2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Günaydın kızlar buraya sürekli yazmıyorum ama hep takipteyim 17+4 ten selam veriyorum 70 kiloyla başladığım hamileliğe 70 kiloyla devam ediyorum inşallah bebiş güzel kilo alıyordur en son 154 gramdı minik benim dün gece kanal tedavili dişimin dolgusu düştü acaba dişçiye gitsem dolgu yaparlar mı ki baya göçük yaptırmam gerekiyor doktordan kâğıt isterler mi bilemedim bu arada bende hala hareket hissetmiyorum normaldir daha diye düşünüyorum sizler nasılsınız

Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım
Zaten çok kişi 1 doz yaptırıyor..haftaya kesin kararımı bende vericem

Ben kesin kaldıramam kolumu o yüzden ara tatilde yaptırcam ki ders anlatmak zorunda olmadığım dönem olsun

Ben de hissetmiyorum kuzum 18+4 bugün benim de. Keşke hissetsem çok istiyorum ben de 73 ile başladım 3 kilo verdim sonra 72 olmuşum 15+6 da minnoşum 120 gr dı. Cumartesi kontrole gideceğim bakalım nasıl bebeğim

Beni de 18. Haftada ararım demişti . 19 a girdim aramadı hala. Ben daha doktora da sormadım haftaya randevumda sorarım 20. Haftadan sonra ol derse olurum diğer gruplarda olanlar sadece kol ağrısı yaşamış

Ben kesin kaldıramam kolumu o yüzden ara tatilde yaptırcam ki ders anlatmak zorunda olmadığım dönem olsun
Aaa evet senin öyle bir durum var kuzum sıkıntı olur ben şimdi çevreme sordum nedense 3 kişi de kolumu kaldıramadım acıdan diyor

Beni de 18. Haftada ararım demişti . 19 a girdim aramadı hala. Ben daha doktora da sormadım haftaya randevumda sorarım 20. Haftadan sonra ol derse olurum diğer gruplarda olanlar sadece kol ağrısı yaşamış
Kişiden kişiye değişiyordur acısı ya inşallah olan herkes az acıyla atlatır

Bende olmam diyordum ama doktor 2 doz değil tek bir doz yaptır diyince olayım dedim baktım bu konuda zaten çok aynı fikirler var çevremdeki tanıdıklarıma da sordum olanlara bakalım
Ben her gittiğim doktora soruyodum hala emin değildim dün Eray Çalışkan da ol dedi ben de olacağım, inşallah rahat geçiririz

Aaa evet senin öyle bir durum var kuzum sıkıntı olur ben şimdi çevreme sordum nedense 3 kişi de kolumu kaldıramadım acıdan diyor
Ben oglanda olmuştum kuzum acayip bir kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldirmayi birak t-shirt bile canımı acıtıyordu ayy çok fenaydi ya Allah'tan doktorum şimdi gerek yok dedi

Bebişin için en uygun zaman demek ki haftaya cuma . Git başka şeylerle meşgul ol az bebişi rahat bırak

Aralık grubunda birisi yazmış. Göbek deliğinizle oynayıp gıdıklarsanız bebek hareket ediyormuş. Ben denedim oynayınca tepki vermedi

Canım bence bekle, Allahın izni ile cuma günü git.

Bekle canım birkaç gün daha büyümüş görceksin ne güzel benim de haftaya cuma

Ben oglanda olmuştum kuzum acayip bir kol ağrısı yapmıştı kolumu kaldirmayi birak t-shirt bile canımı acıtıyordu ayy çok fenaydi ya Allah'tan doktorum şimdi gerek yok dedi
Yaa deme deme evet ama okudum da kola yumruk atarlar da acısı kalır ya öyle bir acı kalıyor 1-2 gün demişler inşallah kolaylıkla olur bir şekilde geçer acısı ya diye düşünmek istiyorum

Aralık grubunda birisi yazmış. Göbek deliğinizle oynayıp gıdıklarsanız bebek hareket ediyormuş. Ben denedim oynayınca tepki vermedi
Canım denedim ama benimkiler de ciddiye almadı bu hareketi ben pıt pıt yapıyorum parmaklarımla öyle tepki geliyor direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…