2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben doymuyordum öyle bı mekanizma yoktu resmen ve asla kilo alamayan ben 30 kg aldım ama o kadar çabuk gitti ki inanamazsiniz

Bende yeni nesil isimlerini nedense sevmiyorum.Sana çok güzel Azeri isimlerini söylerim işte eşime söyleyince ona garib geliyor
ben sadece anlamı hoş kulağa da hoş gelen içime sinen bir şey istiyorum. Mesela Ayza çok hpş ama söylemi garip yani kulağa hitap etmiyor

20+4 üz canım ilk gebeliğim . Başta çok hareketsizdi ultrasonda bi kere bile hareket ettiğini göremedim. Ama şimdi yerinde durmuyor maşallah bakalım yarın ayrıntılıda neler yapacak
Güzel haberlerle gel canım bende 19 hafta halen hissetmiyorum günde bir kere falan takmayayım diyorum takmadan da yapamıyorum,

Maşallah enerjine birazda bana gönder şu enerjiden açma yapmak yaprak sarmak mı. Bir tencere yemeği yapmaya üşeniyorum.
5 ayın patlamasini yaşadım kuzum yoksa ayni bende öyleyim baktım tembellesiyorum iyice kızdım kendime ama yoook bidaha kızmam enerjinin e si kalmadı tembellik hojjdıır

Kız bende bugün kışlıkları çıkardım. Yarın temizliğe abla gelecek diye bugünden yaptım. Ama öldüm beeeee. Pazar gününe de misafir k.ettim hazır ev temizken diye
Evi temizleyip misafir cagirdiktan sonra dağılan evden nefret ediyorum sanki temizliği boşuna yapmışım gibi geliyor Allah kolaylık versin sana bacım çohh zorr

Şükür canım gözün aydın kız annesiuzunluğuna karındanmı baktı?
Evet kuzum. Önce güzel uzunluk dedi öyle deyince ben sordum. Karından baktı. Zaten bir şüphe olmadıkça bakmıyorlarmış. Kısa görürlerse bakıyorlarmış alttan

Sabaha kadar hep sağa sola dönerken kasıklarımı yani vajinamı tuttum her dönerken orda ağrım oluyordu bu böylemi olmalı anlamadım..bizim ilişkimiz bile yok bu ağrılar olmalıysa nasıl hamilelikte ilişki yaşıyorlar bir anlasam ben..ama kalkarken gezerken yok bu kadar sadece dönerken kalkarken

Evet kuzum. Önce güzel uzunluk dedi öyle deyince ben sordum. Karından baktı. Zaten bir şüphe olmadıkça bakmıyorlarmış. Kısa görürlerse bakıyorlarmış alttan
Banada hep karından bakılmış hep iyi dedi ondan kuzum merak ettim..o zaman sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…