2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vallahi bende köpeğimizden korumaya çalışıyorum , oynarken pat pat vuruyor karnıma , hissediyorda karnımı kokluyor sürekli

esniyor muydu inanmıyorum maşallah

Ben çok araştırdım en son hem uygun hem kullanışlı bu markayı keşfettim, duruşu falan da çok güzel. Baby care ben aldığımda 4700 dü

Eklentiler

• IMG_0159.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_0158.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 87
Benimki de vuruyor ben de korkuyorum. Dur annecim falan yapıyorum hemen duruyor ama kokluyor ama hiç karnıma yatmıyor sıpa. Bir yalayıp gidiyor
Kıskanıyorlar daha şimdiden vallahi bende korkuyorum 15 kg civarı bir de bizim köpeğimiz napacağı belli olmaz , doğunca minnoşlar hemen alışsalar bari o durumu da çok merak ediyorum

Kızlar ben çok acıkıyorum. 19+3 üm bugün ama her şeyi yemek istiyorum. 1 kilo aldım bu zamana kadar ama kendimi tutuyorum hep. Benim gibi olan mı? Yemekten kalktım hala aklımda başka yemekler dönüyor

Kıskanıyorlar daha şimdiden vallahi bende korkuyorum 15 kg civarı bir de bizim köpeğimiz napacağı belli olmaz , doğunca minnoşlar hemen alışsalar bari o durumu da çok merak ediyorum
Bizimki de 12-13 kg. Ben de çok merak ediyorum ilişkileri nasıl olacak kıskanacak ama kesin yani

Kızlar ben çok acıkıyorum. 19+3 üm bugün ama her şeyi yemek istiyorum. 1 kilo aldım bu zamana kadar ama kendimi tutuyorum hep. Benim gibi olan mı? Yemekten kalktım hala aklımda başka yemekler dönüyor
Bende o haftalarda öyleydim hatta benim 9. Hafta da başlamıştı iştahim açılmaya o zaman iki kilo almıştım daha da almadım öyle kaldım şimdi normal iştahım hatta bir kilo vermişim bile doktor çok güzel zaten kilolusun dedi. Yani bir zamandan sonra azalıyor ama bence ne istiyorsan ye gitsin yaaa valla ben yemiştimm gece kalkıp çikolatalı ekmek yiyordum

Canım kaç kilosun

B Buddy x ay vinalac aldım canım dün geldi doktoruma da danıştım elbette kullan dedi şu haftama kadar bulantı yüzünden hiç multivitamin alamamıştım iki gündür içiyorum hiç kokmuyor vicdan yapıyordum ya çok sağ ol

Vallahi bende köpeğimizden korumaya çalışıyorum , oynarken pat pat vuruyor karnıma , hissediyorda karnımı kokluyor sürekli
Yaa ne güzel köpişle büyücek bebekleriniz bebek ilk doğduğunda giydirdikleri kıyafetlerden verip koklatıyolarmış köpeklerine baştan yavaş yavaş alışsın diye
çağırıp bi koklat karnını falan

Yemiyorum ben ya almıyım diye ama resmen aç uyuyorum çok zor

Bence panik yapmayın sağlık ocağındaki cihazlar iyi değil bana hemşire duyamazsak korkma demişti.

Şuana kadar 1 kilo almanı taktir ettim, ben canım ne isterse yiyerek 6 kilo almışım 17+5 im
çağırıp bi koklat karnını falan
Ayy benim küçük oğlum karnımı kokluyor ama bilmiyor henüz söylemedim çocuklara, koklayıp sanki bebek kokuyor göbeğin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…