2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu benim son durumum ama eve geldim karnım davul gibi nasıl nefes nefese kaldım aslında hiç yok yemedim su ayran çok içtim
Yaaa çok tatli
Sen kaç haftalik oldun canim
Sanirim ben kiloluyum diye daha çikmadi karnim 19 hftlk

Kızlar bu gün sağlik ocaği hemşiresi beni korkuttu kalp atisi alamiyorum diye biseler yedim geldim yine yok çocugu asşagilarda ariyor elindeki aletle dedim cocuk sağ tarafimda gobek deliğim yaninda diyo 19 haftada orda olmaz sen bağirsaklarini cocuk saniyosun
Baska hemsire geldi dedigim yerde cikti
Sinirlerim bozuldu 3. Cocugum yani bilemicekmym nerede

canım artım değişirse pes aynı haftadalar benim oğlanın tüm takım beli yani hiç şüpheye mal vermiyor sermiş ortaya takımı
yarın görüş günü. Bakalım yarın ne diyecek doktor kontrole gideceğim günler acaba ne giysem diye daha fazla düşünüyorum daha çok heyecan

Bu süreçte ağzı olan konuşuyor canım sen boşver hissedersin tabiki sen gören de bizi bağırsak ayrımı yapmayan aptallar olarak görüyor yahu bi insan anlar yani vücutta değişik bir tepki var bu aralar böyle insanlara takık durumdayım o yüzden sağlık ocağına hiç gitmedim mecbur aşı için gittim onda da laf yedim

Çok dinlemiyorum etrafi boş konuşuyorlar da sen hemşiresin yani bissuru gebe geliyo bişe saniyorlar kendilerini..
Ben tetanoz aşisi olmadim düşük bi ihtimal tetanoz oluruz mu olmayiz mi yalandan yere vucuduma bilmedigim şeyi alayim

Valla canım aşı tercih meselesi onu en iyi sen bilirsin karar verirsin bende olmayacaktım doktorum tek doz ol dedi oldum gitti

Valla canım aşı tercih meselesi onu en iyi sen bilirsin karar verirsin bende olmayacaktım doktorum tek doz ol dedi oldum gitti
İlk mi gebelik senin canim
Ben diğerlerinde herseye atladim herseyi yaptirdim doktorlarin dedikler
Şimdi bi salivermişlik
Vitaminlerimi aliyorum ama orasi ayri

evet eşin arasın Dr Tevfik bey yönlendirdi acıbadem internationaldan desin başka alın :)) iyi miymiş peki doktorumu kırmak istemediğim için gidiyorum ben ama :))
Kuzum hiç bilmiyorum yaaa yorumlar güzel ama, tam net bilgim yok açıkçası, ben araştırıyorum ama parası da önemli değil aslında doktordan emin olamıyorum

Geçen gün detaylıyı bekleyemeden devlet hastanesine gittim sırf vesveseden çünkü hissetmiyorum hareket bugün 21 oldu stres yaptım Salı günü detaylım var bakalım
Canım bende çok nadir hissediyorum tam net belki iki veya üç kere hissetmişimdir çok derinden oluyor bazen de sanki dönüyor gibi de içim bir hoş oluyor o yüzden çok kafaya takmamak lazım hareket olaylarını yaa ben düşünmüyorum çok benim ilk gebeliğim belki de anlamıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…