Ay kızlar ben herşeye ağlıyorum ama herşeye. 29ekim kutlamalarına ağlıyorum. Sonra düşünüyorum ileride çocuğum da kutlama yapacak biz de izlicez diye düşünüp ona ayrı ağlıyorum
Ay bi de bana sağlık ocağındaki hemşire bu ne karnın hiç çıkmamış dedi hamile taytı üstüne bol uzun bi gömlek giyip gitmiştim gömleğin önü de kapalıydı dedim bol giyindim ondandır aç bi bakayım dedi açtım gösterdim yine de çok çıkmamış 19 haftalık gibi değil dedi valla dedim yalan söylicek halim yok haftam belli e nabızdan açın bakın haftasıyla uyumluyuz kiloları haftalarına göre fazla her şey yolunda dedim tam tersi ben sıfır göbek biriydim yani ayva göbeğim bile yoktu bana göre aşırı fazla şuan göbeğim bir de boyun uzun yani ne bekledi benden anlamadım bi sinirimi gerdi sabah sabah
Göbeğin çıksa "aaa çok rken çıkmış" derler. Az çıksa " yeterince çıkmamış" derler.
Kızlar maalesef bu hamilelik sürecinde herkes profesör. Herkes çok biliyo en iyi herkes biliyo. Daha neler duycaz neler. "Hı hı evet" diyip geçmemiz lazım. yoksa sinir sistemlerimiz laçkalaşacak.
Geçen gün detaylıyı bekleyemeden devlet hastanesine gittim sırf vesveseden çünkü hissetmiyorum hareket bugün 21 oldu stres yaptım Salı günü detaylım var bakalım
Bişi olmaz. sen hak ettin bu dönemi. Biraz rahatla, tadını çıkart. Atıyorum 1 ay sonra daha sğalıklı beslenmeye başla mesela. Bence her kadın ilk 3-4 ay çektiği o acılı sürecin ardından en azından 1 ay salmayı hak ediyor.
Olsun canım ne yapalım, hareketimiz yok bizim birde doktor bana dedi ki progestan çok aldırıyor ben dün bir takıldım kiloma ama daha takmıyorum vallahi veririz inşallah
Benim arkadaşım 20 kilo aldı. Doğumdan 1 ay sonra 12 kilosunu vermişti. Kalanı da yavaş yavaş verecek. Hiçççç sıkıntı yapılacak bir şey değil. Sağlığınız yerindeyse sıkıntı yok.
Benim arkadaşım 20 kilo aldı. Doğumdan 1 ay sonra 12 kilosunu vermişti. Kalanı da yavaş yavaş verecek. Hiçççç sıkıntı yapılacak bir şey değil. Sağlığınız yerindeyse sıkıntı yok.
Hee bu arada daha zayıfların çok kilo alması bekleniyormuş zaten. Kiloluların asıl daha az kilo alması gerekiyormuş. Ben de hamile olduğumu öğrendiğimde 71 kiloydum. Şimdi 69-70 arasıyım. 4 . ayın içindeyim ve şükrediyorum. Ama bu aydan itibaren başlarım gibi geliyor almalara ben de.
Sen hızlı ve fazla alsan da hızla vereceksin onları gör bak.
Kızlar bir şey sorcam yine ben ve saçma sanki ama, mesela röntgen tomografi çekilen birinden bize radyasyon geçer mi ? Yani sanırım o anlık olan bir şey ben geçmez diye düşünüyorum ama eşimin babannesi çekildi bugün de bende görmeye geldim ama aklıma takıldı
kızlar bugün doktora gittim toplanan bebektir dedi doktorum çok şükür hersey yolunda 2 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğiz Murat Yaylayı tavsiye etti doktorumuz midemdeki kasılmayı sordum gazdır dedi kasılma nasıl olur dedim anlatmayım herseyi ona yorarsın dedi :) bebeği bunbir kaç gündür gercek anlamda hissetmeye başladım
Bişi olmaz. sen hak ettin bu dönemi. Biraz rahatla, tadını çıkart. Atıyorum 1 ay sonra daha sğalıklı beslenmeye başla mesela. Bence her kadın ilk 3-4 ay çektiği o acılı sürecin ardından en azından 1 ay salmayı hak ediyor.
Zaten çok da sağlıklı besleniyor değilim ama yine de kendimi cevize, kaşar peynire, muza zorluyorum. Bebişlere İyiymiş diye yoksa normalde yemem bunları