2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Niqu havuç suyunu da günde bir kez öneriyor dinlediğim doktorlar kuzum ona göre araştır yada doktoruna sor istersen inşallah bende toplar doya doya su içerim bir an evvel hepimiz sağlıkla atlatacağız bu süreci güzel düşünelim her şey güzel olsun

AmiinBurda okudum suyu az olanlar günde 2 defa içerek sıvı sayısı artmış

kız yok açıyorum bakıyorum 1 tane bile yok. Yani tamam bu olsun demek ve içime snsin istiyorum ama bulamadık
Ben diyordum oğlum olursa hemen seçerim ama zor seçtiko zaman bekle acele etme biraz zaman geçsin karşınıza bir isim çıkıcak ayy bu nasıl güzel isim diyeceksiniz emin ol

Ben diyordum oğlum olursa hemen seçerim ama zor seçtiko zaman bekle acele etme biraz zaman geçsin karşınıza bir isim çıkıcak ayy bu nasıl güzel isim diyeceksiniz emin ol
ay inşallah bugün kv bana diyor ki kendi ismine uygun secsene bende dedim hayırdır içine bir şey mi kaçtıı oğlum da oğlum diyen kadın hayretler ettim

Kız bende bugün kışlıkları çıkardım. Yarın temizliğe abla gelecek diye bugünden yaptım. Ama öldüm beeeee. Pazar gününe de misafir k.ettim hazır ev temizken diye

Kıyamam İnan anlıyorum bazen öğürüyorum. Eşim şaşırıyor sudan miden nasıl bulanır diye. Zorlamaktan işte

Kızlar ben isimli bir şeyler sipariş etmeyi düşünüyorum. O yüzden ismine erkenden karar vermek istiyoruz bana isim önerin nolur Hiçbirini beğenemiyorum tam içime sinmiyor
Kuzum ben kendi listemi sayayım sana
Mila (bunu istediğim halde vazgeçtim çünkü kv ismine yakın adı Miray)
Pera (bunu da çok beğeniyorum eşim istemedi)
Vera
Mavi
Mabel
Arven
Arya (biz bunu koyacağız yüksek ihtimal)
Lina

Erkek olsaydı adı Arden olacaktı. Erkek olarak tek isim düşünmüştüm o da buydu

canım ben böule yeni nesil ismide istemiyorum fazla tam arada kaldım

Ben Rus okulunu bitirmişim ruslar hep Vera ismini çocuklarına koyarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…