2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaa ne güzel köpişle büyücek bebekleriniz bebek ilk doğduğunda giydirdikleri kıyafetlerden verip koklatıyolarmış köpeklerine baştan yavaş yavaş alışsın diye
Evet biraz kıskanma yaşanacak kesin ama alışır diye düşünüyorum, ilk başta öyle yapabiliriz eşyalarını koklatırız , sonra tanıştırırız

Kızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Acaba bıraz frenlemelimiyım 20+1

Bu arada bebişimin hareketleri pijama üstunden belli oluyor artık
Kalp gbi atıyor orası
Ayyyyyy yirim yaaa sen hangi ara 20 haftalık oldun maşşallah

Benim de merak ettiğim şeydi bu dışarıdan ne zaman belli olur diye. Demek 20. haftadan sonra başlayabiliyo.

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor amniyon sıvısının kokusu var mı bilginiz var mı az önce eve geldim üstünü değiştirdim iç camasirim baya ıslaktı bi ıslaklık da hissetmemistim oysa ki bu nedir ki
O sıvı kese zarar görürse sürekli durmadan sızar ya da hızla dökülürmüş canım.içi su dolu poşet yırtılırsa sürekli akar ya su. Onun gibiymiş

Ayyyyyy yirim yaaa sen hangi ara 20 haftalık oldun maşşallah

Benim de merak ettiğim şeydi bu dışarıdan ne zaman belli olur diye. Demek 20. haftadan sonra başlayabiliyo.
Canım ben yarın 21 oluyorum ama dışardan belli olmuyor bende zaten ayakta olarken haraketini hala hiss etmiyorum bir tek uzandığımda hiss ederim

Canım ben yarın 21 oluyorum ama dışardan belli olmuyor bende zaten ayakta olarken haraketini hala hiss etmiyorum bir tek uzandığımda hiss ederim
Resmen yolun yarısından fazlası bitmiş. Maşallah. eli kulağındadır seninkininde benim yakın bi arkadaşım 7. ayda dışarıdan hissetmiş.Değişiyor demek.

Resmen yolun yarısından fazlası bitmiş. Maşallah. eli kulağındadır seninkininde benim yakın bi arkadaşım 7. ayda dışarıdan hissetmiş.Değişiyor demek.
Aynen çok şükürbende kendimi o aylara hazır etdim çünkü karnımda baya çıkmalıki tekmelerini göre bileyim

Kalp gbi atıyor orası
Ay ne güzel bize de bir an önce nasip olsun tekmeleri dışardan görmek inşallah

Sanırı normalde balık etli değilsın
Merak etme kısa zamanda kndı kılona dönersın, yaklasık 1 sene içinde
Yok değilim canım ama resmen aç yaşayan biriydim deli gibi spor yapan biriydim inşallah canım bebişlermiz sağlıklı olsunda ne yapalım

Kalp gbi atıyor orası
9 evet biraz fazla canım şimdiden. Çok kilo doğum esnasında da sıkıntı olabilir çünkü henüz yolun yarisindayiz

Yedim 1 tane dayanamadım

Cnm bnde uzandıgımda ve otururken hiasedıyorum
İşim varken yürürken hissetmıyorum
Gun gectıkçe kuvvetleniyor zten

Tekmeliyor, bi bakim dedim pijamamı gerdim aa bı baktım pıt.. pijama zıpladı

Canım teşekkür ederim öyle birşey değildir o halde takip edeyim
Cnm değildr dıye düşünüyorum
Benim ilk gebeliğimde 24. Hafta civarı su gelmişti bnde korkmuştum, gttım bişy yok

Eczanelerde bunun için bi test varmış, satılıyormuş
Amnıyon sıvısımı yoksa akıntımı ayırt edılebılıyormuş, çubuk gbi bişymiş

Cnm bnde uzandıgımda ve otururken hiasedıyorum
İşim varken yürürken hissetmıyorum
Gun gectıkçe kuvvetleniyor zten

Tekmeliyor, bi bakim dedim pijamamı gerdim aa bı baktım pıt.. pijama zıpladı
Yaaa öylemi o zaman sıkıntı yokben evde kalın eşofman giyiniyorum pıt pıt ederken de hiç bakmıyorum mesela şimdide ediyor bundan sonra takip edicem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…