2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Siyatik neymiş ki kuzum? Çok ağrım var yani. Değişik böyle. E ne dedi doktor kuzum
Siyatik bir sınırın adı gebelikte rahim siyatige baskı yaptığı için oluşuyormus genelde hamilelikte. Doktorum yapacak bı şey yok maalesef demiş. Aman siyatik olsun çekerim de başka bı şey mi var diye korktum çok agriyinca

Siyatik neymiş ki kuzum? Çok ağrım var yani. Değişik böyle. E ne dedi doktor kuzum
Sinire baskı yaptığı için belden kalçaya, bacağa yayılıyormuş. İnternetten okudum sırt üstü yatıp bir bacagini hafif kaldırınca ağrıyorsa siyatik ağrısıymis benim öyle. Masajla kısa süreli rahatlıyor geri başlıyor sonra

Muhtemelen catliyorsunuz . He inşallah değildir diyelim ama

Rahim ağzı normalse bebek de iyiyse normal canım. Bebek büyüdükçe rahim bağları gevşerken ağrı batma oluyormuş. Ben de yaşıyorım . Bana da 15. Haftamda rahim ağzı normal dedi.
Evet canim normal herseyim cok sukur insallah saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi

Anladım kuzum. Yürürken falan da açıyor dimi özellikle o bacağı atarken? Benim öyle yani

Bu sadece hamilelikte mi oluyormuş

Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 20. Haftama girmiş bulunmaktayım. Bi 10 gündür falan hastayım maalesef, kendinize çok dikkat edin. Soracagım şey şu, kusmalarınız ara ara devam ediyor mu? Yoksa tamamen bitti mi? Ben artık heralde bitti diye düşünmüştüm ama hastalıktan mıdır bilmem yine oluyor.

Reactions: The
Ben de 18. Haftamdayim ve bir haftadır hastayım, oglumdan geçti hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım tamamen bitti benim 14-15. Haftalarda.

Ben de 18. Haftamdayim ve bir haftadır hastayım, oglumdan geçti hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım tamamen bitti benim 14-15. Haftalarda.
Geçmiş olsun size de ikinci kutu antibiyotiğimi içiyorum. Çok inatçı çıktı bu hastalık. Bir haftasını raporlu geçirdim ama bu hafta Çalışıyorum yine. Çok zor oluyor.

Reactions: The
Oyyyy bana da 20-22 arası yaptır dedi kuzum. Ben de korkuyorum çok valla

Oyyyy bana da 20-22 arası yaptır dedi kuzum. Ben de korkuyorum çok valla
Ay nasıldır ki hiç de bilmiyorum en son yıllar yıllar önce olmuşum 10 yıldan fazla geçmiş dediler hatırlamıyorum bile bazıları acıyor kolumu kaldıramıyorum falan demiş kişiye göre değişiyordur inşallah

Ben olmucam her konuda korkuyorum ama yinede haftaya doktora giderken iyice bir konuşucam

Ben olmucam her konuda korkuyorum ama yinede haftaya doktora giderken iyice bir konuşucam
Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…