2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar ben bebek odasına halı yerine oyun matı almak istiyorum. Şunların güzelliğine bakar mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Birkaç güzel birşey buldum. Tabi önce mobilyasını almak lazım.

Eklentiler

• IMG_6851.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_6854.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6853.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6852.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 61
Ben mecbur halı alıcam çünkü odasına mobilya aldıktan sonra fazla yer kalmıyor ortada ama başka bir odaya bundan almak istiyorum bende

Bende kesinlikle oyun matı alıcam inşallah çünkü yeğenlerimin odalarında halı vardı tummy time dedikleri anlarda ya da emekleme evresine geçtiklerinde kafalarını sürekli havada tutamadıkları anlarda yerde emeklerden yüzlerini hep halıya sürdüler ister istemez her gün her an o halı süpürülmediğinde yerden kalkan toz bebeğin cildini tahriş ediyor bebeğin suratı kaşındıkça bebek suratını kaşıyor halıdaki toz o halı pulçukları yüzlerinde hep kırmızılık yaptı sonra baktık kaşınmadan duramıyorlar doktora gittiler egzama oldu yanakları 1 sene çok uğraştık maalesef o yüzden oyun matı kesin alıcam ya da oyun parkı oluyor orada tutmaya çalışacağım ciltleri çok hassas oluyor ilk 6 ay bence

Kesinlikle doğru karar kuzum öyle instadaki gibi beyaz halılı çocuk odası olmuyor ben gri halı almistim gel gör her yeri pastel boya lekesi artık pes ettim çıkarmakla uğraşmıyorum iyice yipransin bende mat alicam

Ahhh kuzum şimdi alamam bu gün mobilya için gidicez bu ay fazla paramız çıkıcak gibi
AA öyle mi bugün gidiyor musun bizede at mutlakaa olsun kuzum bı sonra ki indirimde inşallah bende çok yüklendim daha almıyorum bişey eşim bi bunları sindirsin doğuma yakın yine çökerim karta

AA öyle mi bugün gidiyor musun bizede at mutlakaa olsun kuzum bı sonra ki indirimde inşallah bende çok yüklendim daha almıyorum bişey eşim bi bunları sindirsin doğuma yakın yine çökerim karta
Söz verdim eşime gidicem diye her gün söz veriyorumay İn şa Allah beğenirim ya bir şeyler..mobilyasını dedesi alıyor Allah'tan

Aynen kuzum bende öyle düşündüm zaten benim alerjim var toza kıla tüye bende varken onun o küçük bedeninde nasıl olmasın dedim. Yeğenlerin de de keşke tecrübe edilmeseydi ama edilmiş. Kıyamam onlara. bi süre dediğin gibi yerde olacaklar emekle yatma sürünme gibi durumlarda en iyi kurtarıcı bu halılar. Hepimiz aynı şeyi düşünüyormuşuz sevindim

Tecrübeli anne doğru söylüyorsun canım. Bende kesin oyun matı alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…