Kızlar ben hiç iyi diğilim şimdi TV bakarken birden aklıma geldiki ben bu yakınlarda rüyamda arka dişimin çıktığını görmüştüm kocaman böyle dişti..Google baktım hiç iyi şeyler yazmıyor..benimde rüyalarım malesef aynı çıkar..namaz kılarken o kadar ağladımki nasıl çıkartayım aklımdan bilmiyorum anneme eşime söylesem saçmalama diyecekler..nasıl bundan sonra olumlu düşüneyim bilmiyorum
Doktor . Martın ilk haftası olur doğum diyor. Yani biz çok 40ları görmeyiz diyor. Annemin ölüm yıl dönümü, benim doğum günüm, Atlasın doğumu hep aynı ay olacak. Ne Garip dimi kızlar. Benim senelerdir doğum günümü kutlamıyorum nasıl olacak bilmiyorum
Canım bizim seninle haftamız çok yakın 17 Mart dedi bana sana neye göre dedi 40i görmeyiz diye söyledi mi doktorun? Senin için zor bir durum olmuş canım belki rabbim bu acıyı aşman için böyle uygun görmüştür sen hayır ara güzellik ara bunun altında bence
Kızlar ben hiç iyi diğilim şimdi TV bakarken birden aklıma geldiki ben bu yakınlarda rüyamda arka dişimin çıktığını görmüştüm kocaman böyle dişti..Google baktım hiç iyi şeyler yazmıyor..benimde rüyalarım malesef aynı çıkar..namaz kılarken o kadar ağladımki nasıl çıkartayım aklımdan bilmiyorum anneme eşime söylesem saçmalama diyecekler..nasıl bundan sonra olumlu düşüneyim bilmiyorum
Cnm bnde çok belirgın ruyalar görürüm
Her ruyama hemen yorumuna bakarım
Ruyalarım cıkar
Bnde diş çıkması, diş düşmesi çok görürüm, hep bısey olcak derım ve bazen olur bazende olmaz
Mesela kontrole gtcegım gun kötü bi ruya görürüm ayy kesın kötü bısey var derım ama bısey yok, oyuzden bnce çok takma
Pozitif olmalıyız
Bnımde soluma soluma hergun şiddetli sancılar giriyor, offfff enfeksıyondanmı acaba
Park beşikle ilgili soran arkadaslar
Park beşiğin şöyle bi avantajı var
Bebiş kndı kndıne oynamaya vaşladgında içine koyuyorsun, oyuncaklarını içine koyuyorsun, sen işini yaparken vebiş onun içinde oynuyor, file zaten park beşik.
Bn cok rahat etmiştım
Canım tansiyon problemin var mı peki tansiyon yüksekliği baş ağrısı yapıyormuş yani benim o sebepten ağrımış bir de ekstra çarpıntım çok oluyordu o da o sebeptenmiş ben o ara mide bulantımı bastırmak için sürekli tuzlu yiyordum. Doktor da kızdı baya çünkü tansiyona bağlı plasentada boşluklar oluşmuş tuzu bırak dedi ertesi hafta geçmişti. Ama bu benim yaşadıklarım belki seninki bambaşka sebeptendir, peşine düşmek gerek bence. Bir de çok fazla karbonhidrat tüketmek de sanırım baş ağrısı yapıyormuş
Aile hekiminde soylediler de 2 doz gebeyken 3 doz dogum sonrasi yaptirip 5e tamamlarsan 10 yıl koruması oluyo bidaha gebelikte yaptirmazsin dedi daha doktora sormadim da bakalim
Canım bizim seninle haftamız çok yakın 17 Mart dedi bana sana neye göre dedi 40i görmeyiz diye söyledi mi doktorun? Senin için zor bir durum olmuş canım belki rabbim bu acıyı aşman için böyle uygun görmüştür sen hayır ara güzellik ara bunun altında bence
canım tesellin için çok teşekkür ederim. Çok haklısın belkide Allah bu acıyı artık aşmam için bana o ayda oğlumu kucağıma verecek. Canım benim 5.haftadan itibaren bitmeyen bir kanama alanı var, Eşimle kan uyuşmazlığımız var. Kan aktif bir kan. Doktorda çok sanırım 40ları beklemeyecek kendi gelmek istemezse. Bugün 38 lerde alabileceğini söyledi banada en son tarih 19 Mart demişti. 19 martta 40 haftam bitiyor.
canım tesellin için çok teşekkür ederim. Çok haklısın belkide Allah bu acıyı artık aşmam için bana o ayda oğlumu kucağıma verecek. Canım benim 5.haftadan itibaren bitmeyen bir kanama alanı var, Eşimle kan uyuşmazlığımız var. Kan aktif bir kan. Doktorda çok sanırım 40ları beklemeyecek kendi gelmek istemezse. Bugün 38 lerde alabileceğini söyledi banada en son tarih 19 Mart demişti. 19 martta 40 haftam bitiyor.
Benim de doğumum ikinci evladımı kaybettigim ayda olacak inşallah bende rabbim acımı teselli için böyle nasip etti diyorum rabbim neylerse güzel eyler derler ya aynen öyle anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz