2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de 73 ile hamile kaldım. 70 olmuştum yiyemeyince. Şimdi 72 olmuşum aşkında kiloyu hiç sorun etmiyorum çünkü hayatımın en güzel dönemi bence bu mutluluğum çok büyük her ne kadar herşeye ağlasam da

Canım bende 19+4 senin yine haftan benden fazla ama kuzum hep yatıyorum 0 hareket. 5. Haftadan beri yatıyorum canım
Sen yattığın için aslında çok daha normal. Ben çalışıyorum haftada bir iki yürüyüş de yapsam durum bu. Biraz üzülsem de bebeğim sağlıklı olsun yeter diyorum. Sağlıcakla süreci tamamlayalım inşallah da kilo gerçekten verilir

Zaten çok da sağlıklı besleniyor değilim ama yine de kendimi cevize, kaşar peynire, muza zorluyorum. Bebişlere İyiymiş diye yoksa normalde yemem bunları
Ben normalde çok yerdim ama cevizi tüketemez oldum içim almıyo resmen. Fakat zorlamalıyım. Muzu bayılarak yiyiyorum kaşar peynirle de aram iyi. İyi bari miden alıyorsa azar azar tüketirsin kuzum.

Aa bildiğin tekme falan mı hissediyorsun çok iyiiiBen henüz hiçbir şey hissedemedim merak ediyorum nasıl bir his gece falan uykudan uyandırıyor mu mesela?

canım 3300 mü öyle bisey demişler ama acıbadem internationaldan yönlendirdiler beni derseniz 2500 e inmişler galiaba eşim aldı aklında olsun :))
Aaaa ben aradım 3000 dedi birisi mi yönlendirdi yok dedim tüh bir daha aradığımda söylesem bir şey olur mu acaba ahaha

Aaaa ben aradım 3000 dedi birisi mi yönlendirdi yok dedim tüh bir daha aradığımda söylesem bir şey olur mu acaba ahaha
evet eşin arasın Dr Tevfik bey yönlendirdi acıbadem internationaldan desin başka alın :)) iyi miymiş peki doktorumu kırmak istemediğim için gidiyorum ben ama :))

Canım geçenlerde detaylımız olacağını öğrenen bi arkadaşım benim kızın beyninde kist çıkmıştı bi korktuk ama meğer zamanla kaybolan bir şeymiş , çok şükür dediği gibi oldu diyordu. Muhtemelen bu bahsettiğin :)

Kızlar merhabalar,17+5 olanlar burda toplanabilir miyiz acabağğ
Ben henüz hiç hareket hissetmedim.Hissetmeye başlayanlar kaçıncı haftada hissettiniz acaba

Bende 19. Haftada falan çok aşırı az hissetmiştim. Dün detaylıda öğrendim ki plasenta öndeymiş . O yüzden bebeğin hareketlerini daha geç ve az hissedersin dedi doktor :)

Aynen bencede zayıf ve uzun boylular daha çok kilo alıyor ve hızlı veriyor..sen çok iyi almışsın MaşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…