Siyatik bir sınırın adı gebelikte rahim siyatige baskı yaptığı için oluşuyormus genelde hamilelikte. Doktorum yapacak bı şey yok maalesef demiş. Aman siyatik olsun çekerim de başka bı şey mi var diye korktum çok agriyinca
5 kilo aldm yani doktorum cumartesi normal dedi zatn zqyftn dedi ama şimdi krem sürerken bacaklarımda da varis oluşmaya başladı yeni farkettm hiç dinleyemiyorum belkide ondan
Sinire baskı yaptığı için belden kalçaya, bacağa yayılıyormuş. İnternetten okudum sırt üstü yatıp bir bacagini hafif kaldırınca ağrıyorsa siyatik ağrısıymis benim öyle. Masajla kısa süreli rahatlıyor geri başlıyor sonra
Kızlar şimdi karnımın etrafında bele olan kısımlarda kırmızı lekeler oluşmaya baslams çatlak mi oluşuyor acaba dedim daha erken değil mi hemde lierac ve bebek yağı kullanıyorum ilk hamileligimde de aynı şekilde kullanmstm ama hiçbir çatlak oluşmamisti size çatlak mi bu kırmızıklilqr çizgi değiller ama nokta gbielr
Rahim ağzı normalse bebek de iyiyse normal canım. Bebek büyüdükçe rahim bağları gevşerken ağrı batma oluyormuş. Ben de yaşıyorım . Bana da 15. Haftamda rahim ağzı normal dedi.
Sinire baskı yaptığı için belden kalçaya, bacağa yayılıyormuş. İnternetten okudum sırt üstü yatıp bir bacagini hafif kaldırınca ağrıyorsa siyatik ağrısıymis benim öyle. Masajla kısa süreli rahatlıyor geri başlıyor sonra
Siyatik bir sınırın adı gebelikte rahim siyatige baskı yaptığı için oluşuyormus genelde hamilelikte. Doktorum yapacak bı şey yok maalesef demiş. Aman siyatik olsun çekerim de başka bı şey mi var diye korktum çok agriyinca
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 20. Haftama girmiş bulunmaktayım. Bi 10 gündür falan hastayım maalesef, kendinize çok dikkat edin. Soracagım şey şu, kusmalarınız ara ara devam ediyor mu? Yoksa tamamen bitti mi? Ben artık heralde bitti diye düşünmüştüm ama hastalıktan mıdır bilmem yine oluyor.
Günaydın hanımlar. Nasılsınız? 20. Haftama girmiş bulunmaktayım. Bi 10 gündür falan hastayım maalesef, kendinize çok dikkat edin. Soracagım şey şu, kusmalarınız ara ara devam ediyor mu? Yoksa tamamen bitti mi? Ben artık heralde bitti diye düşünmüştüm ama hastalıktan mıdır bilmem yine oluyor.
Ben de 18. Haftamdayim ve bir haftadır hastayım, oglumdan geçti hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım tamamen bitti benim 14-15. Haftalarda.
Ben de 18. Haftamdayim ve bir haftadır hastayım, oglumdan geçti hem ona hem kendime bakmaya çalışıyorum. Bulantılarım tamamen bitti benim 14-15. Haftalarda.
Geçmiş olsun size de ikinci kutu antibiyotiğimi içiyorum. Çok inatçı çıktı bu hastalık. Bir haftasını raporlu geçirdim ama bu hafta Çalışıyorum yine. Çok zor oluyor.
Ay kızlar sağlık ocağı aradı tetanoz için yarın gelin dediler 19. Haftaya girdik doktoruma sorayım dedim çünkü doktorum olma demişti emin olmak için doktorum tek bir doz yaptır dedi bayılacağım yarın tek bir doz tetanoz olmaya gidiyorum
Ay kızlar sağlık ocağı aradı tetanoz için yarın gelin dediler 19. Haftaya girdik doktoruma sorayım dedim çünkü doktorum olma demişti emin olmak için doktorum tek bir doz yaptır dedi bayılacağım yarın tek bir doz tetanoz olmaya gidiyorum
Ay nasıldır ki hiç de bilmiyorum en son yıllar yıllar önce olmuşum 10 yıldan fazla geçmiş dediler hatırlamıyorum bile bazıları acıyor kolumu kaldıramıyorum falan demiş kişiye göre değişiyordur inşallah
Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım