullanışlı değil hiç rahat degil vs diye kötüleserle çok heves ettiğim için içimde kalmasın diye ben o şekilde aldımBen hala park yatak mı alsam ahşap beşik mi karar veremedim :). Arabaya da karar veremedim :)
Canım bende 3.000 tl ye yaptıracağım, güzel haberlerle gel inşallahDetaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüzfiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık
Park yatay hangi marka aldın canım bende park yatak düşünüyorumPratik olması açısından park yatak aldım ben. Ne kadar travel sistem arabaları kullanışlı değil hiç rahat degil vs diye kötüleserle çok heves ettiğim için içimde kalmasın diye ben o şekilde aldımÇok araştırdım. Benim için maddi olarakta çok yüksek bisey olmaması gerekiyordu. Prego venüs modelinde karar kıldım. Baya beğendim onu. Şuan piyasada 11 bin tl. Dolap hesabında tesadüfen gördüm kadına bu araba hediye gelmiş ama kendi bebek arabası olduğu için sıfır hiç açılmamış olarak satıyordu. 10 bin demisti pazarlikla 8.500 e aldım
MaşallahKızlaaar bugün bende kontrolden çıktım, ilk önce akıntıyı sordum sarımsı yeşilimsi akıntıyı, eğer kasinti yoksa normal dedi. Sonra bebişimiz 353 gram, 23 cm boyunda olmuş haftasıyla uyumlu dedi. Benim kilom ile alakalı da, yani bir kilo vermişim dedim ki yiyorum ama alamıyorum, çok güzel zaten kilolusun dedi en fazla 4 ya da 5 kilo alırsın dedi. Çok şükür her şey yolunda, tetanoz içinde yaptırabilirsin dedi. Ama ben hala kararsizim bu konuda. Detaylı içinde iki hafta sonra yaptırabilirsin, bir tanıdığı doktora yönlendirdi Cerrahpaşa da. Ayyy çok şükür Rabbime içim rahatladı yani, keşke her gün doktora gitsek hep rahat olsak
Canım bende oksapar 0,4ml ve coraspirin kullanıyorum doğuma kadar da kullanacakmış, şifa olsun inşallahOksapar 0.6 ml ve coraspirn 100 mg kullanıyorum canım ama kanamalardan dolayı coraspirin tamamen kesti çünkü o çok etkilidir dedi oksaparı da 0.4 ml düşük doza geçirdi
Maşallah maşallahKızlar bende çıktım kontrolden. 18+3 225 gram bebek. Boyu 5 gün önde baya uzun. Tetanoz için 28.haftada olacak hastanede yaptıracağım bir doz doktorum öyle önerdi, beyaz akıntıdan asla korkma dedi normal hatta beyaz akıntı korumadır dedi. Hareket için hissetmeyebilirsin normal dedi ama Atlas baya hareketliydi. Doktorum tamamen babasına benzediği söyledi geçen kontrol bana benzetmişti şimdi tamamen babası dedi. En önemli konu: kanama alanı devam ediyor 1 cm kese altı. İlaçlara iğnelere devam. Yatmaya devam en görüsü 20 hafta sonra kanama alanının kaybolacağını düşünüyor. Şimdilik böyle kızlar 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Hadi inşallah sağlıkla güzel haberler alırsın canım benim. Benim randevu aldığım yerde 1200 dediler. Ama burda daha yüksek fiyatlara gidenlerde olduDetaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüzfiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık
Bana sanki 2300 dediler tam hatırlamıyorum..arıcaklar önceden.Güzel haberlerle gel çok heyacanlıDetaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüzfiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık
Kraft marka aldım canım civilde indirime girmisti 2.500 e aldımPark yatay hangi marka aldın canım bende park yatak düşünüyorum
Doktoruna söyledin mi canım.kızlar benim her gün başım ağrıyor bakın abartmıyorum size her günilaçta içmiyorum bununla yaşamaya çalışıyorum resmen ama dayanacak gücüm kalmadı boyun düzleşmem vardı zaten hamile olmadan öncede hafta da 1-2 kez tutardı başım ağrı kesiciyle hallederdim şimdi hormonlar tuz biber oldu sanırım denemediğim şey kalmadı var mı tavsiyeniz? başka bir sebepten olamaz dimi? Nörolojiye gitsem vermek isteyeceği ilaçlar hamileliğe uygun olmayacak zaten
İyi olmuş ben e erken gitmen doktor gerek görürse tekrardan çağırır zaten detaylıya, sağlıkla güzel haberlerleDetaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüzfiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık
Çok iyi almışsın canım valla bende uygun fiyatlı ve fonksiyonlu istiyorum. Altta depolama alanı yanda ıslak mendil bez vs. Koymak için cep aynı zamanda sallanan ve anne yanı olabilen bir model arıyorum bende Kraft ve kanz modellerine bakıcam sanırım yoyko var ama 7.000 küsürler fiyatı aynı özelliklerde muadiller var pahalı olması güzel olacağı anlamına gelmiyordur diye düşündümKraft marka aldım canım civilde indirime girmisti 2.500 e aldım
Çok geçmiş olsun canım. Baş ağrın olduğu zaman tansiyonunu ölçtün mü hiç. Bi ara benimde sık sık başım ağrıyordu ama benim migrenim var. Doktor yinede basın ağrıdığı zaman mutlaka tansiyonunu ölç demiştikızlar benim her gün başım ağrıyor bakın abartmıyorum size her günilaçta içmiyorum bununla yaşamaya çalışıyorum resmen ama dayanacak gücüm kalmadı boyun düzleşmem vardı zaten hamile olmadan öncede hafta da 1-2 kez tutardı başım ağrı kesiciyle hallederdim şimdi hormonlar tuz biber oldu sanırım denemediğim şey kalmadı var mı tavsiyeniz? başka bir sebepten olamaz dimi? Nörolojiye gitsem vermek isteyeceği ilaçlar hamileliğe uygun olmayacak zaten
Evet evet kesinlikle bazı markalarda cidden ürünün kalitesine değil markaya para alıyorlar resmenÇok iyi almışsın canım valla bende uygun fiyatlı ve fonksiyonlu istiyorum. Altta depolama alanı yanda ıslak mendil bez vs. Koymak için cep aynı zamanda sallanan ve anne yanı olabilen bir model arıyorum bende Kraft ve kanz modellerine bakıcam sanırım yoyko var ama 7.000 küsürler fiyatı aynı özelliklerde muadiller var pahalı olması güzel olacağı anlamına gelmiyordur diye düşündüm
Ben hiç fiyat bilmiyorum kuzum. Ama yarın girecek olman çok güzel benceDetaylı ultrasona yarın çağırdılar Allahın izniyle inşallah yolundadır her şey sağlıkla görürüzfiyat 3000 tl dediler iyi mi pahalı mı bilmiyorum daha önce hiçbir yerden fiyat almadım ama her türlü gireceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?