- 16 Mart 2022
- 3.508
- 3.358
- 83
- 33
Kasılma ortada göbek altında oluyormuş canım . Bi tarafa toplanan bebek. Totosunu dikip toparıyor galibaKarnımın bir tarafında toplanma oluyor bugün sık sık . Aşırı modum düştü . Yarın detaylı ultrason olduğu için stres yapmamaya çalışıyorum ama zaten karnım aşırı gergin bir de bu kasılma belirtisi çok moralimi bozdu yaa
Kuzum bebek küçük ya 20 cm onlar şimdi nasıl toplana bilirki ben haraketini bile çok hiss etmiyorum hala bende pıt pıt başka bir şey yokKasılma ortada göbek altında oluyormuş canım . Bi tarafa toplanan bebek. Totosunu dikip toparıyor galiba
yatılı okul mu oluyor herkesin öyle değil galşba kolay gelsin canım iyi nöbetler diliyorumEvet kuzum 24 saat. Burada kalıyoruz. Pansiyonlu okul
canım çok teşekkür ederim ilgin içinparis2023 canım nasılsın dün yazamadım kusura bakma, okudukça aklıma takacak birsey buluyorum dünde öyle geçti. Doktorum aramış sakinleştiriyor resmen. Bence o bebek hareketiydi canım zaten sanırım hafta sonu Dr gideceksin için daha çok rahat eder
Kız bana da mantıklı gelmiyor ama doktor dedi bugün bana.Kuzum bebek küçük ya 20 cm onlar şimdi nasıl toplana bilirki ben haraketini bile çok hiss etmiyorum hala bende pıt pıt başka bir şey yok
Aaaa bak bunu bilmiyordum ben göbek hizası sağ tarafta çok oldu bebek mi o zamanKasılma ortada göbek altında oluyormuş canım . Bi tarafa toplanan bebek. Totosunu dikip toparıyor galiba
İnşallah bir sorunu yoktr canımBen hiç bilmiyorum ya bu nasıl oluyor bu toplanma ondan ne diyeceğimi bile bilmiyorum ama en azından yarın detaylın var bütün sorularını sorarsın İn şa Allah bebektendi
İnşallah öyledir kuzumBende ayakta kaldın ondan oluyor, kafana takma şimdi stres sakın yapma. Yarın detaylın var zaten söylersin canım, bence yorulduğun için oldu kuzum
Öyledir canım zaten gideceksin kontrole sorarsın canım. Kaç haftalık oldun sen kuzumcanım çok teşekkür ederim ilgin içiniyiyiz bence de bebekti totosu ya da kafasıdır diye umut ediyorum
Yoktur canım Allahın izni ile sen yine takip et artarsa seni rahatsız ederse bir acile gitİnşallah bir sorunu yoktr canım
İnşallah öyledir kuzum
Aaaa bak bunu bilmiyordum ben göbek hizası sağ tarafta çok oldu bebek mi o zaman
O zaman canım oluyor demek sonuçta doktor söylüyorKız bana da mantıklı gelmiyor ama doktor dedi bugün bana.Doktora dedim hatta bu kadar az haftada olur mu dedim. Olur dedi
Kırmızılık yok bende ama kaşıntı başlamış arada kaşınıyorKızlar şimdi karnımın etrafında bele olan kısımlarda kırmızı lekeler oluşmaya baslams çatlak mi oluşuyor acaba dedim daha erken değil mi hemde lierac ve bebek yağı kullanıyorum ilk hamileligimde de aynı şekilde kullanmstm ama hiçbir çatlak oluşmamisti size çatlak mi bu kırmızıklilqr çizgi değiller ama nokta gbielr
Gebelikte oluşan cinsten lekelerdir belki canım. Çok kilo almadıysan çatlak değildir.Kızlar şimdi karnımın etrafında bele olan kısımlarda kırmızı lekeler oluşmaya baslams çatlak mi oluşuyor acaba dedim daha erken değil mi hemde lierac ve bebek yağı kullanıyorum ilk hamileligimde de aynı şekilde kullanmstm ama hiçbir çatlak oluşmamisti size çatlak mi bu kırmızıklilqr çizgi değiller ama nokta gbielr
benim prensesim hiç çirkinleştirmediiiiHahahah bence kız evlat ilk aylar çok çirkinleştirir sonra güzelleştiriyor :))))
Bence çatlamaya hazırlanıyoruzBenimde karnım kaşınmaya başladı neden oluyor acaba
Bunu yazmaya gelmiştim ben de. Ayy çok fena gün boyu geçmedi Dr a yazdım direkt siyatik demiş. Belimin sol tarafı yürürken bayağı zorluyor tüm gün yattım hala ayniAy kızlar belim çok ağrıyorözellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı
Evet kuzum yatılı okul, ayda 3-4 kez kalıyorum böyle. Sağol kuzumyatılı okul mu oluyor herkesin öyle değil galşba kolay gelsin canım iyi nöbetler diliyorum
Siyatik neymiş ki kuzum? Çok ağrım var yani. Değişik böyle. E ne dedi doktor kuzumBunu yazmaya gelmiştim ben de. Ayy çok fena gün boyu geçmedi Dr a yazdım direkt siyatik demiş. Belimin sol tarafı yürürken bayağı zorluyor tüm gün yattım hala ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?