2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben hep yattığım için bazen annem gelip yapıyor buzluğa getiriyor biseyler bazen de dışardan yiyorum mecburen hatta çok yedim inşallah bir lahmacundan bişey olmaz canınız istiyorsa kendinizi kısıtlamayın bence pişiyor sonuçta güvenilir bir yerden yiyebilirsiniz..

Vazelin petrol ayrıştırıldıktan sonra elde edilen ürünlerden biridir, bence hamileyken karnınıza ve vücudunuza kullanmayın.
Kızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Acaba bıraz frenlemelimiyım 20+1

Bu arada bebişimin hareketleri pijama üstunden belli oluyor artık
Kalp gbi atıyor orası

Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi
Cnm 12 haftalıkken kız demek biraz risk ve değişebılır. 12 haftalık erkn çunku
Bu haftaya kdr hiç gtmedınmi doktora

Vazelin petrol ayrıştırıldıktan sonra elde edilen ürünlerden biridir, bence hamileyken karnınıza ve vücudunuza kullanmayın.
Bebek vazelinidemi olmaz?burda kızlarımızdan biri söylemişti aslında hızlı emiliyor diye

Çok sevindim canım ne güzel rahat rahat kullanırsın şimdi bulantıda yapmıyor zencefilli olduğu için şifa olsun rica ederim

Çok sevindim canım ne güzel rahat rahat kullanırsın şimdi bulantıda yapmıyor zencefilli olduğu için şifa olsun rica ederim
Çok tedirgindim kullanamadığım için iki gündür içiyorum ekstra bir bulantı yapmadı sana ve bebişlere çok dua ettim

Bebek vazelinidemi olmaz?burda kızlarımızdan biri söylemişti aslında hızlı emiliyor diye
Ben uni baby kullanıyorum vazelin çok şükür bir sorun olmadı tam tersi doktorum kullanabilirsin dedi diye başladım hatta

Ben uni baby kullanıyorum vazelin çok şükür bir sorun olmadı tam tersi doktorum kullanabilirsin dedi diye başladım hatta
Senmi dedin unutdum ya üni baby bende bunu almak istiyorum o zaman doktor sorun yok dediyse alıcam

Senmi dedin unutdum ya üni baby bende bunu almak istiyorum o zaman doktor sorun yok dediyse alıcam
Hatta yengem hem kendi ikizlere hamileyken göbeğine kullandı artık lierac yetmiyordu baya şişmişti göbeği vazelini geçti sonra bu vazelini bebeklere pişik olmasın diye de sürdü çok şükür bebekler 2 yaşında onlarda da bir sorun olmadı istersen doktoruna danış kuzum için rahat eder benim doktorum tavsiye eder senin ki etmez bundan benim kullandığım

Eklentiler

• IMG_3357.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar en çok kilo alan benim sanırım 9 kilo
Acaba bıraz frenlemelimiyım 20+1

Bu arada bebişimin hareketleri pijama üstunden belli oluyor artık
Kalp gbi atıyor orası
Canım kaç kilo ile hamile kaldın bende seninle aynıyım 6,7 kilo arası aldım

61 ile hamile kaldım gedefım 75 ile doğum yapmak ama sanırım geçecegım

Oğluma da 60 ile kalıp 75 ile doğum yapmıştım 11 yıl önce
Canım bende 58 ile kaldım. Şuan 65,66 arası gidip geliyorum bende 75 ile doğuma giderim diyorum ama sanırım hayal oldu benim için ben bu ay nedense çok hızlı aldım. Temennim doğum sonrası hemen vermek. Spor falan destekleriz.

Ne güzel bak..O zaman ben bir doktoruma sorayım haftaya unutmasamsağol kuzum

Dayanamadım hamburger yedim. Valla doyduğumu hissettim ama çok pişmanım. Bir süre daha yemem muhtemelen. Ben hep sebze yada etle besleniyorum o yüzden almadım ama artık dayanamıcam galiba .

Bence herhangi bir sorun yoksa kanama kanama alanı sancı ağrı kasılma uzunluğa bakılmıyor erken haftlarda sorununuz yoksa takılmayın.
Yok öyle bir şikayetim çok şükür ama arkadaşlara da genel bakılmış söylenmiş merak ettim ben de sanırım belli bi haftadan sonra çatı muayenesi yapıyor doktorlar doğuma yakın onu biliyordum

Kızlar su gelmesi nasıl oluyor amniyon sıvısının kokusu var mı bilginiz var mı az önce eve geldim üstünü değiştirdim iç camasirim baya ıslaktı bi ıslaklık da hissetmemistim oysa ki bu nedir ki

Sanırı normalde balık etli değilsın
Merak etme kısa zamanda kndı kılona dönersın, yaklasık 1 sene içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…