Her doktor farklı yorumluyor canım o yüzden kendi doktoruma gitmeyi bekleyeceğim kafa karışıklığından başka bir şey değil maalesef. Çok ekstrem durumda zaten randevuya ihtiyaç duymadan direkt kendi doktoruma gidebilirim ama inşallah tekrar olmaz. Haftaya kadar bol su içeceğim bakalım suyu artacak mı inşallah artarİstersen başka bir kadın doğum uzmanına da görün kuzum kendi doktorum dolu demişsin. Su iç bol bol o her derde deva zaten bizim için
Canım benim 36 mm doktor yeterli demişti. Ama su olayını hiç bilmiyorum.çok geçmiş olsun. Bence kötü bişey yoktur en iyi yorumu kendi doktorun yapar. Bazı doktorlar insanları endişelendirmekten başka hiçbir işe yaramıyor.
Kaçıncı haftanız kendi doktorunuza da gidin haftaya benimde sancı olduğu 36 ölçü 40 ın üzerinde olmasını bekleriz dedi ama görüyorum ki grupta herkesinki 37 35 36 şeklinde ozaman normal gibime geliyor. 3 litre su iç dedi mesela bana doktor. bende en az 2 litre içiyorum.
Bir tek ben mi su içemiyorum ya önceden çok içerdim şimdi hiç içemiyorum midem kalkıyorKızlar benim yine sancım oldu alt karın bölgesine kramp şeklindeydi anlık girip bir süre sonra geçiyordu hiçbir şey olmamış gibi sonra tekrar sancı giriyordu. Neyse hastaneye gittim açılma vs yokmuş rahim ağzı uzunluğunu 35 mm olarak ölçtü ama bunun hakkında yorum yapmadı iyi mi bu? Bir de suyunda azalma var su iç bol bol dedi su içince azalma durumu geçecek mi? İşin garibi zaten çok su içiyorumKendi doktorum da değildi acildeki doktor o yüzden içime de sinmedi nasıl yorumluyorsunuz
Benimde ilk gebeliğim, birazda kilom fazla olduğu içinde bende tam hissedememiş olabilirim belki. Dediğiniz gibi bende o hissi tam bilmiyorum ilk olduğundan. Salı günü doktor randevusunu iple çekiyorumCanım bende çok nadir hissediyorum tam net belki iki veya üç kere hissetmişimdir çok derinden oluyor bazen de sanki dönüyor gibi de içim bir hoş oluyor o yüzden çok kafaya takmamak lazım hareket olaylarını yaa ben düşünmüyorum çok benim ilk gebeliğim belki de anlamıyorumdur
Canım ilk başta zorlanırsın ama sonra alışıyorsun açıkçası ben içmediğim zaman susuyorum. En sıkıntısı işte tuvalet olayı.Bir tek ben mi su içemiyorum ya önceden çok içerdim şimdi hiç içemiyorum midem kalkıyorbende de sorun olacak bu su olayı sanırım çünkü bazen 1 litreden fazla içmedigim oluyor unutuyorum korktuğum başıma gelecek galiba
Cnm bn iyiyim çok şukurBenimde bulantım bitmedi cinsiyet belli oldu bizimde birde karnım baya büyüdü son haftalar nasıl geçecek bilmiyorumTikabasa ile seni merak ettim bir gireyim yazayım dedim hiç olmadı senin bulantın bitmiş ya
Kız belki suyun iyiBaşlıcam havuç suyu içmeye iyi geliyormuş diyorlar suyu artırmak için mecbur uğraşıcam
Artar kuzum, bir de havuç suyu iç. O da arttırıyormuş. Ben de geçen ay az içmiştim bulantılardan. Olsun dedi doktor suyun iyi dedi. Min 2 iç yeter dediHer doktor farklı yorumluyor canım o yüzden kendi doktoruma gitmeyi bekleyeceğim kafa karışıklığından başka bir şey değil maalesef. Çok ekstrem durumda zaten randevuya ihtiyaç duymadan direkt kendi doktoruma gidebilirim ama inşallah tekrar olmaz. Haftaya kadar bol su içeceğim bakalım suyu artacak mı inşallah artar
Maşallah enerjineKizlarrr helllöö şuan yatağa girdim ancabugün öğlen 3e kadar tembelliğin dibine vurdum kahvaltı bulasigini bile kaldirmadim sonra kendime sinir oldum bu ne böyle üşengeç paspal takiliyorsun kalk kız dedim bir büyük şişe yaprak sardım iki tepsi açma yaptım bir tepsi kurabiye yaptım üzerine de misafir cagirdim bidaha kendime kizarsam ne olayım anam ağladı yat öğlene kadar işte ne dürtüyosun kendini
İç kuzum su da iç bol bol. Ben de inan ki zorluyorum kendimi. Hiç isteyerek içmiyorumBaşlıcam havuç suyu içmeye iyi geliyormuş diyorlar suyu artırmak için mecbur uğraşıcam
En son iyi dedi ama korktum resmenKız belki suyun iyihavuç suyu iç tabi ki ama onun yerine normal suyunu içmeyi ihmal etme. Kötüyü düşünme doktorun zaten olumsuz bişey görse uyarırdı.
