2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar ben hiç iyi diğilim şimdi TV bakarken birden aklıma geldiki ben bu yakınlarda rüyamda arka dişimin çıktığını görmüştüm kocaman böyle dişti..Google baktım hiç iyi şeyler yazmıyor..benimde rüyalarım malesef aynı çıkar..namaz kılarken o kadar ağladımki nasıl çıkartayım aklımdan bilmiyorum anneme eşime söylesem saçmalama diyecekler..nasıl bundan sonra olumlu düşüneyim bilmiyorum

Kızlar tetenoz aşınızı 5 doz mu yaptiracaksiniz 2 doz mu ?

Canım bizim seninle haftamız çok yakın 17 Mart dedi bana sana neye göre dedi 40i görmeyiz diye söyledi mi doktorun? Senin için zor bir durum olmuş canım belki rabbim bu acıyı aşman için böyle uygun görmüştür sen hayır ara güzellik ara bunun altında bence

Cnm bnde çok belirgın ruyalar görürüm
Her ruyama hemen yorumuna bakarım
Ruyalarım cıkar
Bnde diş çıkması, diş düşmesi çok görürüm, hep bısey olcak derım ve bazen olur bazende olmaz
Mesela kontrole gtcegım gun kötü bi ruya görürüm ayy kesın kötü bısey var derım ama bısey yok, oyuzden bnce çok takma
Pozitif olmalıyız
Bnımde soluma soluma hergun şiddetli sancılar giriyor, offfff enfeksıyondanmı acaba

Park beşikle ilgili soran arkadaslar
Park beşiğin şöyle bi avantajı var
Bebiş kndı kndıne oynamaya vaşladgında içine koyuyorsun, oyuncaklarını içine koyuyorsun, sen işini yaparken vebiş onun içinde oynuyor, file zaten park beşik.
Bn cok rahat etmiştım

Ay kızlar bir anda bi halsizlik girdi . Bayılcam sandım . Hemen eczaneye girdim tansiyonumu ölçtürdüm. 10-6 çıktı

yok çok dikkat ediyorum çok fazla karbonhidrat tüketmiyorum tansiyonda normal

5 doz mu oluyor. Doktorum bana 28.hafta tek doz hastanede yapalım dedi.
Aile hekiminde soylediler de 2 doz gebeyken 3 doz dogum sonrasi yaptirip 5e tamamlarsan 10 yıl koruması oluyo bidaha gebelikte yaptirmazsin dedi daha doktora sormadim da bakalim

yok çok dikkat ediyorum çok fazla karbonhidrat tüketmiyorum tansiyonda normal
Anladım canım çok şükür o halde her gün oluyorsa çekilecek dert değil çok zor o yüzden mutlaka doktoruna danış canım çok geçmiş olsun

canım tesellin için çok teşekkür ederim. Çok haklısın belkide Allah bu acıyı artık aşmam için bana o ayda oğlumu kucağıma verecek. Canım benim 5.haftadan itibaren bitmeyen bir kanama alanı var, Eşimle kan uyuşmazlığımız var. Kan aktif bir kan. Doktorda çok sanırım 40ları beklemeyecek kendi gelmek istemezse. Bugün 38 lerde alabileceğini söyledi banada en son tarih 19 Mart demişti. 19 martta 40 haftam bitiyor.

Aynısını bende gördüm geçen gün acı hissettin mi rüyada

Benim de doğumum ikinci evladımı kaybettigim ayda olacak inşallah bende rabbim acımı teselli için böyle nasip etti diyorum rabbim neylerse güzel eyler derler ya aynen öyle anladım canım sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz

Düşünme böyle şeyler çağırma kötüyü. Olumlu şeyler düşün. Allah korusun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…