- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
Evet biraz kıskanma yaşanacak kesin ama alışır diye düşünüyorum, ilk başta öyle yapabiliriz eşyalarını koklatırız , sonra tanıştırırızYaa ne güzel köpişle büyücek bebeklerinizbebek ilk doğduğunda giydirdikleri kıyafetlerden verip koklatıyolarmış köpeklerine baştan yavaş yavaş alışsın diye
Benimki de söylemedi canım ,ben sorunca söyledi.Yok öyle bir şikayetim çok şükür ama arkadaşlara da genel bakılmış söylenmiş merak ettim ben de sanırım belli bi haftadan sonra çatı muayenesi yapıyor doktorlar doğuma yakın onu biliyordum
Ayyyyyy yirim yaaa sen hangi ara 20 haftalık oldun maşşallahKızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Acaba bıraz frenlemelimiyım20+1
Bu arada bebişimin hareketleri pijama üstunden belli oluyor artık
Kalp gbi atıyor orası
O sıvı kese zarar görürse sürekli durmadan sızar ya da hızla dökülürmüş canım.içi su dolu poşet yırtılırsa sürekli akar ya su. Onun gibiymişKızlar su gelmesi nasıl oluyor amniyon sıvısının kokusu var mı bilginiz var mı az önce eve geldim üstünü değiştirdim iç camasirim baya ıslaktı bi ıslaklık da hissetmemistim oysa ki bu nedir ki
Canım ben yarın 21 oluyorum ama dışardan belli olmuyor bende zaten ayakta olarken haraketini hala hiss etmiyorum bir tek uzandığımda hiss ederimAyyyyyy yirim yaaa sen hangi ara 20 haftalık oldun maşşallah
Benim de merak ettiğim şeydi bu dışarıdan ne zaman belli olur diye. Demek 20. haftadan sonra başlayabiliyo.
Resmen yolun yarısından fazlası bitmiş. Maşallah. eli kulağındadır seninkinindeCanım ben yarın 21 oluyorum ama dışardan belli olmuyor bende zaten ayakta olarken haraketini hala hiss etmiyorum bir tek uzandığımda hiss ederim
Aynen çok şükürResmen yolun yarısından fazlası bitmiş. Maşallah. eli kulağındadır seninkinindebenim yakın bi arkadaşım 7. ayda dışarıdan hissetmiş.Değişiyor demek.
Banada ilk kiz dediler sonra 16 haftalikken erkek 17 tekrar kiz en son erkekKizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi
Ay ne güzel bize de bir an önce nasip olsun tekmeleri dışardan görmek inşallahKızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Kalp gbi atıyor orası
Yok değilim canım ama resmen aç yaşayan biriydim deli gibi spor yapan biriydim inşallah canım bebişlermiz sağlıklı olsunda ne yapalımSanırı normalde balık etli değilsın
Merak etme kısa zamanda kndı kılona dönersın, yaklasık 1 sene içinde
Ben şahsen hamileyken kendime de doğunca bebeğe de vazelin ve türevi kullanmam, kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.Bebek vazelinidemi olmaz?burda kızlarımızdan biri söylemişti aslında hızlı emiliyor diye
Canım teşekkür ederim öyle birşey değildir o halde takip edeyimO sıvı kese zarar görürse sürekli durmadan sızar ya da hızla dökülürmüş canım.içi su dolu poşet yırtılırsa sürekli akar ya su. Onun gibiymiş
9 evet biraz fazla canım şimdiden. Çok kilo doğum esnasında da sıkıntı olabilir çünkü henüz yolun yarisindayizKızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Kalp gbi atıyor orası
Cnm senin ilk gebeliğinAyyyyyy yirim yaaa sen hangi ara 20 haftalık oldun maşşallah
Benim de merak ettiğim şeydi bu dışarıdan ne zaman belli olur diye. Demek 20. haftadan sonra başlayabiliyo.
Yedim 1 tane dayanamadımBen hep yattığım için bazen annem gelip yapıyor buzluğa getiriyor biseyler bazen de dışardan yiyorum mecburen hatta çok yedim inşallah bir lahmacundan bişey olmaz canınız istiyorsa kendinizi kısıtlamayın bence pişiyor sonuçta güvenilir bir yerden yiyebilirsiniz..
Cnm bnde uzandıgımda ve otururken hiasedıyorumCanım ben yarın 21 oluyorum ama dışardan belli olmuyor bende zaten ayakta olarken haraketini hala hiss etmiyorum bir tek uzandığımda hiss ederim
Cnm değildr dıye düşünüyorumCanım teşekkür ederim öyle birşey değildir o halde takip edeyim
Yaaa öylemi o zaman sıkıntı yokCnm bnde uzandıgımda ve otururken hiasedıyorum
İşim varken yürürken hissetmıyorum
Gun gectıkçe kuvvetleniyor zten
Tekmeliyor, bi bakim dedim pijamamı gerdim aa bı baktım pıt.. pijama zıpladı
Yapacağım aşamalı alıştırcamYaa ne güzel köpişle büyücek bebeklerinizbebek ilk doğduğunda giydirdikleri kıyafetlerden verip koklatıyolarmış köpeklerine baştan yavaş yavaş alışsın diye
AhhaahhaŞuana kadar 1 kilo almanı taktir ettim, ben canım ne isterse yiyerek 6 kilo almışım17+5 im
Ayy benim küçük oğlum karnımı kokluyorama bilmiyor henüz söylemedim çocuklara, koklayıp sanki bebek kokuyor göbeğin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?