Cnm gecmiş olsunTikabasa canım mesajlarda aratırken gördüm ben de böbrek genişlemesi olmuş. İdrar yolu da iltihaplı doktor Enfexia antibiyotik verdi korkuyorum içmeye içeyim mi gebelikte çok korkuyorum ilaçlardan
Oooh şifa olsun.En son iyi dedi ama korktum resmen1 bardak havuç suyu içerim armut iyi geliyormuş ve suyuda ihmal etmem..detaylıda kötü demesin doktor
Geçen defa 3 büyük bardak içtim bütün günü ağzım zehir gibiydi nasıl zorlanıyorum bir bilsen hiç alışmamışım her ilacı içerim iğneyi vurarım iş suya kalarken ne hallere düşüyorum keşki eşime diyorum senin gibi bu kadar su içe bilseydimİç kuzum su da iç bol bol. Ben de inan ki zorluyorum kendimi. Hiç isteyerek içmiyorum
Sağol canımOooh şifa olsun.Evet şu detaylıyı da atlatalım Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. Hep olumlu düşünelim.
Havuç suyunu duydum aslında olmadı haftaya kadar günde 1 tane havucun suyunu da içeyim ekstra bakalım faydası olmuş olacak mıArtar kuzum, bir de havuç suyu iç. O da arttırıyormuş. Ben de geçen ay az içmiştim bulantılardan. Olsun dedi doktor suyun iyi dedi. Min 2 iç yeter dedi
Canım bende çok az su içiyorum daha doğrusu içemiyorum ben haftalarca hiç bir şey yiyip içemediğim içim serumla beslendim maalesef ama bebeğin suyu ile ilgili hep normal dedi doktorum. Kağan kocatepe'ninde bir videosu var bununla ilgili annenin içtiği su ile bebeğin içti su birbiri ile çok az bağlantılı diye elbette içmemiz gerek ama ben yaşadığım durum hala tam olarak geçmediği için içemiyorum o yüzden amniyon sıvıısını arttırdığı için bir tane havuç yemeye çalışıyorum her gün sen zorlayınca içebiliyorsan tabii ki iç ama için rahat olsun korkma bir sıkıntı yoktur Allah'ın izni ileAy ne güzel yazdın ben dediğin gibi yarın başlayım su içmeye detaylıya girmekten daha çok korkmaya başladım belkide burda en az su içen benim hatda eminim buna nasıl korktum acaba suyu nasıl olmuş oğlumun detaylıya kadar toparlanmam lazım kötü bir şey söylemesin diye
Amin canım sağolCanım bende çok az su içiyorum daha doğrusu içemiyorum ben haftalarca hiç bir şey yiyip içemediğim içim serumla beslendim maalesef ama bebeğin suyu ile ilgili hep normal dedi doktorum. Kağan kocatepe'ninde bir videosu var bununla ilgili annenin içtiği su ile bebeğin içti su birbiri ile çok az bağlantılı diye elbette içmemiz gerek ama ben yaşadığım durum hala tam olarak geçmediği için içemiyorum o yüzden amniyon sıvıısını arttırdığı için bir tane havuç yemeye çalışıyorum her gün sen zorlayınca içebiliyorsan tabii ki iç ama için rahat olsun korkma bir sıkıntı yoktur Allah'ın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?