Kızlar ben isimli bir şeyler sipariş etmeyi düşünüyorum. O yüzden ismine erkenden karar vermek istiyoruz bana isim önerin nolur Hiçbirini beğenemiyorum tam içime sinmiyor
Niqu
havuç suyunu da günde bir kez öneriyor dinlediğim doktorlar kuzum ona göre araştır yada doktoruna sor istersen inşallah bende toplar doya doya su içerim bir an evvel hepimiz sağlıkla atlatacağız bu süreci güzel düşünelim her şey güzel olsun
Niqu
havuç suyunu da günde bir kez öneriyor dinlediğim doktorlar kuzum ona göre araştır yada doktoruna sor istersen inşallah bende toplar doya doya su içerim bir an evvel hepimiz sağlıkla atlatacağız bu süreci güzel düşünelim her şey güzel olsun
Ben diyordum oğlum olursa hemen seçerim ama zor seçtiko zaman bekle acele etme biraz zaman geçsin karşınıza bir isim çıkıcak ayy bu nasıl güzel isim diyeceksiniz emin ol
Ben diyordum oğlum olursa hemen seçerim ama zor seçtiko zaman bekle acele etme biraz zaman geçsin karşınıza bir isim çıkıcak ayy bu nasıl güzel isim diyeceksiniz emin ol
Kizlarrr helllöö şuan yatağa girdim anca bugün öğlen 3e kadar tembelliğin dibine vurdum kahvaltı bulasigini bile kaldirmadim sonra kendime sinir oldum bu ne böyle üşengeç paspal takiliyorsun kalk kız dedim bir büyük şişe yaprak sardım iki tepsi açma yaptım bir tepsi kurabiye yaptım üzerine de misafir cagirdim bidaha kendime kizarsam ne olayım anam ağladı yat öğlene kadar işte ne dürtüyosun kendini
Kız bende bugün kışlıkları çıkardım. Yarın temizliğe abla gelecek diye bugünden yaptım. Ama öldüm beeeee. Pazar gününe de misafir k.ettim hazır ev temizken diye
Geçen defa 3 büyük bardak içtim bütün günü ağzım zehir gibiydi nasıl zorlanıyorum bir bilsen hiç alışmamışım her ilacı içerim iğneyi vurarım iş suya kalarken ne hallere düşüyorum keşki eşime diyorum senin gibi bu kadar su içe bilseydim
Kızlar ben isimli bir şeyler sipariş etmeyi düşünüyorum. O yüzden ismine erkenden karar vermek istiyoruz bana isim önerin nolur Hiçbirini beğenemiyorum tam içime sinmiyor
Kuzum ben kendi listemi sayayım sana
Mila (bunu istediğim halde vazgeçtim çünkü kv ismine yakın adı Miray)
Pera (bunu da çok beğeniyorum eşim istemedi)
Vera
Mavi
Mabel
Arven
Arya (biz bunu koyacağız yüksek ihtimal)
Lina
Vera
Mavi
Mabel
Arven
Lina
Vera
Mavi
Mabel
Arven
Lina