bizde fark boydan da kilodan çok da var yaşlanınca tarık akan ve adile naşit gibi olucaz ananemle dedemde öyleydi ünlem ve nokta gibilerdi çok komik duruyorlardı
Bu süreçte ağzı olan konuşuyor canım sen boşver hissedersin tabiki sen gören de bizi bağırsak ayrımı yapmayan aptallar olarak görüyor yahu bi insan anlar yani vücutta değişik bir tepki var bu aralar böyle insanlara takık durumdayım o yüzden sağlık ocağına hiç gitmedim mecbur aşı için gittim onda da laf yedim
Bu süreçte ağzı olan konuşuyor canım sen boşver hissedersin tabiki sen gören de bizi bağırsak ayrımı yapmayan aptallar olarak görüyor yahu bi insan anlar yani vücutta değişik bir tepki var bu aralar böyle insanlara takık durumdayım o yüzden sağlık ocağına hiç gitmedim mecbur aşı için gittim onda da laf yedim
Çok dinlemiyorum etrafi boş konuşuyorlar da sen hemşiresin yani bissuru gebe geliyo bişe saniyorlar kendilerini..
Ben tetanoz aşisi olmadim düşük bi ihtimal tetanoz oluruz mu olmayiz mi yalandan yere vucuduma bilmedigim şeyi alayim
Çok dinlemiyorum etrafi boş konuşuyorlar da sen hemşiresin yani bissuru gebe geliyo bişe saniyorlar kendilerini..
Ben tetanoz aşisi olmadim düşük bi ihtimal tetanoz oluruz mu olmayiz mi yalandan yere vucuduma bilmedigim şeyi alayim
İlk mi gebelik senin canim
Ben diğerlerinde herseye atladim herseyi yaptirdim doktorlarin dedikler
Şimdi bi salivermişlik
Vitaminlerimi aliyorum ama orasi ayri
evet eşin arasın Dr Tevfik bey yönlendirdi acıbadem internationaldan desin başka alın :)) iyi miymiş peki doktorumu kırmak istemediğim için gidiyorum ben ama :))
Kuzum hiç bilmiyorum yaaa yorumlar güzel ama, tam net bilgim yok açıkçası, ben araştırıyorum ama parası da önemli değil aslında doktordan emin olamıyorum
İlk mi gebelik senin canim
Ben diğerlerinde herseye atladim herseyi yaptirdim doktorlarin dedikler
Şimdi bi salivermişlik
Vitaminlerimi aliyorum ama orasi ayri
Geçen gün detaylıyı bekleyemeden devlet hastanesine gittim sırf vesveseden çünkü hissetmiyorum hareket bugün 21 oldu stres yaptım Salı günü detaylım var bakalım
Canım bende çok nadir hissediyorum tam net belki iki veya üç kere hissetmişimdir çok derinden oluyor bazen de sanki dönüyor gibi de içim bir hoş oluyor o yüzden çok kafaya takmamak lazım hareket olaylarını yaa ben düşünmüyorum çok benim ilk gebeliğim belki de anlamıyorumdur