Kızlar normalde hamilelik döneminde dışarıdan yemiyorum ama canım lahmacun istiyor acaba dışarıdan söylesem bir şey olur mu temiz yapıyorlar mıdır bebeğime bir zararı olur mu? Kendim yapamam malzemem yok onun için alışveriş yapmam lazım bir de hamur yoğur vs zor şu an benim için
Ben hep yattığım için bazen annem gelip yapıyor buzluğa getiriyor biseyler bazen de dışardan yiyorum mecburen hatta çok yedim inşallah bir lahmacundan bişey olmaz canınız istiyorsa kendinizi kısıtlamayın bence pişiyor sonuçta güvenilir bir yerden yiyebilirsiniz..
Kizlar bu gun kontrole gitmisdim dr bebegimin kiz degil erkek oldgunu soyledi. Boyle birsey basina gelen varmi .?? Biz 12 haftayken kiz ogrendik oldgunu simdi 17 haftalik erkek oldugunu soyliyor dr saka gibi
BBuddy x
ay vinalac aldım canım dün geldi doktoruma da danıştım elbette kullan dedi şu haftama kadar bulantı yüzünden hiç multivitamin alamamıştım iki gündür içiyorum hiç kokmuyor vicdan yapıyordum ya çok sağ ol
Hatta yengem hem kendi ikizlere hamileyken göbeğine kullandı artık lierac yetmiyordu baya şişmişti göbeği vazelini geçti sonra bu vazelini bebeklere pişik olmasın diye de sürdü çok şükür bebekler 2 yaşında onlarda da bir sorun olmadı istersen doktoruna danış kuzum için rahat eder benim doktorum tavsiye eder senin ki etmez bundan benim kullandığım
Canım bende 58 ile kaldım. Şuan 65,66 arası gidip geliyorum bende 75 ile doğuma giderim diyorum ama sanırım hayal oldu benim için ben bu ay nedense çok hızlı aldım. Temennim doğum sonrası hemen vermek. Spor falan destekleriz.
Hatta yengem hem kendi ikizlere hamileyken göbeğine kullandı artık lierac yetmiyordu baya şişmişti göbeği vazelini geçti sonra bu vazelini bebeklere pişik olmasın diye de sürdü çok şükür bebekler 2 yaşında onlarda da bir sorun olmadı istersen doktoruna danış kuzum için rahat eder benim doktorum tavsiye eder senin ki etmez bundan benim kullandığım
Dayanamadım hamburger yedim. Valla doyduğumu hissettim ama çok pişmanım. Bir süre daha yemem muhtemelen. Ben hep sebze yada etle besleniyorum o yüzden almadım ama artık dayanamıcam galiba .
Yok öyle bir şikayetim çok şükür ama arkadaşlara da genel bakılmış söylenmiş merak ettim ben de sanırım belli bi haftadan sonra çatı muayenesi yapıyor doktorlar doğuma yakın onu biliyordum
Kızlar su gelmesi nasıl oluyor amniyon sıvısının kokusu var mı bilginiz var mı az önce eve geldim üstünü değiştirdim iç camasirim baya ıslaktı bi ıslaklık da hissetmemistim oysa ki bu nedir ki
Canım bende 58 ile kaldım. Şuan 65,66 arası gidip geliyorum bende 75 ile doğuma giderim diyorum ama sanırım hayal oldu benim için ben bu ay nedense çok hızlı aldım. Temennim doğum sonrası hemen vermek. Spor falan destekleriz.