2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım çok teşekkür ederim ilgin için iyiyiz bence de bebekti totosu ya da kafasıdır diye umut ediyorum

Ben hiç bilmiyorum ya bu nasıl oluyor bu toplanma ondan ne diyeceğimi bile bilmiyorum ama en azından yarın detaylın var bütün sorularını sorarsın İn şa Allah bebektendi
İnşallah bir sorunu yoktr canım

Bende ayakta kaldın ondan oluyor, kafana takma şimdi stres sakın yapma. Yarın detaylın var zaten söylersin canım, bence yorulduğun için oldu kuzum
İnşallah öyledir kuzum

Kızlar şimdi karnımın etrafında bele olan kısımlarda kırmızı lekeler oluşmaya baslams çatlak mi oluşuyor acaba dedim daha erken değil mi hemde lierac ve bebek yağı kullanıyorum ilk hamileligimde de aynı şekilde kullanmstm ama hiçbir çatlak oluşmamisti size çatlak mi bu kırmızıklilqr çizgi değiller ama nokta gbielr

Kırmızılık yok bende ama kaşıntı başlamış arada kaşınıyor

Gebelikte oluşan cinsten lekelerdir belki canım. Çok kilo almadıysan çatlak değildir.

Ay kızlar belim çok ağrıyor özellikle sol tarafı sol popo böyle çekilme gibi bir ağrı
Bunu yazmaya gelmiştim ben de. Ayy çok fena gün boyu geçmedi Dr a yazdım direkt siyatik demiş. Belimin sol tarafı yürürken bayağı zorluyor tüm gün yattım hala ayni

Bunu yazmaya gelmiştim ben de. Ayy çok fena gün boyu geçmedi Dr a yazdım direkt siyatik demiş. Belimin sol tarafı yürürken bayağı zorluyor tüm gün yattım hala ayni
Siyatik neymiş ki kuzum? Çok ağrım var yani. Değişik böyle. E ne dedi doktor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…