2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
17. Hafta benim arada oluyor bazen dönerken bıçak giriyor sanki karnıma düzenli kullanmıyorum pek ondan olabilir
Kasılma bıçak sağlanır gibi dönerken olmuyor o genelde idare yolunda enfeksiyon varsa oda yoksa büyüdüğü için normal deniyor

seymaozle canım sen doktoruna gittin mi? Bence en iyi yorumu o yapar. Suyu da bol bol iç.

İnşallah kuzum amin

Detaylıdan da doktor kontrolünden de çıktım kızlar Allahıma çok şükür oğlumda hiç sorun çikmadi pozisyonuda cok iyiydi herseyi göründü elleri ayaklari organlari falan suanlık tek sorunumuz plasenta previa marjinal plasenta rahim agzini yarim sekilde kapatmis duzelmezse normal dogum imkansiz ve dogumda da benim için riskler varmış ama ben inaniyorum birdahaki kontrolde yukarı çıkmış olacak Allahin izniyle bebeğim iyi ya Allahıma çok şükür gerisi illa hallolur minik ayaklarimiza bakın teyzoşlariii

Eklentiler

• 20231023_160438.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 74
Benimki de plasenta previa marjinal canım doktorum ilerleyen haftalarda doğum kanalıyla mesafenin artacağını düşünüyorum şu anlık normal doğum sıkıntısı görünmüyor ilerleyen haftalarda tekrar takip edeceğiz dedi. Sana bu marjinalle alakalı dikkat et diye uyardığı herhangi bir konu oldu mu peki

Maşallah canım darısı bizlere olsun sağlıkla, 16.haftada gittiğimde bana plesanta previa takip edilecek dedi, inşallah yukarı çıkar plesantalarımız, benim zaten sezeryan olacak orası kesinde, bizim için riskler varmış, inşallah yukarı çıkacak ve çok iyi geçecek doğumlarımız

Çok şükür canım atlattın ne güzeldarısı bizlere olsun

Bana plesanta previa dedi ama başka birşey demedi, galiba bunlarında derecesi oluyor, kimi rahmi tam kapatıyor, kimi rahmi yarım, kimi de yahme yakın oluyor, bana rahme yakın dedi artık ne oluyor bilmiyorum, ağır taşımayacaksın, cinsel ilişki yok, yorulma, ayakta fazla kalma, en ufak bir kanamada acile gel dedi, zaten aşağı yukarı bilindik şeyler
Takip edeceğiz dedi, yukarı çıkma ihtimali varmış inşallah bu durumda olan hepimizin yukarı çıkar

Evet bizde öyle dusunuyoruz bakalim insallaaaah ağır kaldirmak, cok yorucu iş yapmak ve ilişki yasak en tehlikeli sey bunlarmis suan icin sana dediler mi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…